- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Pahamaineinen sionistimiljardööri lahjoittaa kymmeniämiljoonia Trumpille

CNN uutisoi [1], että pahamaineinen äärisionistimiljardööri Sheldon Adelson tulee lahjoittamaan vähintään 45 miljoonaa dollaria Donald Trumpin vaalikampanjalle.

Aiemmin Trump on markkinoinut itseään väittämällä, ettei hän tarvitse lainkaan ulkopuolisia rahoittajia.

Adelson on jo kauan ollut Amerikan vaikutusvaltaisimpia [2] vaalirahoittajia. Korruption kautta hänellä on enemmän valtaa kuin yhdelläkään ”demokraattisesti” asemaansa valitulla poliitikolla. Israelin parlamenttiin kuulunut Uri Avnery on esimerkiksi verrannut [3] juutalaisen Adelsonin toimintaa Siionin viisaiden pöytäkirjoihin.

Israel ja äärijuutalainen identiteettipolitiikka ovat Adelsonin tärkeimpiä arvoja. Adelsonin rahoittama Makor Rishon –lehti on jopa ehdottanut [4], että Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström voitaisiin murhata, koska tämä on puhunut palestiinalaisten ihmisoikeuksien puolesta.

Republikaanipuolueen juutalaiset vaalirahoittajat ovat hieman vierastaneet [5] Donald Trumpia, koska tämä on käyttänyt kovaa maahanmuuttovastaista retoriikkaa. CNN:n mukaan Adelsonin megalahjoitus tulee kuitenkin todennäköisesti rohkaisemaan myös muita rahoittajia höllentämään kukkaroidensa nyörejä.


Trumpilta odotetaan tietysti vastinetta rahalle. Hän on kiertänyt juutalaisten lobbausjärjestöjen tapahtumia ja vakuutellut olevansa Israelin miehiä.

Hän on nimittänyt [6] lukuisia juutalaisia vaalikampanjansa johtotehtäviin ja luvannut tehdä pahamaineisesta juutalaisesta talousrikollisesta, Carl Ichanista, Amerikan seuraavan valtiovarainministerin.

Trumpilla on myös mittavat velat [7] juutalaiselle Goldman Sachs –rikollispankille [8]. Hän hämmästytti kannattajiaan jo toukokuussa julistamalla, että hänen vaalikampanjansa uusi rahankeräyspäällikkö on Goldman Sachsin entinen työntekijä, juutalainen Steven Mnuchin!

CNN kirjoittaa, että Adelsonin lahjoitukset saattavat jopa ”uudelleenmääritellä presidenttikisan viimeiset kuukaudet”. CNN:n mukaan Trump joutui liehittelemään juutalaismiljardööriä kauan, ennen kuin tämä lopulta päätti antaa hänelle vaalirahaa. Voimme vain arvailla, mitä Adelson tulee saamaan vastineeksi.

 

Lue myös: Juutalaislehti huolissaan: ajaako Amerikan seuraava presidentti isänmaan vai Israelin etua? [9]