- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Paavi valehtelee ”holokaustista”

Paavi Franciscus on saanut valtamedian suosion puolelleen. Liberaalin poliitikoinnin lisäksi tärkeä syy tälle on se, että paavi kampanjoi aktiivisesti juutalaisten puolesta.

Viimeisin kädenojennus juutalaisyhteisölle tehtiin muutama päivä sitten, kun paavi syytti [1] ankarasti ”maailman suurvaltoja” siitä, etteivät nämä puuttuneet ”juutalaisten kansanmurhaan”, jonka väitettiin tapahtuneen toisen maailmansodan aikana.

Paavi on aivan oikeassa siinä, että esimerkiksi Punainen Risti, Vatikaani ja liittoutuneiden valtioiden johtajat eivät uskoneet [2]juutalaisten lobbausjärjestöjen väitteisiin joukkotuhonnasta. Syykin tälle oli selvä: väitteet olivat keskenään ristiriitaisia ja usein fyysisesti mahdottomia. Ainut asia, joka puhui väitteiden todenperäisyyden puolesta, oli Saksan hallitusta vihanneiden poliittisten ja etnisten ryhmien sotapropaganda. Sionistiset lobbaajat jopa kiersivät sodan aikana ympäri Amerikkaa esittelemässä saippuaa [3], jonka ”natsien” väitettiin valmistaneet murhatuista juutalaisista.

Keskitysleirien juutalaiset vangit keksivät tarinoita erilaisista murhamenetelmistä ja lähettivät ”silminnäkijälausuntojaan” kirjeitse lobbausjärjestöille. Toisinaan saksalaisia syytettiin juutalaisten kaasuttamisesta. Toisinaan murha-ase olikin [4] sähkö, höyry tai esimerkiksi tukehduttaminen. Väitteissä ei ollut mitään uutta, sillä jo ensimmäisessä maailmansodassa saksalaisten valehdeltiin käyttäneen kaasukammioita siviilien murhaamiseen.

Suurvaltojen johtajille oli siis päivänselvää, että keskitysleirien vangit valehtelivat kokemuksistaan. Vangit eivät kyenneet rakentamaan edes yhdenmukaista tarinaa, sillä lopullinen ”totuus” kaasukammioista [5] vakiintui vasta kauan sodan päätyttyä.

holocaust-demotivational-4 [6]

 

Myös kristittyjen ja homojen joukkomurha?

Paavi syytti lausunnossaan Saksaa myös muun muassa kristittyjen ja homoseksuaalien järjestelmällisestä murhasta. Ensimmäiseen syytökseen ei usko edes valtavirtainen historia. Myöskään homoja ei murhattu tai edes vangittu heidän sukupuolisen suuntautumisensa vuoksi.

Kuten Germar Rudolf kirjoittaa teoksessaan Lectures on the Holocaust (s. 326), avoin homoseksuaalisuus oli tuohon aikaan rikos lukuisissa länsimaissa, ei vain Saksassa. Rikoksiin syyllistyneet homot voitiin vangita ja tuomion suoritettuaan heidät vapautettiin. On yksinkertaisesti valehtelua väittää, että homoja murhattiin Hitlerin Saksassa.

Arkkipiispa Kari Mäkisen [7] tavoin paavi vaati myös rikollisille siirtolaisille vapaata pääsyä valkoisiin maihin. Paavi sanoi, että häntä alkaa ”aina itkettää”, kun hän kuulee, ettei jokin Euroopan maa toivota laittomia maahanmuuttajia tervetulleiksi.

 

”Antisemitismi on synti!”

Vuoden 2014 lopulla paavi antoi haastattelun sionistiselle Yediot Ahronot –lehdelle [8]. Paavi totesi haastattelussa, että ”antisemitismi on synti”. Tämän jälkeen paavi kertoi tarinan joukosta ”antisemitistisiä pappeja”.

Paavin mukaan joukko pappeja oli puhunut juutalaisista kriittiseen sävyyn huoneessa, jonka seinää koristi kuva Jeesuksesta ja Mariasta. Paavi kertoi juutalaislehdelle, että yhtäkkiä Jeesus astui ulos taulusta ja sanoi Marialle: ”Lähdetään pois täältä, äiti! He eivät pidä varmasti meistäkään!”

Juutalaisten polttaman kirkon raunioilla Israelissa. [9]

Juutalaisten polttaman kirkon raunioilla Israelissa.

Paavi väitti tarinan opetuksen olleen, että juutalaiset ja kristityt ovat yhtä. Ylläpitääkseen tätä kulissia paavi ei olekaan tuominnut kristittyjen kokemaa raakaa vainoa [10] Israelissa.

Eilen Magneettimedia uutisoi, kuinka juutalaiset siirtokunta-aktiivit pahoinpitelevät kristittyjä ja tuhoavat näiden uskonnollisia rakennuksia sekä symboleja kiihtyvään tahtiin. Samalla muistutimme, kunka juutalaisten pyhä Talmud suhtautuu kristittyihin ja muihin ei-juutalaisiin ryhmiin:

 

Lue myös: Kristillinen sionismi ei ole kristillistä [21]