"Minut kasvatettiin kunnioittamaan sananvapautta. Olen liian vanha muuttaakseni tapojani vain mielistelläkseni uutta maailmanjärjestystä."

Bobby Fischer

Oululainen kuntavaaliehdokaspoliisi Lauri Nikula sai sertifikaatin vihapuhepoliisien kouluttamiseen

4 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 54 ääntä, keskiarvo: 4,50 / 5 tähteä 5 (4 ääntä, keskiarvo: 4,50)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

On oikeasti tarpeen miettiä, voivatko verovaroilla elätettävät työntekijät, kuten poliisit, osallistua kunnan ja valtakunnan politiikkaan, koska heidän intressinsä määrätään valmiiksi ylhäältäpäin.

Onko oikein, että verovaroilla ylläpidettävät toimijat voivat päästä politiikkaan vaikuttamaan päätöksentekoon? Kysymys herää, kun oululainen nettipoliisi Lauri Nikula pyrki Keskustan ehdokaslistalla Oulun kaupunginvaltuustoon taannoisissa kuntavaaleissa.

Oikeusvaltiossa vallan kolmijako-oppi tarkoittaa sitä, että vallan väärinkäytön estämiseksi lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erotettava toisistaan.

Poliisihenkilö perusroolissaan edustaa lain toimeenpanovaltaa, koska hän seuraa, että lakia noudatetaan. Poliisihenkilö päättävässä elimessä edustaa lainsäädäntövaltaa. Eduskunta on myös esittänyt, että poliisille annettaisiin pienemmissä rikoksissa myös tuomiovalta.

Nämä kolme yhdistettynä ovat aika puhtaasti poliisivaltion mallikuva.

Lauri Nikula kuvassa toisena vasemmalta. Kuvakaappaus: MV-lehti.

Lauri Nikula kuvassa toisena vasemmalta. Kuvakaappaus: MV-lehti.

Kyseinen keskustalainen Lauri Nikula on äskettäin saanut sertifikaatin toimia vihapuhepoliisien kouluttajana.

Suomi on todella vaarallisella tiellä. Demokratia on muuttunut näennäisdemokratiaksi, suomalaisten oikeuksia poljetaan kaikkien kansainvälisten sopimusten vastaisesti ja näiden esiintuominen tulkitaan vihapuheeksi, jota ei ole määritelty rikoslaissa.

Nykykehitykselle on laitettava stoppi, kun se vielä on mahdollista!

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

Lue myös: Suomen poliisi siirtää vastuun raiskauksista lasten vanhemmille

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Uutistoimitus

3 Kommentit

 1. Erkki Hänninen

  Onko se lestatiolaisia tämä polliisi Nikula?

  (7)(0)
 2. huolestunut.kansalainen

  Mutta onko tällainen ihminen opiskellut historiaa tai filosofiaa, tietääkö hän todella mitä sensuuri tarkoittaa?

  Onko hän lukenut George Orwellin kirjan 1984? Tämä on pakollinen kirja, jokaiselle ”vihapuhepoliisille” luettavaksi ja se pitää ymmärtää mitä siinä kirjassa kerrotaan.

  (9)(0)
 3. Vastavoima

  Mädätyskeskus Tiistilän koulussa, Espoossa on leimahtanut rotusota jossa hutkittavana on kantaväestön lapset ja ulkomaalaistaustaisia pahoinpitelijöitä suojelee koulun rehtori Mirja Pirinen(puh.050 530 2041) ja apulaisrehtori Marikka Korhonen(puh.046 877 3674).

  http://mvlehti.net/2017/05/13/muslimi-matujen-jalkikasvu-terrorisoi-espoolaislapsia-pia-polvander-kertoo-ja-julkaisi-kaksi-videota/

  (9)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*