"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

7 Kommentit

 1. Hyvä video, jossa USA.n kiduttamat saksalaissotilaat avautuvat vuosien jälkeen

  http://www.youtube.com/watch?v=qh-TGBaUvFM

  Miten tämä liittyy aiheeseen? Vaikkapa siten, että EU:n myytit perustuvat kidutuksella saadulle tunnustukselle. Esim. väitetyt Malmedyn murhat. Siten ei ole ihme, että yleensä EIT seuloo suomalaiset uhrit pois käsittelyistään. Euvostoliition myötä oikeusvaltio murenee muuallakin Euroopassa ja taustalla aina ollut Bilderberg ja oikeudettomuus etenee.

  Voittajavaltioiden kaikki prosessit olivat sotavangeille ja sotarikoksista syytetyille näytöso9keudenkäyntejä kidutuksineen ja valhetodistajineen. Se ei kerro hyvää Euroopasta ja ihmettelen, kuinka valtaosa luulee EU:n jäsenvaltioiden olevan oikeudsvaltioita ja että sodan jälkeen länsi olisi ollut kuitenkin hurskas osapuoli ja vain kaksi diktatuuria pahuuden yms kielteisen edustajia.

  (0)(0)
 2. Tuolla on pitempi Mariapori.

  Oho, linkki on osaan 4

  (0)(0)
 3. Voi ei..taas on yksi edustajaehdokas on päässyt mainostamaan itseään.
  Tosin joku yhteys voi olla tällä medialla ja hänen työllään verokonsulttina?

  (0)(0)
 4. Rouva Kallinen, en ostaisi, koska hän ei ole automyyjä.

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*