- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Orlando ja ”Feinstein-laki”: aseet pois kansalta!

Orlandon ammuskelu [1], jossa kuoli 49 ja haavoittui 53 henkilöä, on paljastanut eliitin ja heidän hallitseman valtamedian todellisen agendan.

Virallisen tarinan mukaan ampuja oli Omar Mateen, muslimi. Ampuja saapui homoklubille ja avasi tulen paikalle olleita kohti. Ketä syytettiin tästä tapahtumasta? Ei tietenkään tekijää vaan aseita.

Kuten lukijamme ovat varmasti huomanneet, joka kerta, kun yksittäinen ihminen syyllistyy Yhdysvalloissa ampuma-aserikokseen, antaa valtamedia tapaukselle valtavasti uutisarvoa. Tapausta käytetään aina myös tekosyynä kansalaisten aseistariisunnalle.

Tälläkin kertaa Yhdysvalloissa ja kaikkialla lännessä valtamedia ja korruptoituneet politiikot ovat alkaneet puskea aseita kieltävää agendaa [2].

Valtamedian vihaaman Donald Trumpin mielestä ammuskelu oltaisiin voitu ennaltaehkäistä muslimien maahantulokiellolla. Lehdistö syytti presidenttiehdokasta tietysti välittömästi poliittisten irtopisteiden kalastelijaksi.

Kun sen sijaan Barack Obama käytti tapausta omana keppihevosenaan ja vaati tiukempia aselakeja, hän ei lehdistön mukaan syyllistynyt kuitenkaan populismiin ja tragedian hyväksikäyttöön.

Muuten media onkin vouhottanut yleisesti, että aseet ovat syypää verityöhön. Tietenkään valtamedia ei voi olla huomioimatta ampujan omia motiiveja. Omar Mateenin islamismista on kirjoitettu kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin ”homofobiasta” ja ”aseista”.

Valtamedia on toitottanut yhä uudelleen Mateenin ex-tyttöystävän lausuntoja, joiden mukaan hän oli henkisesti epävakaa. Näin tapaus yritetään irrottaa kokonaan maahanmuuttokeskustelun kontekstista.

Valtamedian agenda on tuttu jo edellisistä tragedioista: ”Kaikki ongelmat on ratkaistavissa, kunhan aseiden saatavuutta vaikeutetaan ja vapaan maahanmuuton annetaan jatkua.”

4984 [3]

Mutta miksi eliitti haluaisi aseet pois ihmisiltä?

Nyt Yhdysvaltain senaatissa yritetään ajaa lakiuudistusta, jotka kutsutaan – uskokaa tai älkää – Feinstein-laiksi [4]!

Feinstein-lailla halutaan rajoittaa aseiden saatavuutta radikaalisti ”terrorismin” tekosyyllä. Kyseisen lakimuutoksen takana on pahamaineinen juutalaispoliitikko Dianne Feinstein [5], joka on jo aiemmin halunnut kieltää tehokkaat sotilasaseet. Feinstein myös tuki lakimuutosta, jolla haluttiin kieltää teknisten laitteiden murtamattomat salaukset [6]. Vanha juutalaispoliitikko on suoraan kuin Orwellin teoksesta 1984.

Myös senaatissa pyritään runnomaan läpi lakiuudistusta, joka kieltäisi ”viharikoksista” tuomittuja ostamasta aseita. Kuten tiedämme [7], länsimaissa ”viharikos” on kiertoilmaus valkoiselle kansallismielisyydelle.

Voimme esimerkiksi tutkia Yhdysvalloissa tapahtuneita poliisiin liitettyjä ampumatapauksia. Niistä nostetaan ylös ainoastaan ne, joissa poliisi on ollut valkoinen ja uhri musta. Jos poliisi onkin musta ja uhri valkoinen, ei media haluakkaan ”sattumalta” pitää tapahtunutta esillä.

Valkoisia syytetään rasismista ja ”viharikoksista” lähes yksinoikeudella, joten voimmekin todeta, että kyseinen aseiden saatavuutta hankaloittava lakialoite on suunnattu valkoisia vastaan.

Kyseisillä laeilla yritetään tehdä aseiden hankinta mahdollisimman hankalaksi niille, jotka tietävät, että paras tapa suojautua tyrannimaiselta hallinnolta on aseistautua. Tämä tiedostava kansanosa koostuu usemmiten valkoisista, ja nämä henkilöt tulevat päätymään nopeasti liittovaltion ”terrorismiseurantalistalle”.

Cohen-laista Feinstein-laiksi

turnerin [8]Homobaariammuskelua käytetään vain tekosyynä politiikalle, jolla kansalaisien itsepuolustuksen viimeisetkin edellytykset pyritään murskaamaan.

Oregonissa tapahtunut luonnonsuojelualueen tilojen valtaaminen osoitti, että kansalaiset uskaltavat vielä uhmata korruptoitunutta valtiota.

Eliitin ei tarvitse hiljentää kaikkea vastarintaa vaan tuhota fyysisen itsepuolustuksen edellytykset. Eliitti vakuuttaa, että heitä vastustavillakin on tietyin edellytyksin oikeus mielipiteeseen.

Pelkät puheet eivät uhkaa eliittiä taistelukentällä, jota he hallitsevat korruption, massamedian ja rahan avulla. Aseellinen vastarinta on todellinen uhka eliitille, ja aseiden yksityisomistuksen kieltäminen on viimeinen naula vapauden arkkuun.

Aika, jossa elämme, alkaa muistuttaa William Piercen Turnerin päiväkirjojen [9] ensimmäisiä sivuja. Kirjan alussa valtio on kieltänyt aseiden omistuksen Yhdysvaltojen kansalaisilta niin sanotulla Cohen-lailla. Piercen ennustus oli hämmästyttävän tarkka – Cohen-lain sijaan samaa asiaa ajaa nyt Feinstein-laki!

Ymmärrän eliittiämme täysin. Jos itse olisin rahan perässä juokseva, valehteleva ja kansaa hyväksikäyttävä politiikko, ottaisin minäkin uhreiltani aseet pois. Sillä kun kansa saa tietää, kuinka korruptoitunut ja sairas finanssieliitin hallitsema länsi on, uskon, että kansa ei tule enää vaikuttamaan pelkästään äänestämällä.

 

Juhani Keränen

 

Lue myös:

Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa [10]
Ted Nugent suututti juutalaiset [11]
Ted Nugent pakotettiin liittymään juutalaiseen järjestöön ja pyytämään anteeksi [12]