- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Oliko myös Brysselin terrori-isku false flag? Taustat

Ainakin 35:n ihmisen ilmoitetaan kuolleen ja noin 200 loukkaantuneen tiistaina aamulla 22 maaliskuuta tapahtuneissa räjähdyksissä [1]  Brysselin kansainvälisellä lentokentällä ja metroasemalla lähellä EU-rakennuksia. Belgian syyttäjänviraston mukaan kyseessä oli itsemurhaisku. Brysselissä on pidätetty kuusi ihmistä suuressa poliisioperaatiossa, kertovat belgialaissyyttäjät.

Jo aluksi on syytä huomauttaa, että terrorismi palvelee valtaeliitin hegemonisia tarpeita. Niiden avulla luodaan kollektiivisia uhkakuvia ja vahvistetaan auktoriteettien asemaa. Kuitenkin totuus on, että länsimaissa terrori-iskun kohteeksi joutumisen mahdollisuus on pienempi kuin loton päävoiton saaminen.

Isis on ilmoittautunut iskun tekijäksi: Pommi  ja isisin lippu

Suorastaan stereotypian mukaisesti tällaisissa terrori-iskuissa syylliset löytyvät hyvin nopeasti. Niinpä nytkin Isisi on ilmoittautunut iskujen tekijäksi ja ikään kuin vahvistuksena Brysselissä tehdyssä etsinnässä on kerrostalohuoneistosta löytynyt pommi ja Isisin lippu. Mitä me enää todistuksia kaipaamme! Eikö tämä jo uppoa hyvin suurimpaan osaan väestöstä ilman mitään sen erikoisempia vahvistuksia?

Toisaalta onko terroristien järkevää levennellä teoillaan tuossa vaiheessa, jossa pitäisi kadota niin pitkälle kuin pippuri kasvaa? Eivätkö uudet iskutkin kaipaa kokeneita tekijöitä? Luvallanne sanoen, ”pommi ja Isisin lippu” ei oikein vakuuta. Se synnyttää mielikuvan false flag –iskusta, jotka onnistuvat kokemuksen synnyttämällä varmuudella esimerkiksi Israelin Mossadilta ja Yhdysvaltojen CIA:lta.

 

Israel ja Yhdysvallat ovat iskujen takana

Tämä otsikko on ilmaistu kärjistäen, joten pohjustamme teemaa hiukan. Vaikka Isis olisi ollutkin mukana attentaatin sellaisissa osioissa, jotka vaativat näkyvyyttä, voidaan silti sanoa suurvaltaan ja Israeliin kytkeytyvän sionistisen verkoston olleen viimekädessä asialla.

”Kaikkihan tietävät”, että USA ja Israel ovat vaikuttaneet Isis-liikkeen syntymiseen ja sen toimintaan. Esimerkkinä tästä vaikutuksesta esitettäköön kuinka 18.5.2015 yhdysvaltalainen Judicial Watch -järjestö julkisti nettisivuillaan USA:n asevoimien tiedusteluorganisaatio DIA:n (Defense Intelligence Agency) asiakirjoja, jotka se oli saanut käyttöönsä tiedonvapauslain nojalla.

Nämä paljastukset valaisevat Yhdysvaltain toimia Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Julkaisut eivät ole saaneet merkittävää julkisuutta kaupallisissa ja valtiollisissa medioissa. Yhdysvaltalainen FOX News kuitenkin rikkoi mediahiljaisuuden ja uutisoi aiheesta [2], sekin uskottavasti vahingoittaakseen tyyliinsä sopivasti demokraattipuolueen Barack Obamaa ja Hillary Clintonia lähestyvien presidentinvaalien takia.2 Israelin tuki ääri-islamisteille on tunnettua.3

Lisäksi Saudi-Arabia kuuluu Israelin ja Yhdysvaltojen koalitioon, joka pitää ja on pitänyt yllä veristä terrorismiä Lähi-idässä tukemalla erilaisia radikaaleja ryhmiä. Tämän tuhotoiminnan tuloksena ei ole rampautettu vain Syyriaa, vaan myös muita poliittisen Lähi-idän maita, kuten esimerkiksi Irakia, Tunisiaa, Egyptiä ja Libyaa. Tässä tulikin mainittua motiivit Isiksen kaltaisten ääriryhmien sponsorointiin.

Israel ja USA ovat vastuullisia Isisen toiminnasta riippumatta siitä iskevätkö he Lähi-idässä vai Euroopassa siksi, että ilman suurvaltaa ja juutalaisvaltiota ei kyseistä terroriliikettä olisi syntynyt.

 

Onko Brysselin isku todellakin false flag?

Professori Michel Chossudovskyn mukaan Brysselin uutistoimisto Dernière Heure ja sen dhnet.se julkaisu sekä La Libre uutisoivat CC valvontavideon terrori-iskuista. Chossudovskyn mukaan julkaistut videot ovat huijausta, sillä video käsittelee Moskovan Domodedovon lentokentällä 24 tammikuuta 2011 tapahtunutta terrori-iskua, eikä 22.3.2016 uutisoitua attentaattia.4

Brysselin 2016 iskuissa käytettiin globalresearchin mukaan Moskovan Domodedovon lentokentällä, vuonna 2011 tapahtuneen iskun videokuvaa. [3]

Brysselin 2016 iskuissa käytettiin globalresearchin mukaan Moskovan Domodedovon lentokentällä, vuonna 2011 tapahtuneen iskun videokuvaa.

Tässä siis Moskovan Domodedovon lentokentällä vuonna 2011 tapahtuneen terrori-iskun videokuva. [4]

Tässä siis Moskovan Domodedovon lentokentällä vuonna 2011 tapahtuneen terrori-iskun videokuva.

Olivatko siis Brysselin attentaatit vain lavastusta?  Syntyikö siellä ensinkään ihmisuhreja? Mikäli tilanne olisi tällainen, ovatko useat muutkin terrori-iskut pelkkiä lavastuksia tai false flag –iskuja?

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA ja Israelin salainen palvelu Mossad ovat eteviä false falg –iskujen organisoimisessa. Niissä nämä elimet voivat käyttää esimerkiksi Holywood-Isistä instrumenttinaan.

Yllä mainittuun viitaten suositeltakoon luettavaksi esimerkiksi entisen Mossadin agentin teosta: OSTROVSKI, VICTOR & HOY CLAIRE: By Way of Deception. USA 1990. Teoksessa entisen Mossadin agentin paljastuksia Mossadin toiminnasta. Kirjasta on myös suomennos (Petoksen kautta, Hyvinkää 1991).

Miten Israel, USA ja EU:n eliitti hyötyvät terrorismistä?

Ensinnäkin lyhyesti sanoen Israelin ja Yhdysvaltojen koalitio saa terrori-iskuista poliittista polttoainetta pitääkseen yllä veristä terrorismiään esimerkiksi Lähi-idässä. Kuten jo sanottiin, tämä tapahtuu pönkittämällä erilaisia radikaaleja ryhmiä alueilla.

Maailman laajuisia uhkakuvia voidaan käyttää myös ihmisten hallitsemiseen. [5]

Maailman laajuisia uhkakuvia voidaan käyttää myös ihmisten hallitsemiseen.

Historia opettaa kuinka valtaeliitti hyötyy luomalla globaaleja uhkakuvia. Niitä voivat olla muiden muassa ilmastonmuutos, pantemiat, terrorismi jne..

Esimerkiksi WTC-torneihin kohdistuneet iskut antoivat tekosyyn ”terrorismin vastaiselle sodalle” luoden illuusion kansainvälisestä uhkakuvasta, jonka turvin Lähi-idän itsenäisiä valtioita romutettiin kivikauteen.

Mitkä tekijät olivatkaan 9/11-iskujen taustalla? Kärjistäen sanoen Yhdysvallat hyökkäsin Mossadin avustamana itsensä kimppuun. Kyllä ”terrorismin vastainen sota” voidaan toteuttaa tälläkin tavoin.

Todennäköisesti Israelin Mossadin agentit toteuttivat 9/11 WTC tornien ja Pentagonin terrori-iskut. Mitään lentokonekaappareita ei voinut olla olemassakaan ja tuskin jumbojet-koneitakaan.

 WTC-torneista 7:äs tuhoutui noin 7 tuntia pohjoistornien tuhoutumisen jälkeen. Torniin seitsemän ei ole ilmoitettu osuneen lentokonetta.

Globaalien uhkatekijöiden avulla ihmisistä saadaan ylikansallisen eliitin uskollisia palvelijoita, joka alisteisuus toimii valtaeliitin hegemonisena resurssina ollen linjassa heidän intressiensä kanssa.

Lisäksi terrorismin uhasta koituu ylimystölle muitakin hyötyjä, kuten esimerkiksi: valvonnan kiristäminen ja yksilöllisen vapauden rajoittaminen. Tämä suo mahdollisuuden nitistää tehokkaasti ja kollektiivisella hyväksynnällä kiusalliset yksilöt, oppositioryhmät sekä vastamediat, jota muiden muassa Magneettimediakin edustaa.

Vaikka terrori-iskut eivät palvele suoraan kansainvaelluksen suosiollisuutta, kuitenkin niiden avulla valtamedian ja virkakoneiston saumattomalla yhteistyöllä lunastetaan hyväksyttävä auktoriteettiasema, jonka ”painava sana” voi toimia myös pakolaisvyörytyksen puolestapuhujana.

Luonnollisesti terrorismin välityksellä saadaan rikottua muslimien ja kristittyjen välejä ja peitetään Israelin ja siihen liittyvän sionistisen eliitin rikollisia pyrkimyksiä. Hajota ja hallitse metodit jylläävät maailmassa.

Lisäksi terrori-iskut pelotteena lujittavat Yhdysvaltojen ja yleensä Naton poliittista asemaa Euroopassa.

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Kaleva (22.3.2016). Belgian poliisi etsii kuumeisesti pommi-iskuista epäiltyä miestä [6]; Kaleva (22.3.2016). Poliisi löysi pommin ja Isisin lipun – yli kolmekymmentä kuoli Brysselin terrori-iskuissa [7].
  2. http://www.foxnews.com/politics/2015/05/18/military-intel-predicted-rise-isis-in-2012-detailed-arms-shipments.html [8]
  3. Isis Inc: how oil fuels the jihadi terrorists [9] (14.10.2015); The New Arab [10] (26.11.2015); Financial Times (23.8.2015). Israel turns to Kurds for three-quarters of its oil supplies. [9]
  4. Chossudovsky, Michel (22.3.2016) Globalresearch: Fake Video Used in News Coverage of Brussels Terror Attacks. [11]