- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Oikeudenkäynti: Syyttäjän todisteita

Kuten totesimme seuraavaa oikeudenkäyntiä käsittelevässä artikkelissa [1], kannustamme lukijoita auttamaan meitä tapahtuman valmisteluissa.

Ohessa on syyttäjän skannaamia kirjallisia todisteita, joiden hän väittää kumoavan Magneettimediassa esitetyt todisteet juutalaisten suhteettoman suuresta vallasta länsimaissa. Syyttäjä on alleviivannut mielestään tärkeimmät kohdat. Kuten lukijat huomaavat, ovat Eero Kuparisen Antisemitismin mustassa kirjassa esitetyt antisemitismin määritelmät keskenään ristiriitaisia. Toisaalta Israelia ei saa kutsua rotupohjaiseksi valtioksi, mutta toisaalta Israelin olemassaolon oikeuden kyseenalaistaminen on ”antisemitismiä”.

Kuparisesta on kirjoitettu [2] aiemmin:

Kirjallisina todisteina Magneettimediaa vastaan Illman ja Kalske aikovat oikeudenkäynnissä käyttää muun muassa Eero Kuparisen kirjallisuutta ja hänen näkemystään antisemitismin luonteesta. Niinikään Turun yliopistomaailmassa toimivaa Kuparista ei voi pitää järin puolueettomana lähteenä. Hän on toiminut tiiviisti esimerkiksi Israelin Ystävät ry:n yhteydessä. Israelin Ystävät ry kerää rahaa Israelin hallitukselle, joka on jo vuosikymmenten ajan syyllistynyt räikeisiin ihmisoikeusrikkomuksiin, valloitussotiin, murhiin, siviilien pakkosiirtoihin ja rasistiseen siirtokuntapolitiikkaan. Miten Kuparisen käsitystä juutalaisuudesta, sionismista, ihmisoikeuksista tai maailmanpolitiikasta yleensäkään voidaan käyttää oikeudessa pätevänä todisteena?

Eero Kuparinen saa äänensä usein kuuluville myös Suomen suurimmissa sanomalehdissä Israelia ja toista maailmansotaa koskevissa kysymyksissä, mikä jo itsessään on tärkeä peruste sille, että on olemassa Magneettimedian kaltainen toisinajattelijajulkaisu. Suomessa ilmeisesti saa kannattaa ja rahoittaa aseellista rasistista politiikkaa, kunhan aseet hankitaan ’oikealle’ osapuolelle.

Syyttäjän siteeraama European Forum on Antisemitism on American Jewish Congress -lobbausyhdistyksen (AJC) peitejärjestö. AJC:n militantin johtaja Stephen Steinlightin paljastavia kommentteja [3] puitiin viime oikeudenkäynnissä puolustuspuheenvuorossa:

Minä tunnustan sen ainakin, kuten tuhannet muut tyypilliset sukupolveni juutalaiset lapset, minut kasvatettiin juutalaiseksi nationalistiksi, jopa kvasiseparatistiksi. Joka kesä kahden kuukauden ajan lapsuuteni ja nuoruuteni kymmenen luonnetta muovaavaa vuotta osallistuin juutalaiselle kesäleirille. Siellä, joka aamu, tervehdin ulkomaan lippua, pukeuduin sen värejä heijastavaan univormuun, lauloin ulkomaan kansallislaulua, opin ulkomaan kieltä, opin ulkomaan kansanlauluja ja -tansseja, ja minulle opetettiin, että Israel oli se todellinen kotimaa. Muuttoa Israeliin pidettiin korkeimpana hyveenä, ja kuten monet muut sukupolveni teinit, vietin kaksi kesää työskennellen Israelissa kollektiivitilalla miettien samalla tuota mahdollisuutta.

Äänettömämmin ja alitajuisemmin, minulle opetettiin kansani ylivertaisuutta ei-juutalaisiin nähden, jotka olivat sortaneet meitä. Meitä opetettiin näkemään ei-juutalaiset epäluotettavina ulkopuolisina, ihmisinä, joilta saattoi odottaa yhtäkkisiä vihanpurkauksia, vähemmän tunteellisina, vähemmän älykkäinä ja vähemmän moraalisina kuin mitä me olimme. Meille opetettiin myös, että synkän historiamme opetus on, että emme voi luottaa kehenkään.

Syyttäjän todisteet ovat pdf-tiedostoja: 1 [4], 2 [5], 3 [6], 4 [7]