- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Obaman sota Yhdysvaltain energiantuotantoa vastaan

Iowan vaalitoimikunnat puhuvat jälleen kampanjakauden on alkamisesta. Kun me keskitymme republikaanien ehdokasasetteluun, demokraateilla on todennäköisesti vain yksi presidenttiehdokas. Jos et ole vielä vakuuttunut siitä miksi Obama tulee syrjäyttää vuonna 2012, hän aikoo viedä Yhdysvalloilta energianlähteet, joita se tarvitsee pysyäkseen pystyssä ja kilpaillessaan maailmalla.

Jos vieras valtio hyökkäisi Yhdysvaltain hiilivoimalaverkostoa vastaan, sulkisi maan hiilikaivokset, ja häiritsisi öljyn- ja maakaasuntuotantoa, maata vastaan julistettaisiin sota.

Obama käy sotaa Amerikkaa vastaan. Kun lasketaan kaikki mahdolliset syyt, aina miljardien tuhlaamisesta “vihreään” energiaan, ja kaikki hyökkäykset Amerikan energiateollisuutta vastaan, jo pelkästään se on riittävä syy, että voit napsauttaa valot päälle, käynnistää tietokoneesi, ja että Amerikan elinkeinoelämä ja teollisuus saa tarvitsemansa energian pysyäkseen pystyssä ja pitääkseen kilpailukykyään yllä.

Ajatelkaa millaista elämä olisi, jos sähköä ei saisi riittävästi, ja aina tarvittaessa.

Kuten Wall Street Journalin pääkirjoituksessa varoitettiin, “Viime viikolla Federal Energy Regulatory Commission järjesti konferenssin, jossa käsiteltiin ympäristönsuojeluviraston uusia sääntöjä, joiden on tarkoituksena pakottaa lukuisat hiilivoimalat lopettamaan toimintansa… asiantuntijoiden varoituksista huolimatta FERCin päättäjät kieltäytyvät tekemästä mitään sähkönsaantia uhkaavan vaaran torjumiseksi.”

The North American Electric Reliability Corporation (NERC) varoitti: “Ympäristösäädökset ovat suurin riski luotettavuudelle seuraavan yhden ja viiden vuoden välisellä ajanjaksolla.”

Pääkirjoituksessa huomautettiin: “Ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain historian aikana hiilivoimakapasiteetti on laskussa. 38 gigawatin laitosta ajetaan tälläkin hetkellä normaalia matalammalla kapasiteetilla, ja kyseinen laitos on määrätty ajettavaksi alas ennenaikaisesti. NERC ennustaakin, että 36 ja 59 gigawatin voimalat ajetaan alas vuoteen 2018 mennessä, ympäristöviraston vaatimuksista riippuen. Tämä voi tarkoittaa lähes neljännestä kaikesta hiilivoimasta.”

Tällä hetkellä hiilivoimalat kattavat lähes viisikymmentä prosenttia kaikesta Amerikassa tuotetusta energiasta! EPA pyrkii ehdoin tahdoin pakottamaan neljänneksen kapasiteetista pois käytöstä. Miksi? Koska EPA väittää, että nämä tehtaat “saastuttavat” hengitysilmaa. Amerikan ilma ei ole koskaan ollut puhtaampaa. EPA:n vaatimukset ovat kuin naru, jolla Amerikan energiahuolto kuristetaan hengiltä.

Amerikalla on yli 497 miljardia lyhyttä tonnia hiiltä (Alaskaa ei ole otettu huomioon laskuissa), mikä on lähes kolme kertaa enemmän kuin Venäjällä, jolla on toiseksi suurimmat varannot maailmassa. Institute for Energy Researchin mukaan “Amerikalla on enemmän hiiltä kuin viidellä suurimmalla ei-amerikkalaisella maalla yhteensä,” toisin sanoen Venäjällä, Kiinalla, Australialla, Intialla ja Ukrainalla.

Obaman hallinto viivästytti ehdotettua kanadalaista Keystone XL –hanketta, joka olisi tarjonnut Amerikalle tarvitsemansa öljyn. Se asetti laittoman kiellon öljynporaukselle Meksikonlahdelta. Samalla kun Kiina poraa öljyä Kuuban rannikolta, pääsy avomerenöljyyn on estetty sekä Amerikan itä- että länsirannikolla, ja tietysti Arctic National Wildlife Refuge –luonnonsuojelualueella. Sisäministeriön vuoden 1987 arvion mukaan alueella on 95 % todennäköisyydellä jättikenttä, jossa on 500 miljoonaa barrelia.

Jos nämä lasketaan yhteen Kanadan ja Meksikon varojen kanssa, öljyn kokonaismäärä Pohjois-Amerikassa on yli 1,7 biljoonaa barrelia! Määrä on suurempi mitä koko maailmassa on käytetty kuluneen 150 vuoden aikana, ja määrä riittää Yhdysvalloille seuraavan 250 vuoden ajaksi!

Sama pätee maakaasuun, jota usein porataan vesisärötystekniikalla. Menetelmä on turvallinen, ja sitä on käytetty yli kuudenkymmenen vuoden ajan. Maakaasun kokonaismäärä Pohjois-Amerikassa on noin 4,2 quadriljoonaa (4244 biljoonaa) kuutiojalkaa. Nykyisellä kulutuksella määrä riittää seuraavaksi 175 vuodeksi.

Durbanissa, Etelä-Afrikassa, Yhdysvaltojen ja kaikkien teollistuneiden länsimaiden viholliset kokoontuivat jälleen yhteen Yhdistyneiden kansakuntien ilmastokokoukseen. Kokouksen päätarkoituksena oli estää teollistuneita länsimaita käyttämästä energiaa, tai tarkemmin ilmaistuna, vaatia että YK:lle maksetaan miljardeja käytön sallimisesta.

Ympäristönsuojeluvirasto perustaa vaatimuksensa ja sääntelynsä ilmastonlämpenemiseen, mikä on täyttä puppua. Ilmastonmuutos ei johdu ihmisten toiminnasta.

The Committee for a Constructive Tomorrow (CFACT) osallistui konferenssiin ja raportoi: “Obama ja hänen ilmastohysteerikkotoverinsa yrittävät kiertää Senaatin ja saada Amerikka allekirjoittamaan sopimus. He laativat sivusopimuksia, jotka antavat heille juuri sen mitä he sopimukselta odottavat. Näistä sivusopimuksista ei äänestetä senaatissa tai muissa kotimaisissa lainsäädäntöelimissä. Aiemmin Yhdysvaltain senaatti on kieltäytynyt allekirjoittamasta sopimuksia, kuten Kioton pöytäkirjaa, jonka tarkoituksena on rajoittaa kasvihuonekaasupäästöjä.

Ympäristöviraston kanta perustuu väitteeseen ilmaston lämpenemisestä, mikä on osoitettu vääräksi.

Antarktiksen merijää on lähes ennätyslukemissa ja laajenee jatkuvasti, kuten myös arktinen jääpeite. Jääkarhujen määrä on kasvussa. Meriveden pinta on itse asiassa laskussa. Maailman keskilämpötila on ollut vakaa jo vuosikymmenen ajan, ja maapallo on jäähtynyt vuoden 1998 jälkeen. Yhdysvalloissa hurrikaaneja ja tornadoja syntyy yhä harvemmin. Ei ole mitään todisteita, jotka osoittaisivat että maapallon ilmasto poikkeaisi jotenkin normaalista. Ilmastovalheiden lista on pitkä.

Kaikilla on yhteys toisiinsa, Yhdistyneistä kansakunnista Ympäristövirastoon ja muihin Yhdysvaltain hallituksen virastoihin, jotka tekevät uupumatonta työtä viedäkseen Amerikalta tarvitsemansa energian.

 

Lähde: Iceagenow.info [1] Julkaistu 1.1.2012

Lue myös:

Ilmastosatu 97 prosentin yksimielisyydestä [2]
Suomen WWF haluaa ampua omaan jalkaan [3]