- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Nykyrokotteet – koko ihmiskunnan geenit ollaan pakottamassa muokkaukseen!

Magneettimedia julkaisee Vesa Ilkka Laurion referoinnin artikkelista ”Gates Pushes Experimental Technology on Seven Billion Humans” [1] (”Gates ajaa tarmokkaasti geenejä muuttavaa teknologiaa seitsemälle miljardille ihmiselle”).  

Lääketeollisuudella (”farmalla”) on yli 170 COVID-rokotetta kehitteillä, mutta Gates ja Fauci ovat tarmokkaasti ajaneet MODERNAN ”Frankenstein-pistosta” etualalle. Tiedemiehet ja etiikan edustajat soittavat hälytyskelloja. Rokote käyttää uutta, testaamatonta ja hyvin kiisteltyä kokeellista RNA-teknologiaa, jota Gates on tukenut yli vuosikymmenen ajan. Sen sijaan että injektoisi antigeenin ja adjuvantin, kuten perinteisissä rokotteissa, MODERNA työntää pienen palan koronaviruksen geneettistä koodia ihmisen soluihin, muuttaen DNA:ta kaikkialla ihmiskehossa ja ohjelmoiden uudelleen meidän solumme tuottamaan vasta-aineita taistelemaan virusta vastaan. RNA-rokotteet ovat yksi muoto geenimanipulaatiota, nimeltään ”germ line gene editing” [2] (mikrobilinjan geenimuokkaus). 

MODERNAN geenimuutokset siirtyvät tuleviin sukupolviin. Tammikuussa Geneven [3] julkilausuma – maailman johtavat etiikan edustajat ja tiedemiehet – vaati tämänkaltaisten kokeiden lopettamista. 

MODERNA ei ole koskaan tuonut mitään tuotetta markkinoille, edennyt kliinisten kokeiden läpi tai omistanut FDA:n (USA:n elintarvike- ja lääkehallituksen) hyväksymää rokotetta. Yhtiö sai hämmästyttävät 483 miljoonaa dollaria liittovaltion varoja BARDA:lta (Biomedical Advanced Research and Development Authority), Faucin NIAID:n sisarelimeltä, rokotteen nopeutettua kehittämistä varten. Tri Joseph Bolen, MODERNAN entinen tutkimus- ja kehityspäällikkö, kertoi olevansa järkyttynyt Faucin ”vetoon” yhtiön tukemisessa. ”En tiedä, mitä heillä oli mielessään”, hän sanoi CNN:lle. ”Kun luin siitä, olin hyvin ihmeissäni.” 

MODERNA ja Fauci aloittivat liittovaltion rahoittamat ihmiskokeet maaliskuussa Seattlessa. Tri Peter Hotez [4] 

 varoittaa potentiaalisesti kuolemaan johtavista seurauksista eläinkokeiden sivuuttamisen vuoksi, kuten hän sanoi CNN:lle: ”Jos eläimissä on immuunitehostus, siihen loppuu koko show”. 

Tri Suhab Siddiqi, MODERNAN entinen kemian johtaja, kertoi CNN:lle: ”En antaisi injektoida sitä rokotetta kehooni. Vaatisin: ’Missä ovat myrkyllisyyttä koskevat tiedot’?” Varotoimenpiteenä MODERNA määräsi kokeisiin osallistujat välttämään suojaamatonta seksiä tai sperman luovutuksia (geenimuutokset leviävät seuraaviin sukupolviin), ja Gates ajaa kaikkien COVID-rokotteiden suojaamista kattavalla vastuuvapaudella. Hän haluaa myydä kokeellisen, geenejä muuttavan teknologiansa kaikille seitsemälle miljardille ihmisille ja muuttaa lajimme geenimuokatuiksi olioiksi. 

[Referoijan kommentti: koska, kuten koronatestauksissa käytetyn RT-PCR-teknologian keksinyt Kary Mullis itsekin varoitti, koronatestit eivät sovi diagnoosien eli taudinmääritysten tekemiseen (otetuissa näytteissä on suuri määrä erilaisia viruksia ja bakteereita, ja analysoidut geenisekvenssit voivat olla peräisin mistä tahansa niistä; lisäksi testin kymmenet perintöaineksen kahdennussyklit tekevät ”positiivisen” ja ”negatiivisen” välisen rajan määrittämisen täysin mielivaltaiseksi) ja koska tämän koronasirkuksen takana olevat tahot tietävät sen, testien tarkoitus ei ole lainkaan löytää mitään ”todellisia koronatartuntoja” vaan luoda vain mielikuva ”epidemiasta”, ”pandemiasta” ja ”uusista tapauksista”, jotta kaikki saataisiin kypsytetyiksi ottamaan vastaan kehonsa jokaisen solun ”geenivalloitus”, geenimuokkaus – rokote!  

Rokotteiden tarkoitus on vain ja ainoastaan geenimuokata meistä ohjattavia kuuliaisia orjarobotteja, joita ohjataan ulkoapäin (rokotteiden avulla aivoihin uitetaan verenkierron kautta nanopartikkeleita vastaanottamaan käskyjä, jotka tulevat elektromagneettisina lähetyssignaaleina orjuuttajien laitteista).  

Ihmisestä – kaikista ihmisistä – on määrä tehdä näin vain ”esine”, osa ”esineiden internetiä”, jota ohjataan kuten mitä tahansa esineiden internetin laitetta. Kehotan visusti karttamaan maamme päättäjiä ja THL:ää, jotka ovat tämän rokotehuijauksen takana, osana globaalia terveydenhuollon ja hallitsemisen mahtimafiaa – Uutta maailmanjärjestystä, YK:n Agenda 30:a, Maailman talousfoorumia, Uutta Baabelin tornia. V-I. L.]

Vesa-Ilkka Laurio 
 

V-I Laurio on eläkkeellä oleva lääketieteen  lisensiaatti. 

Lähteet 

Children’s Health Defense (21.7.2020). Saatavina: https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/gates-pushes-gene-altering-technology-on-seven-billion-humans/ [1] 

National Geographic (17.12.2018). Saatavina: https://www.nationalgeographic.com/science/2018/11/partner-content-genom-editing/ [2] 

Center for Genetics and society (31.1.2020). The “Geneva Statement” Calls for Course Correction on Heritable Genome Editing. Saatavina: https://www.geneticsandsociety.org/biopolitical-times/geneva-statement-calls-course-correction-heritable-genome-editing [3]