"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

NSA alkaa värvätä jo 13-vuotiaita vakoojiksi

8 ääntä, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 58 ääntä, keskiarvo: 4,00 / 5 tähteä 5 (8 ääntä, keskiarvo: 4,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kohuttu yhdysvaltalainen valtion vakoilujärjestö NSA kärsii vakavasta työntekijäpulasta. Snowdenin paljastukset ja kovapalkkainen yksityinen sektori ovat ajaneet ammattilaiset pois valtion leivistä.

Snowdenin tultua julkisuuteen amerikkalaisille selvisi, ettei NSA:n tehtävänä ole suojella kansalaisia turvallisuusuhilta, vaan toimia poliittisen eliitin tiedustelupalveluna kansaa vastaan. Lisäksi NSA on tehnyt tiivistä yhteistyötä rikollisvaltio Israelin kanssa, mikä syö viraston uskottavuutta entisestään.

CNBC:n mukaan NSA onkin joutunut turvautumaan epätoivoisiin menetelmiin rekrytoidessaan uusia hakkereita vakoilemaan oman maan kansalaisia. Viraston uudet värväysohjelmat keskittyvät lukiolaisiin ja sitäkin nuorempiin kansalaisiin, jopa 13-vuotiaisiin.

Vakoilutyön jännittävä julkisuuskuva, palkka ja luvallinen hakkerointi ovat omiaan houkuttelemaan nuoria NSA:n riveihin. Vielä tärkeämpää on, että NSA:n toiminnan epäeettisyys ja poliittiset rikokset eivät paina paljoa lasten kapeassa maailmankuvassa; NSA siis käyttää hyväkseen nuorten amerikkalaisten sinisilmäisyyttä ja poliittista tietämättömyyttä. Rekrytointiohjelmasta vastaava Steven LaFountain kertookin CNBC:n haastattelussa: ”[opiskelijoita] ei kiinnosta esimerkiksi politiikka. He ovat kiinnostuneita teknologiasta ja kyberturvallisuudesta. He haluavat oppia mitä teemme täällä.”

LaFountain myöntää, ettei hän mielellään puhu Snowdenista oppilaille. NSA:n suunnitelmissa on perustaa nuorille vakoojakouluja Yhdysvaltojen kaikissa osavaltioissa.

 

Lue myös:

Lehti sensuroi NSA-uutisointia CIA:n vaatimuksesta
Ryvettyneen NSA:n mainoskampanja herättää kummastusta

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Tottakai NSA tekee näin, sitähän johtaa juutalainen.

    Juutalaiset johtivat myös NKVD:tä. Silloin tapettiin kymmeniä miljoonia venäläisiä kristittyjä.

    Tämä sama on lopullisena tavoitteena USA:ssa. Siihen pyritään.

    Iki-ihana alfanaaras Dianne Feinstein ilmeisesti johtaa vieläkin NSA:ta. Nomen ist omen.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*