- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Norjassa kansalaiset tahdotaan aivopestä kannattamaan maahanmuuttoa

Kansallinen Vastarinta uutisoi [1] torstaina, että Norjan Stortingetin oikeuskomitean päällikkö tahtoo aivopestä vangit, joilla tiedetään olevan poliittisesti epäkorrekteja ajatuksia.

Pakistanilaissyntyinen sosiaalidemokraatti Hadia Tajik on paitsi Stortingetin oikeuskomitean päällikkö niin myös Norjan entinen kulttuuriministeri. Hänen mukaansa vankeinhoidon tehtäviin täytyisi kuulua myös monikulttuurisuusideologian tuputtaminen ja ”äärimielipiteiden neutralointi”. Se mitä ”äärimielipiteillä” tarkoitetaan, täytyisi Tajikin mukaan tietysti olla vasemmiston määrittelemä. Esimerkiksi pakkomonikulttuurisuuden kannattaminen ei voi kulttuurimarxistien mukaan olla koskaan ”äärimielipide”, vaikka liberaali maahanmuuttopolitiikka on johtanut Norjan pääkaupungissa hyvin äärimmäisiin ilmiöihin. Oslossa 100 % tuntemattoman uhrin raiskaavista [2]on ei-valkoisia maahanmuuttajia. 90 % uhreista on valkoisia norjalaisia naisia.

Tajikin mukaan lainsäädäntöä olisi muutettava niin, ettei ”väärin ajattelevia” vankeja tarvitsisi päästää vapaalle jalalle, vaikka he olisivat istuneet tuomionsa loppuun asti. Tajikin lausunto oli osa mediamylläkkää, joka syntyi, kun vankeustuomionsa kunnialla suorittanut kansallismielinen norjalaismies oli osallistunut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen urheilutapahtumaan [3]. Media ja vasemmisto olivat kauhistuneita siitä, ettei mies ollut jättänyt vankilassa ”natsismia taakseen”. Kansallinen Vastarinta kirjoittaa:

Tajikin mukaan viranomaisten olisi aitoon neuvostotyyliin ’löydettävä lisää tapoja työskennellä ekstremistien neutralisoinnin eteen heidän vankeusaikanaan’. Tajik toisin sanoen vaatii ideologista ja poliittista lobotomiaa  Norjan vankiloiden ’ääriajattelijoille’.

Ervin Kohn tahtoo juutalaisvaltaisen Israelin ja monikulttuurisen Norjan. [4]

Ervin Kohn tahtoo juutalaisvaltaisen Israelin ja monikulttuurisen Norjan.

Tajikin lisäksi muutkin ”uusnorjalaiset” ovat viime aikoina vaatineet kovia otteita monikulttuurisuuden ja vapaan maahanmuuton turvaamiseksi. Norjan rasisminvastaisen keskuksen juutalainen johtaja Ervin Kohn (Kohn on juutalainen eliittisuku [5]) antoi tässä kuussa haastattelun, jossa hän valitti [6] norjalaisen kansan ”etnisestä homogeenisyydestä”. Toisin sanoen norjalaisten geenit eivät ole juutalaisvaikuttajan mieleen.

Kohnin mukaan norjalaisilla on vielä ”paljon työtä tehtävänä”, jotta maan väestörakenne saadaan muutettua hänelle mieluisaksi. Kohn toteaa heti perään tyytyväisenä, että onneksi hänen järjestönsä saa valtiolta paljon rahallista tukea. Hänen mukaansa norjalaisilla ei ole tarpeeksi tietoa esimerkiksi juutalaisista, mustalaisista ja muslimeista. Vaikka Kohn on sionisti, kannattaa hän silti islamilaista maahanmuuttoa Norjaan. Kuten The Jerusalem Post [7]on kirjoittanut, juutalaiset ovat valmiita liittoutumaan muslimien kanssa eurooppalaisten kansallismielisyyttä vastaan. Kohn toimii Oslon juutalaisyhteisön presidenttinä. Norjan rasisminvastaisen keskuksen tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluu vähemmän yllättäen myös ”Internet-rasismin [8]” torjunta.

 

Lue myös:

Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret [9]
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle [10]
Video: Valkoisten kansanmurha ja juutalaisten rooli [11]