- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Nordea ”elvyttää” taloutta pakolaisilla mutta auttaa eliittiä kiertämään verot

Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni Nordea on ollut otsikoissa tuoreiden veroparatiisivuotojen [1] vuoksi. Tapaus paljastaa monikulttuurisuuden nimiin vannovan pankin kaksinaamaisuuden.

Nordean ekonomistit ovat useaan otteeseen vaatineet (1 [2], 2 [3]), että Suomen budjettitasapaino tulisi oikaista päästämällä maahan laittomia siirtolaisia. Pankki on sättinyt suomalaisia huonosta taloudenpidosta ja julistanut, että Suomi voidaan pelastaa vain väestönvaihdolla [4].

Nordean suhde Suomen kansantalouteen ei ole kuitenkaan niin yksioikoinen kuin pankki on antanut ymmärtää. Suuren veronkiertovuodon tultua julki on selvinnyt, että Nordea on perustanut asiakkailleen lähes 400 bulvaanien pyörittämää veroparatiisiyhtiötä.

Yle uutisoi eilen, että Ruotsin finanssivalvonnan mukaan Nordealla on ollut ”merkittäviä puutteita” rahanpesun valvonnassa.

Toisin sanoen Nordea kuljettaa eliitin miljardit pois suomalaisen verottajan ulottuvilta ja vaatii hallitusta paikkaamaan syntyneen budjettivajeen maahanmuuttajilla.

USTaxHaven [5]

Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju totesi viime syksynä Turun Sanomille [6], että ”maahanmuuton vuoksi kannattaa velkaantua”.

Kangasharju julisti, että laittomien siirtolaisten ruokkimisen, majoittamisen ja älypuhelinostosten rahoittaminen verovaroilla on ”hyvää elvyttämistä”. Pankkiirin mukaan laittomien siirtolaisten aiheuttamia kuluja ei myöskään tulisi laskea mukaan rahaliiton alijäämä- ja velkakriteereihin.

Kun julkinen ja yksityinen sektori velkaantuvat yrittäessään pitää huolta paisuvan siirtolaismassan hyvinvoinnista, Kangasharju ja muut pankkiirit tekevät voittoa. Velka on heille bisnestä! Vapaa maahanmuutto on huijaus, jolla kansalaiset pakotetaan paikkaamaan Nordean kaltaisten pankkien aiheuttamat tuhot.

 

Lue myös: ”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen [7]