- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Niinistön ja Sipilän puheet enteilevät afro-Suomea

Rabbi Niinistön ja ”Juudas” Sipilän uudenvuoden puheet olivat karvasta kalkkia kauniissa paketissa. ”Auttamisen”, ”sovinnon” ja ”yrittäjyyden” retoriikkaan naamioitiin Suomi, jossa entistä pienempi joukko työllisiä joutuu elättämään entistä suuremman määrän maahantunkeutujia.

Kuten kaikki arvastivat, keskittyivät presidentin ja pääministerin puheet (keinotekoiseen [1]) budjettivajeeseen ja pakolaistulvaan. Poliittinen puppugeneraattori jyskytti vanhoja uusliberaaleja valheita, joita on torjuttu muun muassa artikkeleissamme ”Monikulttuurisuus- ja kestävyysvajepotaska ruokkivat toisiaan [2]” sekä ”Juudas Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen [3]”.

Magneettimedia on viime viikkoina kirjoittanut Suomen pakolaisongelman taustoista. [4]Sipilä myönsi jo syyskuussa [5], että pakolaiskriisi on Suomen tulevaisuuden kannalta jo vakavampi ongelma kuin valtion velkaantuminen. Tästä huolimatta Sipilä ei ole tehnyt elettäkään rajojen sulkemiseksi. Sen sijaan vuoden 2016 myötä joukko maahantunkeutujia tullaan majoittamaan pääministerin Kempeleen-asuntoon – syksyn raiskaustragediasta [6] huolimatta.

Pankkiirit [7] ja uusliberaalit talousjulkaisut [8] ovat rummuttaneet kuluvien kuukausien aikana avoimien rajojen pakolaispolitiikkaa, sillä siirtolaistulva polkee palkkatasoa ja paisuttaa rahoituslaitoksille tuottoisaa velkataakkaa.

Monet ovatkin kysyneet, mikä on suomalaisten rooli tulevaisuudessa, kun kotimainen teollisuus on myyty viimeisiä rippeitä myöten halpatuotantomaihin, ”liian kallis” suomalainen työvoima on korvattu afrikkalaisilla pätkätyöläisillä ja velkajärjestelyt ovat tuhonneet hyvinvointiyhteiskunnan. Niinistö paljasti viimein hallituksen suurenmoisen vision uudenvuoden puheessaan: tulevaisuuden suomalaiset elättävät itsensä marjoja poimimalla!

Sipilä puolestaan valitteli puheessaan sitä, ettei Suomi ole kyennyt miellyttämään Brysseliä 2015 tarpeeksi hyvin, vaan ”EU:n määrittelemät alijäämäkriteerit ovat paukkuneet ja velkaantumisvauhtimme on ollut nopeaa”. EU on kieltänyt budjettialijäämien rahoittamisen kotimaisella keskuspankkirahalla, minkä vuoksi Suomi on pakotettu velkaantumaan ulkomaalaisille pankeille.

Ei kritiikkiä eliittiä kohtaan – kansa syypää kaikkiin ongelmiin

Rengit Sipilä ja Niinistö kumpikaan eivät kritisoi sanallakaan monikansallisia isäntiään, olipa kyse sitten talous- tai maahanmuuttopolitiikasta. Ainoat, joiden täytyy sopeutua, joustaa ja muuttaa toimintaansa ovat työtätekevät, nykyistä maahanmuuttoa vastustavat kantasuomalaiset. Ylikansallinen pankkieliitti ruoski suomalaista kansaa Niinistön ja Sipilän välityksellä – ja kansa kuunteli nuhteensa kiitollisesti.

Rehellisen miehen imagoa mielellään ruokkiva Sipilä lupasi puheessaan lisää julkisia leikkauksia ja veronkorotuksia, joiden avulla suomalaiset voivat osallistua Goldman Sachsin [9] ja kumppaneiden taseenpaisuttamistalkoisiin. Näin se Suomi saadaan kuntoon!

Uudenvuoden aattona pääministeri ehti myös kehuskella [10] sosiaalisessa mediassa presidentti Niinistön puhetta. Erityisen tärkeänä molemmat miehet pitivät sitä, että 2016 saadaan ”ratkaisu Syyrian kriisiin”. Tämä on hellyttävän diplomaattinen kiertoilmaisu Bashar al-Assadin syrjäyttämiselle [11] ja Israel-mielisen nukkehallituksen vallankaappaukselle.

Niinistön sepustusta on kritisoitu jo laajalti ympäripyöreäksi ”hyvänmielen” puheeksi, jossa luvataan jokaiselle jotain. Etenkin kokoomusjohtajat ovat kehuneet kilpaa tätä selkärangattomuutta ja kutsuneet sitä jopa ”arvojohtajuudeksi”.

Niinistö yritti mielistellä esimerkiksi ”maahanmuuttokriittisiä” suomalaisia käyttämällä pölhöpopulistisia ilmaisuja, kuten ”maassa maan tavalla”. Lisäksi hän väitti olevansa huolissaan maahanmuuton varjopuolista ja olevansa Ruotsin pääministeri Löfvenin kanssa samaa mieltä siitä, että maahanmuuttopolitiikassa ollaan ”oltu naiiveja”.

Löfvenin opeilla Suomi kuntoon? [12]

Löfvenin opeilla Suomi kuntoon?

Löfven on kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvä esikuva suomalaiselle. Ruotsi tekee edelleen maailman järjettömintä siirtolaispolitiikkaa. Löfven on edelleen osa ruotsidemokraattien vastaista parlamentaarista saartorengasta, koska hänen mukaansa ruotsidemokraattien maahanmuuttopolitiikka on ”uusfasistista”. Kuten olemme kuitenkin kirjoittaneet [13], ovat ruotsidemokraattien maahanmuuttolinjaukset olleet liberaalimpia kuin Suomen hallituksen.

Siteeraamalla Löfveniä Niinistö viestitti kansalle, että rajat tulevat pysymään auki – muutenhan olisimme ”uusfasisteja”.

Ymmärrystä maahanmuuttajarikollisille – ruoskaa isänmaallisille

Niinistö vähätteli myös maahanmuuttajarikollisuutta. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan [14] mustat ja arabitaustaiset maahanmuuttajat raiskaavat 17 kertaa useammin kuin suomalaiset. Niinistön näkemys on kuitenkin toinen: ”Muutaman harvan taustat ja teot luovat aiheetonta epäluuloa kaikkia maahantulijoita kohtaan.”

Niinistö vähätteli siirtolaisten rikollisuutta mutta tuomitsi ankarasti suomalaisten suoran toiminnan epädemokraattisesti perustettuja [15] vastaanottokeskuksia vastaan. Miksei Niinistö tuominnut lainkaan suomalaisnaisten kokemia raiskauksia? Puheensa päätteeksi presidentti kannusti suomalaisia palvelemaan maahantunkeutujia myös vapaaehtoispohjalta (koska pelkät veroeurot eivät riitä). Ulkopoliittisen insituutin johtaja ilakoikin Helsingin Sanomien haastattelussa:

”Tämä oli vähän erilainen puhe. Presidentti halusi käyttää nyt arvovaltaansa siihen, ettei maahanmuuttopolitiikka luo yhteiskuntaan uusia jakolinjoja ja ruoki äärimmäistä ajattelua ja vihailmiötä.”

Eikö Suomen väestön vaihtaminen afrikkalaisiin ole ”äärimmäistä”? Eivätkö siirtolaisten jatkuvat rikokset suomalaisia siviilejä [16] ja viranomaisia [17] vastaan ole ”vihailmiöitä”?

Eniten ärsytystä on herättänyt kuitenkin puheen loppuhuipennus, jossa Suomen kansantaloutta pannaan halvalla. Velkatalkoot jatkuvat, eikä uusia työpaikkoja ja teollisuutta viitsitä enää edes luvata suomalaisille. Kun hyvinvointi ja yritykset on myyty ulkomaille, palaa Suomi takaisin esihistorialliseen keräilytalouteen:

”Hyvät suomalaiset, loppukesän ja syksyn myötä sain seurata nuoren miehen Oscar Taipaleen suurta tarinaa pienistä marjoista. Hänpä poimi satoja litroja metsämarjoja ja teki hyvän tilin. Siitä tulee semmoinen mielensähyvittäjän olo, että kyllä minua sitten niin ilahduttaa tällainen juttu…”

Perskeko-Suomi alkaa muistuttaa yhä enemmän Afrikkaa niin väestörakenteeltaan kuin elinkeinoiltaan.

 

Arvi Pihkala