- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Niinistö syyttää yli varojen elämisestä

Yle.fi uutisoinnin mukaan presidentti Sauli Niinistö näkee taloudelliset leikkaukset eli poistot välttämättöminä Suomen velkaantuneen taloudellisen tilanteen takia. Taantumaan ollaan hiljalleen vasta heräilemässä, letkauttaa Niinistö Hangon-vierailunsa yhteydessä.

Niinistö painottaa suomalaisilta oikeaa asennoitumista leikkauksien hyväksymiseksi. Hän jopa nimittelee kansalaisia, jotka vastustavat hallituksen nylkyrilinjaa tyhmiksi; jos on eletty yli varojen, niin silloin pitää leikata; jyrisee Niinistö. Niinistön mielestä ”leikataan mistä tahansa, niin se on aina jonkun mielestä täysin väärä paikka.” Näin presidentti mietelmöi esimerkiksi koulumenojen supistuksista.

Niinistön mielestä sitä on taas eletty ylivarojen. Miksi suomalaiset eivät opi palvelemaan globaalia talous- ja pankkiirieliittiä nurisematta? [1]

Niinistön mielestä sitä on taas eletty ylivarojen. Miksi suomalaiset eivät opi palvelemaan globaalia talous- ja pankkiirieliittiä nurisematta?

Presidentti Sauli Niinistö: varmasti tiedätte mistä Suomen ja myös muiden EU maiden taloudelliset niukkuudet johtuvat? Mutta tuskin ne ovat seurausta Ylessä esittämistänne tekijöistä.

 

Taantuman syyt

Taloudellinen taantuma ei johdu kansasta. Suomalaiset eivät ole eläneet yli varojensa. Se, että hallituksen leikkauspolitiikkaa kritisoidaan, osoittaa vain sen, että osalla on vielä realiteetit kohdallaan.

Suomen taloudellisesta kurjistumisesta ja muusta yhteiskunnallisesta tasapainottomuudesta ei voida syyttää esimerkiksi kotimaassa toimivia yrittäjiä, palkansaajia, työttömiä, eläkeläisiä ja lapsiperheitä.

Niinistön täytyy ymmärtää taantuman osittain johtuvan jo vuonna 2008 alkaneesta taloudellisesta matalasuhdanteesta, joka oli seurausta globaalista finanssikriisistä.

Presidentin tulisi olla rehellinen kansaa kohtaan ja irtisanoutua sionistisen [2] eliitin vaikutuspiiristä. Hänen tulisi totuuden mukaisesti julkilausua Suomen taloudelliseen kurjistumisen syyksi virallisen Suomen ja sen poliittisen johdon antautuminen kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi ja sen, että ihmisten tuottamat rikkaudet ja kansallinen varallisuus siirretään ulkomaiseen omistukseen.

Koska olen käsitellyt Suomen taloudellista ahdinkoa lähteineen esimerkiksi kirjoituksessa ”Yhteiskuntasopimuksella” painostamista [3], emme käsittele laajemmin näitä taantuman tekijöitä, vaan tiivistämme sanomaa.

Suomen poliittinen johto on alistunut kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi. Tästä on seurannut maahan taantuma. [4]

Suomen poliittinen johto on alistunut kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi. Tästä on seurannut maahan taantuma.

Herra presidentti! Olemmehan samaa mieltä siitä, että sionistieliitin ylikansallinen pankkijärjestelmä elää kansalaisten ja valtioiden siivellä, siis loisena, luoden vastikkeettomasti uutta rahaa ja ostaen lisää vaikutusvaltaa. Ilmeisesti Niinistö myös ajattelee, että kyseisestä systeemistä tulee irrottautua? Vai ajatelmoiko sittenkään niin?

Suomen taloudellisen matalasuhdanteen syyt ovat enimmäkseen pankkien rahoitussysteemissä. Uuden rahan ilmestyminen kiertoon tarkoittaa asiakkaiden velkaantumista yksityisille pankeille. Velkaa ei pystytä kuuna kullan valkean maksamaan takaisin kokonaan. Korosta johtuen osuus on aina suurempi, kuin raha, jolla velkaa lyhennetään. Velkakierteestä hyötyvät globaalit yksityiset sionistiset pankit, jotka rohmuavat korkorahat ilmaisena rahana. Korkorahaa ei siis ole luotu missään, vaan se saadaan esimerkiksi velallisen tekemän työmäärän palkasta.

Lisäksi maatamme on köyhdyttänyt Suomen eri kriisimaiden pönkittämiset ja suurpääomien veropakoilu nakertaa osaltaan valtiontaloutta. Huomattakoon, että EU:ssa tapahtuu veropakoilua noin 1000 miljardin euron edestä vuodessa verovaroista. Veroparatiisikeinottelu pitäisi saada pysäytettyä.

Lyhyesti mainiten nuo kriisimaiden tukemiset yleisesti pitävät sisällään pankeille tuputettua rahaa, koska ne ovat olleet liian velkaantuneita. Kriisin taustatekijöitä ovat olleet esimerkiksi USA:n rahoituskriisi eli katteettomat lainat ja uhkapelaaminen. Lisäksi EU:n lainaohjelmissa valtiot on pakotettu supistamaan kansalaisten hyvinvointipalveluita sekä yksityistämään valtion omaisuutta.

Oman lukunsa muodostaa Suomen kansallista varallisuuden ”kippaaminen” ylikansallisille talousimperiumeille, sijoittajille ja pankkiireille. Osoittaa vain ekonomista vapauden illuusiota kuvittelu, jonka mukaan tuotamme muka hyötyä Suomelle uhratessamme työmme tulokset ylikansallisille sijoittajille yms. keinottelijoille. Vain taloudellinen ja valtiollinen suvereniteetti siunaa työn hedelmien ravitsevan vaikutuksen valtion rajojen sisäpuolelle. Esimerkkejä edellä mainitusta löytyy runsaasti. Mainitkaamme vain millaisia seurauksia Suomen terveyden- ja sairaanhoidon palveluille koituu pahamaineisen TTIP-sopimuksen myötä?

Onko moraalisesti oikein, että suuryrityksille maksetaan valtiontukija ja samalla niille annetaan keinot kiertää verojen maksaminen Suomeen? Onko oikeamielistä toimintaa tukea valtioterroristeja esimerkiksi Ukrainassa? Palveleeko Suomen kantaväestön tarpeita, mikäli pakolaispolitiikkaan satsataan varoja jättiläismäisiä summia vuosittain kantaväestön hyvinvoinnin ja elämisenlaadun kustannuksella?

Lyhyesti sanoen Sauli Niinistö: onko moraalisesti ja oikeusopillisesti relevanttia haukkua suomalaisia yli varojen elämisestä, kun Suomen poliittinen eliitti on lisännyt taantuman tuskaa antautumalla kansainvälisten korporaatioiden ja ylikansallisten pankkiirieliittien lypsylehmäksi?

Leikkaamalla ei talous vahvistu, vaan päinvastoin taantuu, sillä supistukset merkitsevät kulutuksen vähenemistä, muuttoliikettä, koulutustason alentumista ja sitä kautta karttuvaa työttömyyttä jne.. On myös huomattava, että kansainvälisten suurpääomanomistajien ja pankkiirien säkki on pohjaton. Vaikka koko Suomen varallisuus tyhjennettäisiin sinne, niin silti globaalit verenimijät eivät tulisi kylläisiksi.

 

Kansan voimalla, kansan parhaaksi

Sionistinen ylimystö on soluttanut valtahierarkiaansa kaikille tasoille: hallituksiin, pankkeihin, valtamedioihin, viihdeteollisuuteen, yritysten hallituksiin, oppilaitoksiin ja ideapajoihin.

Esikouluista aina yliopistokoulutukseen saakka opinahjot ovat saastuneet sionistien levittämällä henkisellä myrkyllä. Koulutusinstituutiot mässäilevät monikulttuurisuudella, sukupuolineutraaliudella, materialistisilla näkemyksillä yms. henkisellä kuonalla. Tätä samaa harjoittavat valtamedian eri tiedotuskanavat sekä viihdemaailma. Nykyinen länsimainen maailman kuva on taantunut yhdeksi suureksi spirituaaliseksi kaatopaikaksi. Tätä kuvaavat osuvasti Goethen sanat:

”Niin kaikki muuttui, mullin mallin mennen, nyt huippu on, mik’ alho ennen. Myös tähän nojaa oikean ne opin, ett’ ylimmäksi muuttuu alimmainen. Näät meil’ ol’ or­juus kuuman luolakopin, nyt vapaan ilman valta kukku­rainen; salaisuus avoin visuun kätköön jää, sen myöhään vasta kansat käsittää. Ephes. 6: 12.” J. W. v. Goethe: Faust (suomennos Otto Manni­sen).

Mutta toivottavasti kansat eivät käsitä vallitsevaa tilannetta liian myöhään. Nimittäin itsenäisen ja hyvinvointivaltion rakentamisen avaimet ovat itsenäisessä eli valtaeliiteistä riippumattomassa koulutusjärjestelmässä ja joukkotiedonvälityksessä. On siis sanouduttava irti sionistisesta systeemistä ja sen manipuloivasta vaikutuksesta, jota esim. Bonnierin mediaimperiumi edustaa.

Niinistö! Suomalaiset eivät enää kovin pitkään aio alistua ylikansallisten uusliberalistien nyljettäväksi.

Nykyinen hallitus ja eduskunta kumottakoon. Uuden hallituksen täytyy aloittaa parlamentaarinen työskentely Euroopan Unionista eroamiseksi, Euroopan talous- ja rahaliitosta (EMU:ta) irrottautumiseksi, itsenäiseen talouspolitiikkaan ja omaan valuuttaan siirtymiseksi, hyvinvointivaltion uudelleen luomiseksi ja sen kehittämiseksi. Rahanluontioikeus tulee olla valtiolla. Koronkiskontaan perustuva rahoitus-systeemi täytyisi heittää roskakoppaan.

Euroon sitoutuminen on eliminoinut Suomen itsenäisen talouspolitiikan.

Kansallisvarallisuuden kiikutus ulkomaille on pysäytettävä sekä luovuttava sangen hankalasta ja kalliista monikulttuuriohjelmasta. Kukkahattutädit, kukka-knallihattusedät ja nykyinen suomalainen poliittinen johto voisivat aivan hyvin mennä kuokkimaan suota.

Suomeen on saatava itsenäinen talouspolitiikka. Kun yritysten ja kansalaisten työntulokset jäävät kotimaan hyödyksi, tarkoittaa se silloin maan talouden vaurastumista. Oma koroton pankkijärjestelmä poistaa sionistisen ryöstelyn syöpäkasvaimen valtion elimistöstä.

Poliittisen eliitin syrjäyttäminen parlamentaarisesti voi olla hankalaa, jos valtamediaa ei saada nujerrettua vaihtoehtoisella joukkotiedonvälityksellä.

Radikalisoituuko Suomi tulevaisuudessa? [5]

Radikalisoituuko Suomi tulevaisuudessa?

Niinpä pelättävissä onkin radikaalit muutokset, jossa veren kaihtamattomuus ei ole poissuljettua. Henkilökohtaisesti toivoisin poliittisen taistelun, laillistetun yhteiskuntajärjestyksen sisällä johtavan yhteiskunnan valistukseen. Vai onko vapaan henkisen ja aineellisen isänmaan saavuttaminen parlamentaarisilla menetelmillä mahdollista?

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

Yle.fi (17.8.2015). Niinistö: ”Suomi on ylimitoittanut menonsa totaalisesti”. [6]

Varoufakis, Yanis (2014). Maailmantalouden Minotaurus. Vastapaino, Tampere.