- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Newtownin joukkosurma Connecticutissa käy yhä oudommaksi – oliko kyseessä salainen peiteoperaatio?

Perjantain 14. päivän tragediasta Connecticutin Newtownissa Sandy Hookin koululla on vuotanut huimasti lisää tietoa viikonlopun aikana. Osa tiedoista on ristiriitaisia ja osaa todisteista on yritetty pimittää valtamediassa. On aihetta olettaa ja esittää kysymyksiä siitä, onko kyseessä salainen peiteoperaatio, jonka taustalla on vaikutusvaltaisia tahoja. Tapausta voi verrata myös moniin muihin vastaaviin, joissa ”virallinen totuus” on pitäytynyt teoriassa yhdestä yksinäisestä asemiehestä, vaikka todisteita löytyy useammista ampujista, ennakkosuunnitelmista ja jopa ennakkovaroituksista.

Poliisin äänitallenteet julkaistiin nopeasti, mutta tapahtumien aikataulu on hämärän peitossa. Perjantaiaamuna klo 9:30 aikoihin ei pitäisi olla liikenneruuhkaa tai muita vaativia tapahtumia, joten miksi poliisilla kesti 20 minuuttia saapua koululle ensimmäisten laukausten jälkeen? Ääninauhalla kuuluu selvästi, miten poliisi havaitsi useampia epäiltyjä poistumassa koululta, vaikka epäillyn ampujan Adam Lanzan piti tässä vaiheessa olla kuollut. Oliko kyseessä paikalta poistuva parivaljakko, jonka tarkoitus oli vain valvoa operaatiota ja neutraloida Lanza?

Miksi tarinat Adam Lanzasta vaihtelevat kovin paljon? Toisaalta hän oli mukava ja rauhallinen poika, sosiaalinenkin, mutta toisaalta autistinen ja persoonallisuushäiriöistä kärsivä. Surmansa saaneen äidin kerrotaan tapelleen koulun kanssa Adamin opetuksesta ja päättäneen opettaa Adamia kotona. Hänen kerrotaan olleen selviytyjä-tyyppi, jolla oli aseita kotona. Hänen kerrotaan olleen opettajana koulussa ja sitten ei löydy mitään todisteita, että hän olisi koskaan ollutkaan koulussa töissä. Voisiko Adamin persoonallisuuden muutokseen, sulkeutumiseen ja äidin taistoihin koulun kanssa liittyä Adamin epäsopiva kohtelu koulun puolelta, kenties jopa pedofilia?

Tarinat itse tapahtumapaikalta ovat myös hyvin ristiriitaisia. Paikallislehti kertoi rehtorin soittaneen lehdelle ja kertoneen ampujasta, mutta paikallaolijat kuulivat keskusradiosta laukaukset, jotka luultavasti tappoivat rehtorin. Joku kertoi nähneensä piilopaikastaan oven ali kahden hyökkääjän jalat. 6-vuotias lapsi kertoi pelastuttuaan verissä päin nähneensä jonkun vihaisena ja jonkun hulluna, mutta oliko kyseessä yksi vai kaksi eri henkilöä? Todellisia näköhavaintoja juuri Adam Lanzasta ampumassa ei ole vielä saatu. Sen lisäksi aseita kerrottiin olleen useita, pari pistoolia, haulikko ja kivääri, joka löytyi Adamin äidille kuuluneesta autosta. Miten yksinäinen ampuja olisi pystynyt etenemään nopeasti kantaen lukuisia aseita ja ampumaan useita laukauksia kiväärillä, joka päätyi autoon ennen kuin hän menetti henkensä johonkin muuhun kuin poliisin ampumana?

Eräiden lausuntojen mukaan Adam Lanzan vanhemmat työskentelivät vastuullisissa ja tulenaroissa tehtävissä, Nancy CIA:n analyytikkona DARPA:ssa ja Kotimaan turvallisuusviraston palveluksessa ja Peter General Electricin johtokunnassa ja todistajana LIBOR-skandaalissa. Samassa skandaalissa piti todistaa myös Robert Holmesin, Auroran Batman-ampujana tunnetun James Holmesin isän. Mikä on yhteensattuman todennäköisyys? Tästä lisää erillisessä artikkelissa.

Useissa kouluampumistapauksissa ympäri maailman taustalla on ollut mielenterveysongelmia, mutta niiden syynä on saattanut olla koulussa tapahtunut pedofilia. Näin vaikutti tapahtuneen Dunblanen kouluampumisessa Skotlannissa, sekä kansainvälisessä selkkauksessa, jossa paljastettiin suuren pedofiliaringin korkea-arvoisia jäseniä Belgiassa, Hollannissa, Portugalissa, Englannissa, Yhdysvalloissa ja Japanissa, mutta yllättäen todistajat surmattiin. Yhdysvalloissakin on paljastettu useita pedofiliatapauksia, myös kouluissa ja jopa Connecticutissa. Vuoden 1992 jälkeen 112 opettajaa ja valmentajaa on menettänyt virkansa Connecticutissa liittyen seksuaaliseen ahdisteluun. Vuonna 2011 Europolin kansainvälinen Operation Rescue pelasti 230 lasta pedofiileiltä ja saattoi 150 vastaajaa oikeuden eteen, osa heistä opettajia, pidätettyjä myös Connecticutissa. Nuorimmat uhrit olivat 7 vuoden ikäisiä. Connecticutissa muistetaan myös kolmen teini-ikäisen pojan raaka raiskaus ja murha, johon syyllistyivät kirurgi, OPEC:n virkamies ja CIA:n virkamies. Columbinen koulusurman uhrien omaiset epäilivät, että ampujat olivat joutuneet sheriffi Walshin raiskaamaksi hiukan yli vuosi ennen joukkosurmaa. Pojat olivat suunnitelleet ”poliisisurmaa”, mutta toteuttivatkin sen koulussa.

Miksi todistajanlausunnot ovat niin sekavia? Psykologit selittävät sitä shokkireaktiona ja eloonjäämisvaistona. Ampujat yleensä tappavat ne, jotka jäävät katselemaan ja hengissä säilyvät ne, jotka piiloutuvat ja välttelevät katsekontaktia. Siksi todellisia näköhavaintoja yhdestä tai useammasta ampujasta on vaikea saada. Toinen syy on ampujien tehokkuus ja tarkkuus, joka on ollut ilmiömäistä ottaen huomioon ampujien aiempi lyhyt kokemus ampuma-aseista. Videopelien pelaaminen on aivan eri asia kuin toteuttaa sotilasstrategiaa käytännössä, mikä puoltaa teorioita apureista tai eliminointipartioista. Yllättävän usein ampuja kuolee ”omasta luodista”, vaikka on valmistautunut selviämään hengissä luotiliivien, naamion ja maastopuvun myötä. Miksi Adam Lanzalla oli mukanaan isoveljensä, 24-vuotiaan Ryan Lanzan, henkilöllisyystodistus, vaikka he eivät olleet Ryanin sanojen mukaan tavanneet pariin vuoteen?

Mikä saa tavanomaisen nuoren mielen muuttumaan? Mielenterveysongelmiin määrätyt lääkkeet saavat varmasti aikaan myös ei-toivottuja vaikutuksia, kuten SSRI-lääkkeiden aiheuttamat väkivaltaisuudet nuorilla, Parkinsonin taudin lääkkeiden aiheuttama peliriippuvuus ja monen mielialalääkkeen aiheuttama irtautuminen tunteista ja todellisuudesta. Pois ei voi myöskään sulkea tietoisia ja tarkoituksellisia kokeita ihmisten luonteen muokkaamiseksi tai jopa käskyläiseksi muuttamiseksi (engl. sleeper), josta on oikeudessakin tehty päätös vanhempien hyväksi, kun heidän lastaan hoitanut neuropsykiatri yritti muokata lapsesta tulevaisuuden asetta, mutta muuttaen hänet autistiksi. Tri Dudley väitti työskentelevänsä CIA:lle.

Coloradon Auroran ampuja James Holmes opiskeli neurotiedettä ja oli ampumisen jälkeen pihalla kuin pahasta unesta herännyt. Connecticutissa opettaja ampui itsepuolustukseksi kotinsa edessä naamioon sonnustautuneen veitsellä uhanneen hyökkääjän, joka osoittautui hänen omaksi 15-vuotiaaksi pojakseen. Mikään pojan aiemmassa käytöksessä ei selittänyt, miksi hän päätti pukeutua tummiin ja hyökätä yön pimeydessä oman isänsä kimppuun.

Mielenhallinta on monestakin syystä tulevaisuuden kuuma tutkimusalue, sillä soveltuvia käyttöalueita on niin rikosten estämisessä kuin myös täydellisen sotilaan aikaansaamisessa, puhumattakaan rahamaailman tavoitteista saada massat ostamaan hyödykkeitä tai hallitusten vallanhalusta ja kansan alistamisesta. Tutkimuksia ja kokeita on tehty jo yli sata vuotta ja varmasti ympäri maailman on käynnissä ihmiskokeitakin, mutta ne ovat huippusalaisia. Tuloksista saamme lukea lehdistä.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://aangirfan.blogspot.fi/2012/12/newtown-connecticut-shootings.html [1]