- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Netanjahu: ”Talmudista Israelin laki!”

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu jatkaa jyrkällä linjallaan. Nyt sionisti vaatii, että maan lainsäädäntö muutetaan vastaamaan rasistisen ja pedofiliaa oikeuttavan Talmudin kirjoituksia.

Viime viikolla Netanjahu ilmoitti [1], että Israelin rotupolitiikkaa on terävöitettävä. Israelin on oltava ”vain juutalaisen kansan – eikä kenenkään muun – valtio”, pääministeri linjasi. Netanjahun asenne yllätti jopa vuosikymmenet sionistien väkivaltaa seuranneet politiikan asiantuntijat.

Netanjahu nosti Talmud-kysymyksen esille Likud-puolueensa kokouksessa. Esimerkiksi juutalaisten uskonnollisesta heprealaisesta kalenterista tahdotaan nyt tehdä Israelin virallinen kalenteri. Netanjahun mukaan perustuslakia on uudistettava niin, että se pohjautuu kokonaan Talmudin opeille.

Ehdotus on rohkea, sillä Talmud sisältää paljon materiaalia, joka on erittäin jyrkässä ristiriidassa nykyaikaisen ihmisoikeusajattelun kanssa. Magneettimedian julkaisemassa käännösartikkelissa ”Suuri raiskaavien rabbien salailu [2]” käsitellään Talmudin suhtautumista raiskauksiin ja pedofiliaan:

Maailmalla ja myös Suomessa sionistit kutsuvat Israelia ”Lähi-idän ainoaksi demokratiaksi”. Kuinka esitetyt lainaukset, Talmudin arvomaailma ja Netanjahun rasistiset kommentit palestiinalaisista ovat sovitettavissa demokratiaan?

 
Blacklisted News [3]