- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Naton terrorismitutkijan murhaa ympäröi outo hiljaisuus

Terroristijärjestöjen rahoitusta ja rahanpesua tutkinut Nato-virkailija Yves Chandelon löydettiin hiljattain ammuttuna [1] autostaan Belgiassa. Asiasta on uutisoitu maailmalla äärimmäisen niukasti, vaikka terrorismi- ja Nato-asiat ovat muutoin lööpeissä päivittäin.

Suomessa tapauksesta uutisoi ainoastaan Verkkouutiset [2], joka sekin kirjoitti Chandelonin kuolemasta vain muutaman lyhyen virkkeen. Verkkouutiset ei kertonut edes sitä, mikä Chandelonin tarkka tehtävä Natossa oli.

Chandelonin ruumis löydettiin hänen autostaan kaukana hänen kotoaan 16.12. Chandelonia oli ammuttu päähän aseella, jota ei oltu rekisteröity hänen nimiinsä.

Syyttäjän mukaan [3] Chandelon teki itsemurhan, mutta hänen perheenjäsenensä eivät tähän usko. Kuolemaan liittyy liikaa kummallisia yksityiskohtia. Murha-ase esimerkiksi löytyi auton hansikaslokerosta. Miten pistooli olisi joutunut sinne, jos Chandelon olisi ampunut itsensä?

Chandelon oli saanut uhkaavia puheluita ennen murhaa. Juuri ennen ampumista hän oli poistunut työpaikaltaan, jossa hän oli juhlinut pikkujoulua. Seurattiinko häntä?

Naton terrorismitutkijoiden työ ei ole helppoa, sillä sotilasliiton jäsenmaat Turkista [4] Yhdysvaltoihin (1 [5], 2 [6]) ovat antaneet vuosien ajan suoraa tukea Isisin ja al-Qaidan kaltaisille äärijärjestöille. Onkin epäilty, että Chandelon pääsi liian lähelle esimiehiään seuratessaan terroristijärjestöjen rahavirtoja.

Viime aikoina Nato on ollut otsikoissa siksi, että se on pyrkinyt leimaamaan [7] länsimaiden valtapolitiikkaa kritisoivat ihmiset vieraan vallan ”agenteiksi”.

 

Lue myös:

Nato, monikulttuurinen terrorismi, rasisminvastainen viikko [8]
Raportti: perussuomalaisten tukema Saudi-Arabia rahoittaa Saksan ääri-islamisteja [9]