"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Näkökulma: Globalisaatio on oikeusvaltion turma, ei kielteiset turvapaikkapäätökset

9 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 4,56)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Iltalehti julkaisi 22.3.2018 artikkelin, missä todetaan että kielteisten turvapaikkapäätösten hurja nousu johtuu Maahanmuuttoviraston (Migri) kiristyneistä tulkinnoista. Tutkijat ovat tulleet johtopäätökseen, että se on huolestuttavaa suomalaisen oikeusvaltion kannalta.

Kun alkaa tarkastella tutkijoiden johtopäätöstä kriittisesti, niin herää kysymys. Onko se tosiaan suomalaisen oikeusvaltion kannalta huolestuttavaa, että näille parempiosaisille, suurilta osin nuorille miehille älypuhelimineen, ei enää myönnetä niin helposti myönteistä turvapaikkapäätöstä?

Kaikki miljoonat mitä näihin parempiosaisiin täällä käytetään, on pois niiltä, jotka ovat eniten hädänalaisessa asemassa, eivät he pääse sieltä lähtemään mihinkään. Tämä nykyinen systeemi suorastaan houkuttelee saapumaan tänne elintasopakolaisia, jotka käyttävät järjestelmäämme häikäilemättömästi hyväkseen ja naureskelevat meidän hyväuskoiselle hölmölle sinisilmäisyydellemme.

Ei näin auteta vaan luodaan konflikteja, kantaväestön ja ”turvapaikanhakijoiden” välille, koska me ei olla täällä samanarvoisessa asemassa. ”Turvapaikanhakijat” saavat ilmaisen ylläpidon ruoat ja vielä käyttörahaa, kun taas kantasuomalaiset joutuvat yhä useampi menemään leipäjonoon, kun rahat eivät riitä mihinkään.

Tältä näytti Hurstin leipäjono itsenäisyyspäivänä 2016.

Hurstin leipäjonot vuonna 2016.

Ei se ole aitoa suvaitsevaisuutta, että annetaan ”muukalaisille” kaikki, kuin tarjottimella ja kantasuomalaiset unohdetaan, mikä on vain erittäin valikoivaa ”suvaitsevaisuutta”. Autetaan mieluummin aivan tuntemattomia, joissa joukossa saattaa olla esimerkiksi terroristeja, kuten myös muita rikollisia. Mitä suvaitsevaisuutta se sellainen on? Onko se jotenkin muodikkaampaa auttaa mieluummin heitä, kuin kantasuomalaisia?

On uskomatonta, että nykyisin rajavalvontaa pidetään rasistisena ja tuomittavana, kun vielä muutama vuosi sitten se oli ihan normaalia käytäntöä, jota toteutetaan parhaillaan monin paikoin, paitsi täällä.

Aikamme monikulttuuripolitiikka tulee johtamaan vain tuhon tielle, synnyttämään konflikteja kantaväestön ja maahanmuuttajien välille ympäri Eurooppaa.

 

Tervettä monikulttuurisuutta

Aito monikulttuurisuus on sitä, että kaikki maat ovat aidosti itsenäisiä, siihen kuuluu oman kulttuurin vaaliminen ja kehittäminen, eikä se ole ketään vastaan suunnattu, vaan omien puolesta, muiden kanssa yhteistyötä tehden hyvässä hengessä. Oma raha, irtautuminen EU:sta, pankkien kansallistaminen, velkarahajärjestelmästä pois lähteminen, isäntämaasopimuksen mitätöiminen, ovat välttämättömiä toimenpiteitä itsenäisyyden takaamiseksi.

Me valkoiset olemme vähemmistöä globaalisti, meillä on täysi oikeus vaatia Suomea täysin itsenäiseksi ja vaalia ja kehittää omintakeista kulttuuriamme, ihan niin kuin kaikkien muidenkin. Se ei ole rasismia vaan oman kotimaansa ja kansansa rakastamista.

Kehittäkäämme aitoa monikulttuurisuutta, eikä se ole sitä, että Euroopasta tehdään sulatusuuni, mihin sullotaan yhteen monia eri kulttuureja, se tekee vaan Euroopasta sekoittuneen sillisalaatin, missä yksilölliset eri maiden kulttuurit vain tuhoutuvat ja siihen tämä nykyinen ”monikulttuurisuus” meidät tulee ajamaan. Aito monikulttuurisuus tarkoittaa aitoja itsenäisiä valtioita, joissa on oma yksilöllinen kulttuurinsa ja he toimivat yhteistyössä keskenään.

Se mikä on oikeasti huolestuttavaa suomalaisen oikeusvaltion kannalta, niin on kuuluminen Euroopan unioniin, jossa suurin osa päätöksistä tehdään jossain aivan muualla kuin Suomessa ja kuuluminen velkarahajärjestelmään, jossa velka kasvaa kasvamistaan yksityisille rikollispankeille, jotka sitä kautta pystyvät vaikuttamaan maiden politiikkaan. Luonnonrikkauksien antaminen avokäsin ulkomaisten firmojen haltuun, jotka eivät maksa veroja Suomeen, julkisten palvelujen, sosiaalipalvelujen alasajo, Naton miehityssopimus ja hallitsematon maahanmuuttopolitiikka, nämä ovat niitä asioita, jotka ovat oikeasti huolestuttavia oikeusvaltion kannalta.

Janne

 

Viittaus

Nina Järvenkylä. IL22.3.2018. Tutkimus: Kielteisten turvapaikkapäätösten määrän hurja nousu johtuu Migrin kiristyneistä tulkinnoista – ”Huolestuttavaa suomalaisen oikeusvaltion kannalta”. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803212200827798_u0.shtml

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Markku Juutinen

5 Kommentit

 1. Vesa-Ilkka Laurio

  Tässä oikeusvaltiossa on murhattu laillisesti jo n. 700 000 lasta aborteissa. Myös Jumalalta (Pyhältä Hengeltä) täällä on evätty oikeus tulla asumaan sydämissä (oikean evankeliumin opetus on hylätty), ja siten sydämistä on suljettu pois rakkaus (Room. 5:5) ja kaikki hyvä (Mark. 10:18; Jaak. 1:17), siis myös kaikki oikeus. Sellainen oikeusvaltio ja oikeuskansa on ansainnut kaikki mahdolliset rangaistukset, myös tuhoutumisen.

  (4)(4)
 2. Pelkkää asiaa

  Hieno ja ytimekäs kirjoitus.
  Aidon ja terveen monikulttuurisuuden sijasta meitä ajetaan ongelmalliseen ja luonnottomaan monikulttuurisuuteen josta ei voi iloita.
  Miksi?
  Koska maata johtaa henkisesti sairas eliitti joka tuhoaa maamme kun on myynyt itsensä jumalakseen nostaman Mammonan palvelijaksi.

  (7)(0)
 3. Ikävä kyllä

  OikeaMedia-sivusto on paljastumassa NWO-eliitin piilo-tukijaksi ja palestiinalaisvastaiseksi ’sionistimediaksi’ joka ei salli kommentointia.
  Yleensä asiallisen kommentoinnin estäminen on merkki siihen suuntaan.
  Sen blogistitkin näyttävät välttävän esim. pakolaispolitiikan todellisia syitä (NWO-agendaa, sionismia) ja niihin kajoamista ja keskittyvät ’pakolaisten’ terroritekojen kauhisteluun. Niillä luodaan pelkoa ja huomio saadaan pois todellisista syistä eli Euroopan suunnitelmallisesta tuhoamisesta ja euro-eliitin tukemasta monikulttuurisuuden kaaoksesta. Myös Nato-myönteisyys tulee esiin.

  Vastavalkeassa menossa luova tauko. Viimeisnä Mika Salmen Sodat elintärkeitä globalistien agendalle ja Vesa Raiskilan Globaalin taloudellisen ylivallan perustukset.
  https://vastavalkea.fi

  Kaipaisimme lisää vaihtoehtomediaa maahamme.

  (2)(0)
 4. Käyp katteeks

  Missä meidän ’orbanit’? Unkarissa täydellinen voitto maahanmuutto kriittisille. Nyt 80 prosentin enemmistö eduskunnassa. Unkarin kansallisvaltio ja demokratia ovat erittäin vahvat tänään, historiallisen korkean äänestysaktiivisuuden antamalla mandaatilla.

  (7)(0)
 5. Kysymys Petteri Orpolle: Näetkö suomalaisten veren käsissäsi?
  Petteri Orpo ei sulkenut länsirajaa, kun Haaparannasta Ruotsin puolelta lampsi noin 34 000 muslimia Suomeen. Moni suomalainen on sen jälkeen kuollut.
  https://mvlehti.net/2018/04/10/kysymys-petteri-orpolle-naetko-suomalaisten-veren-kasissasi/
  Onneksi joku vielä kysyy ennenkuin maamme kokonaan katoaa unholaan kun emme seuraa Unkarin mallia.

  (4)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*