- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Näitä Obama ei halua sinun tietävän: 26 asiaa liittyen ISIL-järjestöön

Tuore kehityskulku osoittaa todeksi sen mikä on tiedetty pitkään: Washington on sekä Islamilaisen valtion (ISIS) että maltillisemman terroristijärjestö al-Qaedan takana. Obaman hallinto tukee viimeksi mainittua taistelussa Islamilaista valtiota vastaan. Nyt meidän pitäisi uskoa, että he todella taistelevat terrorismia vastaan.

 

Islamilaista valtiota (ISIS) kutsuttin Irakin al-Qaedaksi (AQI, al-Qaeda Irak) ennen vuotta 2014.

Al-Nusra on al-Qaedan liittolainen. Ryhmä on syyllistynyt lukemattomiin julmuuksiin Syyriassa. Obaman hallinto kutsuu sitä “maltilliseksi oppositioksi”.

Yhdysvaltain “terrorismin vastainen kampanja” tarkoittaa ns. “maltillisen” al-Qaedan (lue: al-Nusran) tukemista.

“Al-Qaeda sotii al-Qaedaa vastaan” ja Yhdysvaltain tiedustelu tukee salaa molempia.

Länsimaiden sotilasliittouma suojelee sekä ISISiä että al-Nusran rintamaa. Kumpaakin al-Qaedan haaraa käytetään Syyrian ja Irakin tuhoamiseen. Väitetysti ISISin vastaiset ilmapommitukset eivät kohdistu ISISiin vaan Syyrian ja Irakin kouluihin, sairaaloihin, tehtaisiin, asutuskeskuksiin, hallintorakennuksiin, tieverkostoon, siltoihin ja muihin kohteisiin.

Kumpaakin al-Qaedan haaraa käytetään Syyrian ja Irakin kansallisvaltioiden romuttamisessa.

Terroristit ovat länsimaisen sotilasliittouman jalkasotilaita.

Yhdysvallat, NATO ja Israel tukevat terrorismia valtiotasolla. Ne tarjoavat koulutusta, aseita ja rahaa eri terroristiryhmittymille.

Lopullinen tavoite on “regiimin kukistuminen” Syyriassa ja Irakin pirstaloiminen.

 

Al-Qaedan syntyhistoria

 1. Yhdysvallat on tukenut al-Qaedaa ja sen liittolaisjärjestöjä lähes viisikymmentä vuotta, Afganistanin sodan ajoista lähtien [1].
 2. Pakistaniin perustettiin CIA:n koulutusleirejä [1]. CIA on rekrytoinut kymmenen vuoden mittaisella ajanjaksolla (1982-1992) arviolta 35 000 jihadistia, 43 islamilaisesta maasta, taistelemaan Afganistaniin [1].

  “Mainokset maksettiin CIA:n varoista. Niitä laitettiin sanomalehtiin ja uutiskirjeisiin joka puolella maailmaa, kannustaen ja houkutellen liittymään jihadiin.”

 3. Washington on tukenut islamistista terroristiverkostoa Reaganin kaudelta lähtien.

  Ronald Reagan kutsui terroristeja “vapaustaistelijoiksi”. Yhdysvallat toimittivat aseita islamistisille prikaateille. Ne menivät “hyvään tarkoitukseen”: taisteluun Neuvostoliittoa ja regiimiä vastaan, mikä tulisi johtamaan sekulaarin hallituksen syntyyn Afganistanissa.

 4. Ronald Reagan ja Mujahideen-komentajat tapaavat Valkoisessa talossa vuonna 1985. [2]

  Ronald Reagan ja Mujahideen-komentajat tapaavat Valkoisessa talossa vuonna 1985.

 5. Nebraskan yliopisto on kustantanut jihadistisia oppikirjoja.Yhdysvallat käyttää miljoonia dollareita afgaanilasten koulukirjoihin, jotka ovat täynnä raakaa kuvamateriaalia ja militantti-islamistisia opetuksia. [3]
 6. CIA rekrytoi Yhdysvaltojen ykkösvihollisen ja al-Qaedan perustajan, Osama bin Ladenin, vuonna 1979 [3], Yhdysvaltain tukeman Afganistanin sodan kynnyksellä. Hän oli 22-vuotias ja sai koulutusta CIA:n sponsoroimalla sissikoulutusleirillä. Al-Qaeda ei ollut 9/11-hyökkäysten takana. Syyskuun 11. 2001 iskusta saatiin oikeutus Afganistanin vastaiselle sodalle. Väitettiin, että Afganistanin valtio tuki terrorismia tukemalla al-Qaedaa. 9/11-hyökkäykset olivat osa maailmanlaajuista “terrorisminvastaista sotaa”.
 7.  

  Islamilainen valtio (ISIL)

 8. Alun perin Islamilainen valtio (ISIL) oli al-Qaedan sidosjärjestö. Yhdysvaltain tiedustelu loi sen yhteistyössä Britannian MI6:n, Israelin Mossadin, Pakistanin aselajien välisen tiedustelupalvelun (ISI) ja Saudi Arabian tiedustelupalvelun (GIP), Ri’āsat Al-Istikhbārāt Al-’Āmah, kanssa.
 9. [4]

 10. ISIL prikaatit olivat mukana USA-NATO:n tukemassa Syyrian kapinassa, joka oli suunnattu Bashar al-Assadin hallintoa vastaan.
 11. NATO ja Turkin korkein johto olivat vastuussa ISILin ja al-Nusran palkkasotilaiden rekrytoinnista Syyrian kapinan alkuvaiheessa maaliskuussa 2011. Israelin tiedustelulähteiden mukaan tarkoituksena oli:

  “kampanja tuhansien vapaaehtoisten muslimien värväämiseksi Lähi-Idän maista ja muslimimaailmasta taistelemaan Syyrian kapinallisten rinnalla. Turkin armeija tulisi majoittamaan vapaaehtoiset, kouluttamaan heidät ja turvaamaan heidän kulkunsa Syyriaan.” (DEBKAfile, NATO to give rebels anti-tank weapons, 14. elokuuta 2011).

 12. [5]

 13. ISILin joukoissa on länsimaisia erikoisjoukkoja ja länsimaiden tiedusteluoperatiiveja. Britannian erikoisjoukot ja MI6 ovat olleet kouluttaneet jihadistikapinallisia Syyriassa.
 14. Pentagonin kanssa sopimuksen tehneet länsimaiset sotilasasiantuntijat ovat kouluttaneet terroristeille kemiallisten aseiden käyttöä.

  “Yhdysvallat sekä osa Euroopan liittolaismaista hyödyntää asiantuntija-apua kouluttaessaan Syyrian kapinallisille kuinka turvata kemiallisten aseiden varastot Syyriassa, korkea-arvoinen Yhdysvaltain virkamies sekä monet korkea-arvoiset diplomaatit CNN Sundayn haastattelussa. (CNN Report [6], 9. joulukuuta 2012).

 15. ISILin harjoittamat mestaukset ovat osa Yhdysvaltain sponsoroimia terroristikoulutusohjelmia, joita harjoitettiin Saudi Arabiassa ja Qatarissa.
 16. Suuri osa ISILin palkkasotilaista on tuomittuja rikollisia, jotka vapautettiin Saudivankiloista sillä ehdolla, että he liittyvät ISILiin [7]. Saudeissa kuolemaantuomion täytäntöönpanoa odottavia vankeja rekrytoitiin terroriprikaateihin [8].
 17. Israel on antanut tukea ISILin ja al-Nusran prikaateille Golanin kukkuloilta käsin. [9]
 18. Jihadistitaistelijat ovat tavanneet sekä Israelin IDF:n upseereja kuten myös pääministeri Netanyahun. IDF:n korkein hahmo antaa hiljaisen hyväksyntänsä sille että Israel tukee “globaalisti toimivia jihadistiaineksia Syyriassa” [ISIL ja al-Nusra].

  “Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu sekä puolustusministeri Moshe Ya’alon haavoittuneen palkkasotilaan vieressä. Kuva otettu Israelin sotilassairaalassa, miehitetyillä Golanin kukkuloilla Syyrian rajalla 18. helmikuuta 2014”

  [10]

   

  Syyria ja Irak

 19. ISILin joukot toimivat länsimaisen sotilasliittouman jalkasotilaina. Heidän kirjoittamaton tarkoituksensa on luoda kaaosta ja tuhoa Syyriassa ja Irakissa, toimien heidän yhdysvaltalaissponsorien etujen puolesta.
 20. McCain ja jihadistit [11]

  McCain ja jihadistit

 21. Yhdysvaltain senaattori John McCain on tavannut jihadistiterroristijohtajia Syyriassa. (kts. Kuva)
 22. Islamilaisen valtion joukot, jotka ovat väitettyjen USA/NATO-johtoisten pommitusten kohteena “terrorisminvastaisen” toiminnan perusteella, saavat salaista tukea Yhdysvalloilta. Washington ja sen liittolaiset tarjoavat yhä sotilaallista apua Islamilaiselle valtiolla.
 23. Yhdysvaltojen sekä sen liittolaisten pommitukset eivät kohdistu ISILin joukkoihin. Pommitusten kohteena ovat Irakin ja Syyrian taloudellinen infrastruktuuri, mukaanlukien tehtaat ja öljynjalostamot.
 24. IS:n kalifaattiprojekti on osa Yhdysvaltojen ulkopoliittista agendaa. Tavoitteena on pirstaloida Irak ja Syyria osiin: Sunnalaiseen islamistiseen kalifaattiin, Shiialaiseen arabitasavaltaan ja Kurdistanin tasavaltaan.
 25.  

  Maailmanlaajuinen terrorisminvastainen sota

 26. ”Maailmanlaajuinen terrorisminvastainen sota” esitetään “sivilisaatioiden yhteentörmäyksenä”, toisiaan vastaan kilpailevien arvojen ja uskontojen välisenä sotana. Todellisuudessa kyse on pelkästä valloitussodasta, jonka tavoitteena ovat strategiset ja taloudelliset edut.
 27. Yhdysvaltain sponsoroimat al-Qaedan terroriprikaatit (joita länsimaiset tiedustelupalvelut tukevat salaa) toimivat Malissa, Nigerissä, Nigeriassa, Keski-Afrikan tasavallassa, Somaliassa ja Jemenissä.
 28. Monet näistä al-Qaedaan yhdistettävistä ryhmittymistä Lähi-Idässä, Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja Aasiassa ovat CIA:n tukemia “tietolähteitä”. Washington käyttää niitä kaaoksen synnyttämiseen, luomaan sisäisiä konflikteja ja itsenäisten valtioiden epävakauttamiseen.

 29. Nigerian Boko Haram, Somalian al-Shabab, Libyan islamistinen taisteluryhmä LIFG [12] (Nato tukenut vuodesta 2011 lähtien), Islamistisen Maghrebin al-Qaeda (AQIM) [13], Indonesian Jemaah Islamiah (JI) [14] sekä muiden al-Qaedaan yhdistettyjen ryhmien saavat salaista tukea länsimaisilta tiedustelupalveluilta.
 30. Yhdysvallat tukevat myös al-Qaedaan yhteyksiä omaavia, Kiinan Sinkiangin uiguurien autonimisella alueella toimivia terroristijärjestöjä. Tavoitteena on laukaista poliittisia levottomuuksia Länsi-Kiinassa.

  Kiinalaisten jihadistien kerrotaan saaneen “terroristikoulutusta” Islamilaiselta valtiolta [15], jotta he voivat “suorittaa iskuja Kiinassa”. Kiinalaistaustaisten jihadistitoimijoiden tavoitteena (mikä palvelee Yhdysvaltain etua) on perustaa Islamilainen kalifaatti, joka ulottuu läntiseen Kiinaan. (Michel Chossudovsky, America’s War on Terrorism, Global Research, Montreal, 2005, Chapter 2 [16]).

 31.  

  Kotikutoiset terroristit

 32. Vaikka Yhdysvallat ovat Islamilaisen valtion nimetön takapiru, Obaman pyhä tehtävä on suojella Amerikkaa ISILin hyökkäyksiltä.
 33. Kotikutoisten terroristien uhka on perätön. Länsimaiset hallitukset ja tiedotusvälineet hehkuttavat sitä, jotta kansalaisvapauksia voidaan kaventaa ja luoda poliisivaltio. Väitettyjen jihadistien terrori-iskut ja uhkaukset ovat poikkeuksetta lavastettuja. Niiden avulla luodaan pelon ilmapiiri.

  “Islamistiterroristien” pidätykset, oikeudenkäynnit ja tuomiot vuorostaan pönkittävät Department of Homeland Security DHS:n ja viranomaiskoneiston, joka on yhä militarisoidumpi, legitimiteettiä.

  Lopullinen tavoite on luoda miljoonille amerikkalaisille mielikuva siitä että vihollinen on todellinen ja että viranomaiset tekevät kaikkensa suojellakseen kansalaisia.

 34. Islamilaista valtiota vastaan suunnatut ”terrorisminvastaiset” kampanjat ovat johtaneet muslimien demonisointiin, yhä suuremmassa määrin länsimaalaiset yhdistävät heidät jihadisteihin.
 35. Jokainen, joka kyseenalaistaa “globaalin terrorisminvastaisen sodan” mielekkyyden, leimataan terroristiksi ja heitä käsitellään terrorisminvastaisten lakien mukaan.

  “Terrorisminvastaisen sodan” lopullisena tavoitteena on alistaa kansalaiset, depolitisoida sosiaalinen elämä, estää ihmisiä ajattelemasta ja käsitteellistämästä asioita, estää analysoimasta tosiasioita ja haastamasta nykyisen, Amerikkaa hallitsevan, inkvisitorisen yhteiskuntajärjestyksen legitimiteettiä.

  Obaman hallitus on luonut liittolaistensa tuella pirullisen konsensuksen, puhumattakaan tilanteesta Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvostossa. Länsimaiset tiedotusvälineet toistaa viestiä: Islamilainen valtio on itsenäinen toimija, ulkopuolinen vihollinen, joka uhkaa läntistä maailmaa.

 36.  

  Lähde: GlobalResearch [17]

  Lue myös:
  YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille [18]
  ISIS tekosyynä hyökkäykselle Syyriaan [19]