- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Mustat riehuivat vaalitilaisuudessa – Yleisradio syyttää David Dukea!

Sionismin ja monikulttuurisuuden nimiin vannova valtavirtainen valemedia on kauhuissaan tohtori David Duken poliittisesta menestyksestä [1]. Duke-vastainen mustamaalauskampanja on levinnyt nyt Amerikasta jopa Suomeen.

Senaattoriksi pyrkivä Duke kauhistuttaa valtaeliittiä erityisesti siksi, ettei hän yritä tyypillisten ”maahanmuuttokriitikoiden” tavoin puolustella juutalaisia. Duken suomeksikin käännetty Juutalainen ylivalta –kirja [2] on yksi aihealueen moderneja perusteoksia.

Ei siis ihme, että Duke joutuu käymään vaalikampanjaa erittäin karuissa olosuhteissa. Hänellä on vastassaan korruptoituneen eliitin [3] ohella valehteleva valtamedia sekä väkivaltaiset maahanmuuttajajengit.

Suomalaisten veronmaksajien rahoittama valemedia Yleisradio kirjoitti tänään, että ”Ku Klux Klanin entinen johtaja nostatti raivon vaalikeskustelussa Louisianassa [4]”.

Mediakriittinen lukija ymmärsi heti, että otsikon olisi pitänyt olla: ”Rikolliset mustat hyökkäsivät vaalitilaisuuteen Yhdysvalloissa”. Magneettimedia kysyi Twitterissä [5] Yleisradiolta, pitääkö yhtiö mustia alentuneesti syyntakeisina, kun uutisotsikko syyttää valkoista poliitikkoa mustien tekemästä hyökkäyksestä.

Mikäli Yle pitää mustia syyntakeettomina, on kyseessä harvinaisen rasistinen kannanotto. Yle ei tietenkään vastannut kysymykseemme.

Ku Klux Klan oli Ylen uutisissa heti ensimmäinen sana, vaikka Duke ei ole vuosikymmeniin kuulunut järjestöön eikä hän ole myöskään syyllistynyt rikoksiin KKK-jäsenyytensä aikana.

Sen sijaan KKK:sta sittemmin eronnutta demokraattien Robert Byrdiä ei koskaan kutsuta mediassa ”entiseksi KKK-aktivistiksi”, koska Byrd on sittemmin vannonut uskollisuuttaan juutalaisille. Median viesti Dukelle on, että mustamaalaus jatkuu niin kauan, kuin hän jatkaa juutalaisiin liittyvien kiusallisten totuuksien julkituomista.

Valehtelusta palkkaa saava Yle-toimittaja Minna Pärssinen sumutti lukijoita väittämällä, että Duke kannattaisi ”valkoista ylivaltaa”. Tämä on valhe – todellisuudessa Duke vastustaa juutalaista ylivaltaa [6] ja kannattaa kaikkien kansojen oikeutta vapauteen [7].

 

Lue myös:

Kuinka sionistit hajoittavat ja hallitsevat (suomenkielinen tekstitys) – David Duke [8]
David Duken lyhyt elämänkerta [9]
CNN Goldman Sachs ja Sionistimatriisi – David Duke [10]
Youtube sulkee David Duken käyttäjätilin [11]
David Duke puhuu televisiossa Israelin terrorismista [12]