- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Mustasiemen – ’lääke kaikkeen paitsi kuolemaan’

Tämä vaatimaton mutta hyvin voimakas siemen tappaa sairaalabakteereita, auttaa kemiallisten aseiden aiheuttamiin vammoihin, stimuloi kuolevien beetasolujen uusiutumista diabeetikon haimassa. Tästä huolimatta vain harvat ovat kuulleet siitä.

Mustakuminan edut

Nigella sativa [1] on yksivuotinen kasvi, jonka siemeniä on pidetty arvossaan terveysvaikutustensa vuoksi ammoisista ajoista lähtien. Englanninkielisissä kulttuureissa kasvista käytetään nimitystä roomankumina, musta seesaminsiemen, mustakumina, sipulinsiemen, mutta nykyään siitä käytetään pääasiassa nimeä mustasiemen, joka ainakin kuvaa tarkasti sen ulkonäköä. Varhaisimmat merkit sen kasvatuksesta ja käytöstä ovat peräisin muinaisesta Egyptistä.

Itse asiassa mustasiemenöljyä on löydetty Egyptin faarao Tutankhamonin haudasta noin 3300 vuoden takaa.[i] [2] Arabikulttuureissa mustakuminasta käytetään nimitystä Habbatul barakah, mikä tarkoittaa ”siunauksensiementä”. Uskotaan, että Islamin profeetta Mohammed sanoi sen olevan ”lääke kaikkiin sairauksiin paitsi kuolemaan” [3].

tut2 [4]

Biolääketieteelliset tutkimukset ovat vahvistaneet monet mustakuminan perinteisesti tunnetuista terveysvaikutuksista. Itse asiassa vuoden 1964 jälkeen siihen on viitattu 656 vertaisarvioidussa tutkimuksessa [5].

Olemme listanneet olennaiset tutkimukset, ja niihin voi tutustua GreenMedInfo.comin mustasiementä [1] käsittelevällä sivulla. Yrtistä voi olla hyötyä yli neljäänkymmeneen terveysongelmaan, ja sillä on yli 20 farmakologista vaikutusta, kuten:

Nämä 30 farmakologista vaikutusta ovat vain murto-osa mustasiemenen hyödyllisistä vaikutuksista, joita on huomattavasti enemmän. Vaikka siemenellä on suotuisa säätelevä vaikutus huomattavan moniin biologisiin reitteihin, ilmiö on varsin yleinen perinteisillä lääkekasveilla.

Olemme projektissamme selvittäneet yli 1600 luonnonyhdistettä [6], joilla on laaja skaala erilaisia terveysetuja, ja olemme vasta selvittäneet niitä vasta 5 vuoden ajan. On olemassa kymmeniätuhansia muita yhdisteitä, joita on jo tutkittu, ja satojatuhansia tutkimuksia, jotka tukevat niiden lääkinnällistä arvoa (MEDLINE-tietokannassa, josta tutkimustemme tiivistelmäosiot ovat peräisin, on yli 600 000 tutkimusta, jotka on luokiteltu täydentävään ja vaihtoehtoiseen lääketieteeseen).

Tarkastellaan esimerkiksi kurkumaa. Olemme listanneet tutkimuksia, jotka osoittavat, että siitä on hyötyä yli 600 terveysvaivaan, ja että sillä on yli 160 hyödyllistä farmakologista vaikutusta. Voit lukea yhteenvedon yli 1500 tutkimuksesta kurkumaa käsittelevältä sivulta [7], jonne on lisätty selventävä video kurkumasta. Ammattijäsenyyden tietokantaan hankkineet [8] voivat tehdä hakuja eri kriteerien mukaan, esimerkiksi hakea ja tulostaa PDF-tiedoston, joka sisältää 61 tutkimusta kurkumasta ja rintasyövästä [9]. Tämän tulisi osoittaa, että on olemassa huomattava määrä tutkimuksia, jotka tukevat luonnonyhdisteiden, kuten kurkuman ja mustasiemenen, käyttöä lääkinnässä.

Mustasiemenen vaikutusta yksittäisiin sairauksiin on tutkittu. Mielenkiintoisimpia käyttökohteita ovat:

Joskus luonnonyhdisteitä kuten mustasiementä ajateltaessa tulee mieleen Raamatun sananparsi ”sinapinsiemenen kokoinen usko riittää jo vuoria siirtämään”. Loppujen lopuksi, siemenessähän piilee toivo koko sen synnyttäneen lajin tulevaisuudesta? Koko elämä on tiivistynyt tähän äärimmäisen pieneen palaseen, koko tulevaisuus, se on elämän valtavan ja kuolemattoman voiman merkki.

Kun ymmärrämme siemenen todellisen luonteen, sen, kuinka elämä (menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus) on tiivistynyt siihen, ei ole lainkaan kaukaa haettua että se kykenee päihittämään antibiooteille vastustuskykyiset bakteerit, parantamaan kehon kemiallisten aseiden myrkytyksestä tai stimuloimaan kuolevien insuliinia tuottavien beetasolujen uusiutumista diabeetikoilla, mainitakseni muutaman mustasiemenen kokeellisesti vahvistetuista vaikutuksista.

Black seeds [20]

Kun halutaan hankkiutua eroon kaikista harhakäsityksistä jotka liittyvät sairauden olemukseen, tehtävä sopii siemenille mutta ei kemikaaleille. Suurin ero kahden välillä on tietysti se, että Luonto (Jumala) loi ensimmäisen, ja rahanhimoinen ja luontoa väärin tulkitseva ihminen jälkimmäisen.

On koittanut aika, jolloin ruoan, siementen, yrttien, kasvien, auringonvalon, ilman, puhtaan veden, ja kyllä, rakkauden, on aika ottaa keskeinen asema lääkinnässä, jolla tarkoitetaan kaikkea tietoa ja taitoa, joka edistää kehon kykyä parantaa itse itsensä. Tavanomainen lääketiede ei pysty tähän, ja se tulee romahtamaan oman painonsa alle kaiken korruption, kyvyttömyyden ja sen aiheuttaman kärsimyksen (ja siitä seuraavan taloudellisen vastuun) takia. Siinä määrin kun se uudistaa itseään ja hyödyntää patentoimattomia ja ei-patentoitavissa olevia luonnonyhdisteitä, joilla on parantavia vaikutuksia, valoisampi tulevaisuus siintää taivaanrannassa. Ja missä määrin tässä epäonnistutaan, ihmiset oppivat ottamaan terveytensä takaisin käsiinsä, minkä vuoksi mustasiemen ja muut ruokapohjaiset lääkkeet [21], ovat avain voimaantumiseen.

 

Lähde: GreenMedInfo [22]

Lue myös: Ryytineidon siemenistä hyötyä C-hepatiittipotilaille [23]