- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Muslimi- ja juutalaisjohtajat perustivat kulttuurimarxistisen yhteistyöjärjestön

Länsimaissa kasvava nationalismi ja maahanmuuttovastaisuus ovat entisestään lähentäneet juutalaisia ja liberaaleja muslimeja. Amerikassa presidentinvaalikampanjoista järkyttyneet juutalais- ja muslimijohtajat ovat perustaneet uuden yhteistyöjärjestön.

Hankkeesta uutisoi valtavirtainen israelilaislehti Haaretz [1]. Uusi yhteistyöjärjestö ei suinkaan perustu ruohonjuuritason kaveriporukoista, vaan lännen suurimpiin lukeutuvista lobbausjärjestöistä, American Jewish Committeesta (AJC) ja Islamic Society of North Americasta (ISNA).

ISNA on Pohjois-Amerikan suurin muslimijärjestö. AJC puolestaan perustettiin yli 100 vuotta sitten ja New York Times [2] on kutsunut sitä ”Amerikan juutalaisjärjestöjen isäksi”.

Haaretz kirjoittaa, että johtavat juutalais- ja muslimiryhmät päättivät liittoutua, kun ne huomasivat, että yhä useampi (valkoinen) amerikkalainen tahtoi äänestää mahdollisimman maahanmuuttovastaista ehdokasta vaaleissa.

Muslim-Jewish Advisory Council (MJAC) –niminen yhteistyöjärjestö ajaa tyypilliseen kulttuurimarxistiseen tapaan ”vähemmistöjen oikeuksia”, minkä lisäksi se ilmoittaa kannattavansa politiikkaa, joka hyödyttää ”sekä juutalaisia että muslimeja”.

Haaretzin uutisen perusteella MJAC pitää suurimpana vihollisenaan tavallisia valkoisia amerikkalaisia, jotka ovat kyllästyneitä poliittiseen korruptioon ja pakotettuun monikulttuurisuuteen.

American Jewish Committee ilmoitti, että MJAC ”tuo yhteen vaikutusvaltaisia bisneksen, politiikan ja uskonnollisen elämän vaikuttajia Amerikan juutalais- ja muslimiyhteisöistä.” Järjestö aikoo luoda yhteisen strategian islamofobian ja antisemitismin torjumiseksi.

Haaretz’n mukaan yksi järjestön kuuluisimmista jäsenistä on juutalainen veteraanipoliitikko Joseph Lieberman, joka oli ehdolla Amerikan varapresidentiksi vuoden 2000 vaaleissa.

Joseph Lieberman (vas.) Jerusalemin Yad Vashem –"holokaustimuseossa". [3]

Joseph Lieberman (vas.) Jerusalemin Yad Vashem –”holokaustimuseossa”.

Muslimi osoittamassa mieltä Hillary Clintonin puolesta – vaikka Clinton on kannattanut sotia lukemattomia muslimimaita vastaan! [4]

Muslimi osoittamassa mieltä Hillary Clintonin puolesta – vaikka Clinton on kannattanut sotia lukemattomia muslimimaita vastaan!

Valkoisten kansanmurhan puolesta

Siinä missä Amerikan muslimimaahanmuuttajat pitävät juutalaisia ja vasemmistoa luontevina liittolaisinaan, Lähi-idän muslimien joukossa suhtautuminen esimerkiksi Trumpin voittoon on ollut hyvin toisenlainen.

Esimerkiksi Syyrian [5] presidentti Bashar al-Assad on suhtautunut varovaisen optimistisesti [6]Amerikan vaalitulokseen, sillä Clintonin [7] tappio voi tarkoittaa sitä, että Amerikka lieventää Isisin syntyyn johtanutta sotaisaa ulkopolitiikkaansa.

Länteen maanpuolustusvelvollisuuttaan paenneet rintamakarkurimuslimit ovat siis raivoissaan Clintonin tappiosta. Assadin kaltaiset isänmaataan puolustavat muslimit ovat sen sijaan iloisia lännessä tapahtuvasta poliittisesta kehityksestä.

Juutalaisten ja muslimien yhteistyöjärjestön perustaminen on loogista jatkoa trendille, joka vallitsee monissa länsimaissa. Kaikki eurooppalaista nationalismia vihaavat ryhmät pyrkivät nyt yhdistämään voimansa.

Esimerkiksi Saksassa juutalainen vasemmistojohtaja Gregor Gysi vaati jo viime keväänä [8], että marxilaisten on nieltävä ylpeytensä ja liittouduttava oikeistolaisen CDU-valtapuolueen kanssa taistellakseen nationalismia vastaan.

Gysiä harmitti se, että maahanmuutto- ja EU-vastainen Alternativ für Deutschland (AfD) kerää nykyään vasemmiston havittelemat työläisten äänet. Gysi ei käsittänyt, miksi AfD:n maltillinen maahanmuuttokritiikki vetoaa työväkeen paremmin kuin juutalaispoliitikon omat rasistiset purkaukset valkoista rotua vastaan.

Gysi joutui kritiikkimyrskyn silmään vuosi sitten, kun hän mainosti kannattajilleen Parempi elämä ilman natseja – monikulttuurisuus on tulevaisuutemme –nimistä tapahtumaa.

Mainosvideolla juutalainen totesi: ”Saksassa kantaväestön kuolleisuus on jo suurempaa kuin syntyvyys. Tämä on erittäin tervetullut uutinen […] Ja juuri tästä syystä olemme täysin riippuvaisia maahanmuutosta.”

Juutalaisjournalisti: pankkiirien, vasemmiston ja maahanmuuttajien yhdistettävä voimansa!

Myös ”arvostettuun” Foreign Policy –lehteen kirjoittava juutalainen James Traub julisti tänä kesänä, että kaikkien nationalismia vihaavien on unohdettava vanhat ristiriidat ja yhdistyttävä.

Traub otsikoi artikkelinsa: ”Eliitin on aika nousta vastustamaan typeriä massoja [9]”. Traubin mukaan maahanmuuttovastaisten puolueiden menestys ja Brexit osoittavat, että jako oikeistoon ja vasemmistoon on unohdettava – uusi jako on globalistit vastaan nationalistit.

Juutalaisen Traubin mielestä Brexitissä kaikista järkyttävintä oli se, ettei kansaa tuntunut ”kiinnostavan lainkaan se”, mitä mieltä johtavat pankkiirit ja poliitikot olivat asiasta. Traub jatkoi:

”On mahdollista, että poliittinen kenttä kokee muodonmuutoksen globalisaatiokysymyksen vuoksi. Toisella puolella ovat nyrkinheristäjät ja toisella puolella pragmaatikot [sic!].

Nationalistit voittaisivat työväen- ja keskiluokkaisten valkoisten tuen. He kertovat puolustavansa kansallista itsemääräämisoikeutta.

Heitä vastassa olisivat ne, jotka ovat hyötyneet globalisaatiosta [eli pankkiirit ja poliitikot. Suom. huom.] sekä köyhät ja ei-valkoiset yhteiskunnasta syrjäytyneet, jotka tietävät, ettei heitä pidetä osana aitoa kansakuntaa.”

Juutalaisen Traubin mukaan pankkiireilla, maahanmuuttajilla ja syrjäytyneellä vasemmistolla on siis yhteinen vihollinen: isänmaalliset, rehellistä työtä tekevät eurooppalaiset.

 

Lue myös:

Donald Trump – hyväksi vai haitaksi maailmalle? [10]
Mitä eliitin reaktiot kertovat Brexitistä? [11]
Amerikan juutalaisjärjestöjen kampanja: Rajat auki Syyrian pakolaisille! [12]