- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

München 22. heinäkuuta; väkivallan taustat

Valtamedian mukaan Münchenin ostoskeskuksessa tapahtui 22. heinäkuuta ampumistapaus, jossa epäilty 18-vuotias iranilaistaustainen, mutta Saksan kansalainen Ali Sonboly surmasi 9-millimetrisellä Glock-pistoolilla 9 henkeä ja itsensä. Iskussa loukkaantui useita henkilöitä.

Lehdistötilaisuus Münchenissä. [1]

Lehdistötilaisuus Münchenissä.

 

Valtamedia kytki iskun välittömästi Breivikiin

MTV [2] uutisoi, että poliisin mukaan iskulla oli selvä yhteys Breivikiin, sillä tapahtuihan verityö Norjan iskun muistopäivänä. Sitä vastoin poliisilla ei ole viitteitä Münchenin ampujan linkittämiseksi äärijärjestö Isisiin, vaan määrittelee hyökkäystä klassiseksi esimerkiksi häiriintyneen ihmisen teosta.

Kytkeminen Breivikiin on hyvin hataralla pohjalla. Todisteeksi näyttää riittävän Sonboly koulutoverien ilmoitus siitä, että Sonboly oli käyttänyt Breivikin kuvaa profiilikuvanaan Whatsapissa.

Breivik oli sionistien asialla.

Anders Behring Breivik. [3]

Anders Behring Breivik.

Valtavirtamedian tulisi muistaa, että Breivikin veriteko palveli sionistisen Israelin intressejä. Uutisoinnin mukaan hän murhasi juuri niitä ihmisiä, jotka vastustivat Israelin terroria Palestiinassa.  Anders Behring Breivik oli äärisionisti ja iskujen tekoaikana vapaamuurari [4].

EU Timesin teorian mukaa, Utöyan saaren verityö oli false flag-operaation, jonka tarkoituksena oli halu pakottaa Norja liittymään Euroopan Unioniin, jotta Norjan Sovereign Wealth Fund-rahasto [5], jonka arvo on 1.5 triljoonaa dollaria, saataisiin käyttöön ja läntisen ekonomian romahdusta lykättyä.

 

Saiko valtavirtamedia unelmiensa uutisen?

Kyllä tämän täytyi olla mieluinen uutisoinnin kohde valtavirtamedialle. Saatiinhan tekijä linkitettyä, tosin hatarin perustein, Breivikiin, jonka sanotaan syyllistyneen massamurhaan Norjan ja Euroopan säästämiseksi monikulttuurisuudelta ja islamilta.1 Lisäksi perjantain joukkoampumisessa kuolleista valtaosa oli ulkomaalaistaustaisia [2], joista kolme oli turkkilaisia, kolme kosovolaista ja yksi kreikkalainen.

Saksan kansalaisuuden saanut ulkomaalaistaustaisen ampuja iski verisesti ulkomaalaistaustaisia vastaan. Jos vielä tekijä olisi ollut täysin saksalainen, niin valtavirtamedian ja monikulttuurisuutta kannattavan poliittisen koneiston ja pakolaispolitiikasta vastaavien viranhaltioiden sekä muiden suvaitsevaisten riemulla ei olisi ollut rajoja. Se olisi ollut jättipotti monikulttuurin suosijoille.

 

Oliko taas kysymyksessä false flag –isku?

Sitä kysymystä, että oliko isku aito, vai lavastettu on mahdotonta yksityisen henkilön tarkastaa. Tulevaisuus paljastaa tämänkin verityön todellisen luonteen.

Taustaksi sanottakoon, että:

Lähes kaikki ääri-islamistien nimissä EU:n alueella viime vuosina tehdyt terrori-iskut ovat osoittautuneet viimekädessä muiden tahojen aikaansaamiksi, kuin jihadistien, jotka ovat enemmän Hollywood-materiaalia. Ketkä ovat nämä mainitut tahot? Niitä ovat erikoisesti Israel, Yhdysvallat ja länsimaiden liittoutuma kokonaisuudessaan. Länsivaltojen Israel-ystävällinen valtioterrorismi on kylvänyt tuhoa ja kuolemaa humanitäärisellä rauhaan pakottamisellaan ja uusliberalistisen vapauden sanoman levityksellään lähes maailman kussakin kolkassa. Yksityiset terrori-iskut ovat hoituneet Mossadin ja CIA:n erikoisosaamisena.

Jo Muammar Gaddafi [6], jonka länsimainen liittoutuma viimekädessä murhasi, totesi: Pommitatte muuria, joka aiemmin suojasi Eurooppaa afrikkalaiselta siirtolaistulvalta ja al-Qaidan terrorismilta. Muurin nimi oli Libya. Te tuhoatte sitä. Olette idiootteja! Tulette palamaan helvetissä afrikkalaisen siirtolaisuuden ja al-Qaidan vuoksi!

Sionistit vaikuttivat ratkaisevasti läntisen liittoutuman hyökkäykseen Libyaan. Hyökkäystä lobbasi tehokkaimmin äärisionisti Bernard-Henri Lévy.2

Esitämme tässä argumentteja hyökkäyksen aitouden ja epäaitouden suhteen. Pyrimme olemaan tässä objektiivisena tarkkailijana. Emme takerru teknisiin yksityiskohtiin, vaan analysoimme tilannetta poliittiselta kannalta.

Juuri tämän Münchenin iskun tekijä voi olla valtamedioissa ilmoitettu henkilö, jolla mahdollisesti oli mielenterveysongelmia, joka yhdistettynä aiempaan koulukiusatun osaan synnytti katkeruutta siinä määrin, että se realisoitui veritekona.

Toisaalta ampuja saattaa olla uutisissa ilmoitettu henkilö, mutta hänet oli manipuloitu tietyn globaalin eliitin taholta tekemään verityö, kuten Breivik myös manipuloitiin. Kukaan ei varmaankaan nykyisin usko, että Breivik toimi yksin.

Kolmanneksi on mahdollista, että Sonboly ei tehnyt sitä ja onko edes sellaista henkilöä kuin Ali Sonboly? Onko Breivik olemassa?

Kuoliko ketään Münchenin iskussa? Oliko se täysin lavastettua teatteria?

Jos iskijä oli uutisoitu henkilö, niin toimiko hän yksin? Tuoreimpien uutisten mukaan päätekijällä oli apulaisia. Oliko hänellä varaa ostaa kallis konepistooli ja repullinen panoksia? Ilmoituksen mukaan aseistus hankittiin internetin välityksellä: käytettiinkö siihen Tor-verkkoa tai jotain vastaavaa, vai tilattiinko materiaalia kirjastojen tietokoneiden välityksellä? Ilmeisesti tilattiin omasta IP-osoitteesta ilman suojauksia, koska aseen hankinta sanottiin paljastuneen poliisille.

Päättikö siis verityöntekijä tappaa itsensä murhien jälkeen, joten kaikki salailut olisivat olleet turhia? Ilmoituksen mukaan hän teki itsemurhan. Vai ammuttiinko tekijä?

Saksalaismiehen kuvaamalta videolta paljastuu kuinka ampujaksi oletettu kävelee parkkihallin tasanteella. Taempana näkyy myös kaksi ihmishahmoa. [7]

Saksalaismiehen kuvaamalta videolta paljastuu kuinka ampujaksi oletettu kävelee parkkihallin tasanteella. Taempana näkyy myös kaksi ihmishahmoa.

Murhaajaksi epäilty nähtiin parkkihallin [8] katolla. Tapaus kuvattiin ja filmissä näkyy myös hiukan etempänä kaksi muuta henkilöä. Keitä he olivat? Pikaruokalan pihasta, jossa ammuskelu aloitettiin, on ehkä reilut sata metriä parkkihallin katolle. Näyttää siltä, että tekijöitä oli useita.

Tietysti on paljon mahdollista, että hyökkäys todella tapahtui. Mahdollisesti tietyt persoonat inspiroituvat väkivaltaisuuksiin jatkuvan ”terroristi-iskujen” mediamyllytyksen saattelemana.

 

Mistä johtuu Euroopan väkivallan aalto?

Jopa Euroopassa näyttää nykyisin vyöryvän väkivallan ja ”terrori-iskujen” aalto. Ehkä varteenotettavampia iskuja olivat Pariisin (2015) ”terrori-iskut”, jossa ilmoitettiin menehtyneen 128 ihmistä, Charlie Hebdon terrori-isku (2015) ja hiljattain tapahtuneet Nizzan kuorma-autoisku sekä aivan tuore Münchenin ostoskeskuksen joukkomurha.

Näyttää siltä, että Israel-myönteisellä läntisenmaiden liittoumalla on tarkoituksena sisällissodan synnyttäminen Eurooppaan. Tämä toteutuu, kun kantaväestön ja maahanmuuttajien vihaa lietsotaan äärimmilleen toisiaan vastaan. Terrori-iskujen sarjat, riippumatta siitä ovatko ne lavastettuja vai aitoja, toimivat ruutitynnyrinä täydellisen sisällissodan synnyttämisessä. Näistä ”terrori-iskuista” vastuussa [9] ovat ne tahot, jotka ovat synnyttäneet [10] valheellisia jihadisti organisaatioita tukemaan Israelin ja läntisen liittoutuman politiikkaa Lähi-idässä.

Lisäperusteluja yllä olevaan väitteeseen jäljempänä:

Ovatko tulevina vuosikymmeninä sadat miljoonat [11]Eurooppaan saapuvat pakolaiset kansoittamassa maanosan siten, että Eurooppalaista kantaväestöä uhkaa sukupuuttoon kuoleminen? Näin tapahtuu, jos emme vapaudu hallituksissamme istuvasta globaalin eliitin lakeijoista. Meidän on toimittava viivyttelemättä, ennen kuin on myöhäistä!

Sionistit olivat ”arabikevään” ja pakolaisvyörytyksen taustalla

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun (CIA) pimeät voimat ja George Sorosin useiden miljardien dollareiden kansalaisjärjestöverkosto juonitteli Lähi-idän sekasorron eli ”arabikevään”, jonka syntymiseen tehokkaasti vaikutti sosiaalinen media. Nyt nämä samat demoniset voimat ovat aloittaneet uuden jakson globaalien toimintahäiriöiden sarjassa helpottamalla Lähi-idän, Aasian ja Afrikan pakolaisten ja taloudellisten siirtolaisten massavyörytystä Eurooppaan. Ilman näitä sionistisia voimia ei siirtolaisten tulvia olisi Eurooppaan tapahtunut.3

EU:n alueella, kuten myös Suomessa ei kantaväestön kannata provosoitua: hoidetaan kansan viholliseksi hivuttautunut rikollinen Suomen poliittinen eliitti vallasta ja laitetaan sitten asiat järjestykseen, myös pakolaispolitiikan osalta.

Myös Kaakkois-Euroopassa tapahtuu: Turkin epäonnistunut sotilasvallankaappaus jäi yritykseksi, tosin siellä oppositio näyttää päässeen jaloilleen, ainakin Turkissa tapahtuneiden pommi-iskujen perusteella. Ilmeisesti Erdoğan hallituksineen organisoi itse valankaappausyrityksen, jolla tähdättiin myös kansainvälisiin tapahtumiin. Turkin tapahtumiin on ilmeisesti yhdistynyt myös Yhdysvaltojen ja Israelin tiedusteluelimet. Herää kysymys siitä, mitkä kansainväliset mullistukset globaalilla eliitillä on suunnitteilla.

Markku Juutinen

 

Lähteet

1.      Pidd, Helen (17.4.2012). The guardian. Anders Behring Breivik claims victims were not innocent. Saatavilla: https://www.theguardian.com/world/2012/apr/17/anders-behring-breivik-claims-victims-not-innoce [12]nt [12]

2.      Erlager, Steven (4.1.2011).By His Own Reckoning, One Man Made Libya a French Cause. Saatavilla: http://www.nytimes.com/2011/04/02/world/africa/02levy.html?pagewanted=1&_r=2 [13]

3. Madsen, Wayne (24.9.2015). Strategic Culuture. Soros / CIA Plan to Destabilize Europe. Saatavilla: http://www.strategic-culture.org/news/2015/09/24/soros-cia-plan-to-destabilize-europe.html [14]