- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Muistatko: 1996 amerikkalaiset kehuivat manipuloineensa Venäjän vaaleja!

Brexitin [1] ja Amerikan presidentinvaalien [2] jälkeen valtavirtaiset valemediat ovat väittäneet suu vaahdossa, että Venäjän agentit manipuloivat länsimaalaisia äänestämään nationalistisesti ja maahanmuuttovastaisesti.

Valtamedia Suomesta Yhdysvaltoihin on alkanut selittää [3]jo äärimmäisen liberaalin Angela Merkelinkin tulevaa vaalitappiota Venäjän ”hybridisodalla” ja ”informaatiovaikuttamisella” [4].

Valtamedian propagandan punainen lanka on, että kansallismielisyys on niin paha ja vastenmielinen arvo, että vain Vladimir Putinin kaltainen ihmishirviö voi sitä levittää. ”Tolkun eurooppalaiset” kannattavat valtamedian mukaan edelleen avoimien rajojen politiikkaa.

Juutalaisjohtoinen Washington Post [5] sai kovaa kritiikkiä sen jälkeen, kun lehti leimasi suuren joukon erilaisia talous-, ulkopolitiikka- ja maahanmuuttokriittisiä medioja ”Venäjän agenteiksi” ilman mitään todisteita.

Washington Postin logiikan mukaan agenttisyytökset eivät tarvitse taustalleen todisteita, koska on päivän selvää, ettei täysijärkinen ihminen vastustaisi rikollisia pankkeja tai liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Putinin on pakko olla kaiken takana.

Lehdistön mukaan Donald Trumpin vaalivoitto oli toistaiseksi selkein esimerkki siitä, kuinka Venäjän hybridiagentit manipuloivat länsimaiden demokraattista järjestelmää. Tästä lähtien jokainen epämieluisa äänestystulos tullaan selittämään Putinilla.

Viime vuosina noussutta hysteriaa onkin hauska peilata Amerikan valtamedian 20 vuoden takaisiin julkilausumiin, jotka niin ikään liittyivät demokraattisten vaalien manipulointiin. Asetelma vain oli päinvastainen.

Boris Jeltsin ja Bill Clinton juhlatuulella 1995. [6]

Boris Jeltsin ja Bill Clinton juhlatuulella 1995.

Konsulttien salainen tehtävä Moskovassa

Verkossa on alkanut levitä Los Angeles Timesin vanha uutisartikkeli, jossa amerikkalaiset retostelivat manipuloineensa Venäjän presidentinvaaleja (1 [7], 2 [8]).

Vaaleja peukaloimalla Yhdysvallat varmisti, että länsimielinen alkoholisoitunut nukkehallitsija Boris Jeltsin pysyi vallassa:

Amerikkalaiset ottavat kunnian Jeltsinin voitosta

Venäjä: Konsultit kertovat, kuinka he viettivät Moskovassa useita kuukausia rakentaen amerikkalaistyyppistä strategiaa.

9.7.1996

WASHINGTON – Ryhmä amerikkalaisia poliittisia strategeja […] paljasti tällä viikolla, että he toimivat Boris Jeltsinin salaisena kampanja-aseena presidentinvaalitaistossa […]

Moskovassa keskustellaan nyt siitä, pelastivatko amerikkalaiset Jeltsinin, vai olivatko amerikkalaiset vain yksi vaalien aikana kampanjoinut ryhmä muiden joukossa. […]

Konsultit ovat astuneet nyt julkisuuteen ja kertoneet, kuinka he lähettivät salaisia neuvoja Jeltsinin 36-vuotiaalle tyttärelle ja johtavalle neuvonantajalle, Tatjana Dyachenkolle.

’Minulla on ollut vain harvoin asiakkaita, jotka olisivat olleet yhtä tottelevaisia kuin Jeltsin,’ totesi George Gorton […] Gortonin palkkasi helmikuussa sanfranciscolainen yhtiö, jolla oli hyvät suhteet Moskovaan.

Gortonin mukaan hänen tiiminsä ei koskaan ottanut suoraan yhteyttä Jeltsiniin. Sen sijaan he lähettivät yksityiskohtaisia mutta nimettömiä ohjeita hänen tyttärelleen.

’Meille kerrottiin, että meitä tultaisiin pitämään muodollisesti Jeltsinin perheen neuvonantajina.'”

Tasan 20 vuotta myöhemmin länsi syyttää poliittista oppositiota täysin vastaavasta suhmuroinnista vieraan vallan kanssa. Ehkä olisi aika kaivaa rikka pois omasta silmästä?

 

Lue myös:

Valtamedia: 612-soihtukulkue on Venäjääkin suurempi uhka! [9]
Kun totuus on vihapuhetta: valtamedia loi 200 kielletyn sivun listan [10]
Upseeriliitto: maahanmuuttovastainen mielenosoitus olikin venäläinen sotilasoperaatio! [11]
Yle jatkaa maahanmuuttokriitikoiden leimaamista Venäjän agenteiksi [12]