- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Motiivi, keinot ja miten ruoasta tulee ase

Kenellä saattaisi olla hallussaan mittavat määrät erilaisia antibiootteja, vaadittavat laboratoriot ja muut resurssit viljellä tuhansittain erilaisia bakteeriviljelmiä? Lääketehtailla. Lääketehtaat ovat myös toisella tapaa avainasemassa: ne itse hyötyvät tällaisista hyökkäyksistä – niillä on keinot ja motiivi tällaisten hyökkäysten suorittamiseen. Tietenkin myös terveysviranomaisilla on tarvittava välineistö, jolla tehdä bakteerikokeita ja -jalostusta, vaikkakin niillä itsellään ei välttämättä ole suoraa motiivia toteuttaa tämänkaltaisia hyökkäyksiä.

Pitipä lääkejättien osallisuutta salaliittoteoriana tai ei, on selvää, että on alkamassa uusi aikakausi, jona alkavat levitä kaikenlaiset superpöpöt, joihin eivät tehoa mitkään lääketehtaiden antibiootit.

Koska kyseiset e. coli -bakteerit ovat helposti hoidettavissa kolloidisella hopealla, FDA ja muut maailman terveysviranomaiset ovat tehneet jatkuvia hyökkäyksiä kolloidista hopeaa valmistavia yrityksiä vastaan. Ei juuri ole hyötyä sairastuttaa suuria määriä ihmisiä, jos näillä on käytettävissään luonnollinen antibiootti, joka todella toimii. Siksi kolloidinen hopea on saatava pois näkyvistä ja ulottuvilta.

On myös hyvin luultavaa, että e. coli -tartunnat voidaan hoitaa yhdistelemällä erilaisia luonnollisia laajakirjoisia antibiootteja kuten valkosipulia, inkivääriä, sipulia ja lääkeyrttejä. Myös probiooteilla voidaan tasapainottaa ruoansulatuskanavan mikrobikannat ja häätää sinne mahdollisesti kulkeutuvat e. coli -bakteerit.

Terveen immuunijärjestelmän ja hyvässä kunnossa olevan ruoansulatuskanavan yhdistelmä voi jo sinänsä onnistua torjumaan haitalliset bakteeritartunnat, ja siksipä lääkeyritykset ja lääkärikunta eivät halua kansalaisten tietävän sitä. Heille on paljon tuottoisampaa ”hoitaa” eli rahastaa vuoteeseen tuomittua, avutonta uhria, joka ei tiedä vaihtoehdoista joilla parantua ja päästä uhrin asemasta.

Mikä sen houkuttelevampaa kuin aiheuttaa itse ongelmat, jotka saa sitten liiketaloudellisesti myönteisellä tavalla ”ratkaista” myymällä ”hoitoja”, joiden ei ole tarkoituskaan päästää potilaita paranemaan?
E. coli tappaa siis tietämättömyyden takia eikä siksi, ettei sen torjumiseksi olisi jo nyt täysin toimivia konsteja. Lukija päättäköön itse, millaista agendaa tai agendojen yhdistelmää ruokamyrkyttäjät seuraavat, mutta varmaa on, että ruokien saastuttaminen oli tahallista ja edellytti vaativaa bio-osaamista.