- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Monsanto haluaa GMO-merkinnät laittomiksi maailmalla TPP-yhteistyön kautta

Sitä kutsutaan nimellä Trans-Pacific Partnership (TPP, Tyynenmeren kumppanuus) ja se on huippusalainen kauppasopimus, jota neuvotellaan lain ja kongressin ulkopuolella, tavoitteena pakottaa maailman maat kieltämään GMO-merkinnät, ottamaan avosylin vastaan Monsanton GMO-satokasvit ja pitämään lääkkeiden hinnat keinotekoisen korkeina maailman lääkemonopolien rikastuttamiseksi. TPP on puhtaasti Yhdysvaltain presidentinkanslian alaisuudessa toimivan Ulkomaankaupan viraston johtoportaan luomus, eli sille ei ole lakialoitetta eikä sillä ole tilivelvollisuutta. Sen toimintaan kuuluu Valkoisen Talon lojalistien juoksentelu ympäri maailmaa pakottaen tusinan verran Tyynenmeren maita allekirjoittamaan korporaatioiden saneleman sopimuksen, joka on tietoisesti nimetty harhaanjohtavasti ”vapaakaupaksi”.

TPP-sopimuksen yksityiskohdat ovat niin salaisia, että edes kongressin jäsenet eivät saa niitä tarkastella tai tuoda esille. Kaikki tiedot TPP:stä ovat tulleet tietovuodoista, sillä koko sopimus ja sen ehdot pidetään tiukasti salassa kongressilta ja Amerikan kansalta. Kuitenkin yli 600 yritysjohtajan on annettu vaikuttaa TPP-sopimuksen yksityiskohtiin, mukana joitain johtajia yrityksistä, jotka on jopa tuomittu useasti törkeistä rikoksista Yhdysvalloissa. Monsanto, Wal-Mart ja Suuri Lääketeollisuus ovat saaneet parhaat asemat vaikuttaa tähän huippusalaiseen Obama-organisaatioon, joka antaa maailman tulevaisuuden kaikkein pahimpien yritysten käsiin.

GMO-merkinnät laittomiksi ja rinnakkaislääkkeet lopetetaan

Tällä hetkellä TPP-sopimuksen jäsenmaita ovat Yhdysvallat, Kanada, Australia, Japani, Uusi-Seelanti, Meksiko, Peru, Chile, Brunei, Malesia, Singapore ja Vietnam. Lisää maita painostetaan sopimuksen piiriin joka kuukausi. Vaikka TPP-sopimuksen yksityiskohdat ovat tarkkaan varjeltu salaisuus, on kuitenkin kerrottu TPP:n vaativan:

Valitkaa kaikkein pahimmat kuviteltavissa olevat rikolliset yritykset, listatkaa niiden pahantahtoisimmat tavoitteet ihmiskunnan hallitsemiseksi ja orjuuttamiseksi ja siinä teillä on TPP-sopimus. Se on yritysjohtajien toivomuslista koko maailman hallitsemiseen ja orjuuttamiseen. Ei mikään ihme, ettei Obama halua kenenkään tutustuvan siihen…

Ehkä siinä on syy, miksi TPP:tä kutsutaan modernin talouden ”Kuolemantähdeksi”.

Monsanto, GMO:t ja TPP:n keinot kieltää GMO-merkinnät koko maailmassa

Parhaat tiedot TPP-sopimuksen vaikutuksista GMO-asiaan tulevat NationOfChange.org-sivustolta [1]:

Suuri kädenojennus Suurelle Lääketeollisuudelle

TPP-sopimuksen alaisuudessa lääkeyritykset voivat pitää lääkkeiden hinnat jäsenmaissa keinotekoisen korkeina ja rikastuttaa Suurta Lääketeollisuutta entisestään. Lääkeyrityksiä ja rokotevalmistajia edustava eturyhmä PhRMA on saanut merkittävän jalansijan TPP-sopimuksen laatimisessa.

NY Times [2]: ”Lääketeollisuuden yritykset ovat nauttineet erityisasemastaan ”neuvonantajina” sopimuksen neuvotteluissa ja ne ovat pitkään lobanneet hallituksia vastaan niiden yrittäessä saada lääkkeiden hintoja alas. Uuden TPP-sopimuksen turvin nämä yritykset voisivat haastaa hallitusten pyrkimykset väittämällä niiden rikkovan uuden sopimuksen ehtoja.”

TPP:n sopimusehdot immateriaalioikeuksista antaisivat myös Suurelle Lääketeollisuudelle merkittävän kädenojennuksen palauttamalla yrityksille patenttioikeudet ja lakkauttamalla geneeristen lääkkeiden valmistamisen, mikä on tähän asti auttanut pitämään lääkkeiden hintoja alhaalla useissa jäsenmaissa. TPP-sopimuksen turvin suuret lääkeyhtiöt, kuten Merck, voisivat pakottaa globaalin hintamonopolin kaikille lääkkeilleen, jopa köyhimmissä valtioissa, jossa kuukauden palkka ei riitä viikon lääkkeisiin, sekä erityissopimuksissa kuten Yhdysvaltain MedicAid, MediCare ja veteraanien terveydenhuolto. Näin Suuri Lääketeollisuus toimii. Ne haluavat imeä niin paljon rahaa kuin mahdollista koko maailmasta, välittämättä todellisista ihmiskärsimyksistä tai lääketehtaiden aiheuttamista kemikaalisaasteista luonnolle.

Kaiken tämän voi TPP pakottaa voimaan ilman kongressin käsittelyä. Wallach ja Beachy toteavat NY Timesissa: ”Obama haluaa tälle sopimukselle pikakäsittelyn Capitol kukkulalla. Erikoisesta ja harvinaisesta järjestelystä johtuen Obama voi allekirjoittaa sopimuksen ennen kuin kongressi on edes äänestänyt siitä. Kongressia rajoittaa lisäksi sopimusta ympäröivä salaisuus, joka rajoittaa keskustelua ja mahdollisia lisäyksiä, sekä pakottaa nopeaan äänestykseen. TPP-sopimuksen salaisuus on kuin avoin hyökkäys demokratian periaatteita ja käytäntöjä vastaan. Erityisesti nykyisenä avoimen politiikan ja talouden aikana se on sietämätöntä, varsinkin hallitukselta, joka muuten on aina rummuttamassa sitoutumistaan avoimeen hallintoon.”

Niin salainen, ettei kongressikaan ole nähnyt sitä

Yhdysvaltojen liittovaltion hallituksesta on tullut huippusalainen korporaatioiden mafia, joka ei vastaa kenellekään. Kun tuli aika luoda TPP ja pakottaa amerikkalainen yritysimperialismi maailman kansoille, päätettiin kongressi jättää kokonaan pois kuvioista. TPP on kokonaan johtoportaan kuvitelma, ilman yhtäkään äänestystä sen perustamisen puolesta, eikä se ole minkään lain alainen eikä ole tilivelvollinen kenellekään. Sitä ei valvo kukaan eikä sen toimia ole säädelty kansanedustajien toimesta. Kansalla ei ole keinoja kyseenalaistaa sen tarkoituksenmukaisuutta tai käytäntöjä. TPP on täysin hallituksen ja lain ulottumattomissa, mukaan lukien perustuslaki.

”Tämä on ällistyttävää, ottaen huomioon että Yhdysvaltain perustuslaki antaa kongressille yksinomaisen vallan kauppapolitiikkaan”, kirjoittaa Wallach Bangkok Postissa.

Tämä salamyhkäisyyden ja itsevaltaisuuden käsite on niin vastoin demokratian perusarvoja, että 132 kongressin jäsentä allekirjoitti vaatimuksen TPP:n tekstin ja sanamuotojen paljastamiseksi. Obaman hallitus kuitenkin jätti vaatimuksen täysin huomiotta, mikä jälleen kerran todistaa sen halukkuuden palvella yritysmaailman tavoitteita Amerikan kansan kustannuksella.

”Sopimus voi muokata uusiksi useita amerikkalaisten jokapäiväiseen elämään vaikuttavia lakeja ja säädöksiä. Hallitus on myös hylännyt ulkopuolisten ryhmien vaatimukset lähes valmiin sopimuksen julkaisemiseksi. Tämä sopimuksen salaisuus on suuri ongelma, koska sopimus itsessään ei ole pelkkä kauppasopimus. Siinä sanellaan paljon ehtoja, jotka tulevat vaikuttamaan useisiin nykyisiin ja tulevaisuuden lakeihin ja säännöksiin, joita pitäisi muuttaa tai amerikkalaiselle viennille voidaan asettaa sanktioita”, kirjoittavat Lori Wallach ja Ben Beachy NY Timesissa.

Kongressiedustaja julistaa TPP-sopimuksen ”hyökkäykseksi demokraattista hallintoa vastaan”

Vuosien yritysten jälkeen kongressiedustajat eivät ole edes saaneet vilkaista TPP-sopimusta, paitsi Alan Grayson, joka pääsi tutustumaan muutamiin valittuihin kohtiin sopimuksessa. Välittömästi hän luonnehti sopimusta ”hyökkäykseksi demokraattista hallintoa vastaan”. Obaman hallitus uhkasi Graysonia paljastamasta mitään näkemästään kutsuen sopimusta ”luottamukselliseksi ja salaiseksi” (jep, kansallinen turvallisuus ja sitä rataa). Tämä on tietenkin liittovaltion hallituksen vallan väärinkäyttöä ja jälleen yksi esimerkki poliisivaltion salamyhkäisyyden taktiikasta, joka on tehnyt hallituksesta kansan silmissä täysin vastuuntunnottoman. Hallituksen halutessa salata jotain kansalta, siihen läpsäistään vain ”classified” päälle ja jatketaan villisti rehottavaa rikollista toimintaa ilman mitään jälkiseuraamuksia.

Grayson sanoi: ”Se mitä näin, ei mitenkään oikeuta sopimusta ympäröivää salamyhkäisyyttä. On tavallaan ironista, että hallituksen mielestä on hyväksyttävää tallentaa jokaisen amerikkalaisen jokainen puhelu, mutta ei ole hyväksyttävää antaa amerikkalaisten tietää, mitä oikeuksia ja lakeja hallitus on antamassa pois. Nähtyäni vilauksen sopimuksesta sanoisin sen olevan törkeä Amerikan itsenäisyyden riisto, minkä lisäksi se on isku vasten amerikkalaisen keskiluokan kasvoja. Mielestäni on näkemäni perusteella varsin oikeutettua sanoa näin, mutta en saa kertoa miksi!”

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/041965_TPP_GMO_labeling_Monsanto.html [3]