- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Miten selvitä rokotushullutuksesta?

Yhdysvaltain tartuntatautikeskus CDC julkaisi vuoden 2011 joulun alla tiedejulkaisussa esityksen, että KAIKKI 19 – 59 –vuotiaat potilaat, joilla diagnosoidaan 1- tai 2-tyypin diabetes ja joita ei ole aiemmin rokotettu hepatiitti B:tä vastaan, pitäisi rokottaa hepatiitti B-rokotteella heti diagnoosin jälkeen.

Taustalla tuntuu olevan hinku tunkea kansaan mahdollisimman paljon alumiinia sisältäviä rokotteita, jotka luultavasti tulevat laskemaan kansan henkisiä kykyjä. Viime aikoina Yhdysvaltojen lääkevirasto FDA on tarkistanut kantaansa alumiinin suhteen ja voimme olla lähes satavarmoja siitä, että uudet ”turvarajat” tulevat olemaan entistä korkeampia. Raporttia ei ole vielä nähty, mutta vaikuttaa epäilyttävästi siltä, että CDC ja FDA valmistelevat uutta Simpsonwoodin tyyppistä raporttia, joka suojasi heidän selustansa elohopean suhteen. Molemmat metallit ovat hermomyrkkyjä, joilla voidaan halutessa hallita väestöä kaikessa salassa, jos hallitus sellaista agendaa ajaisi, kuten monet väittävät. Jostain syystä lakiesityskin yrittää hallita, rajoittaa ja tarpeen vaatiessa sulkea internetin (PROTECT IP senaatin lakiesitys S968).

Miljoonat amerikkalaiset tullaan myrkyttämään hermomyrkyillä ja muilla karmeilla kemikaaleilla, joita käsittelemme myöhemmin artikkelissa. Yhdysvaltain sosiaali- ja terveysministeriön mukaan vuonna 2010 amerikkalaisia diabeetikkoja oli arviolta 25,6 miljoonaa yli 20-vuotiasta, eli 8,3 % koko väestöstä, joista yli 65-vuotiaita diabeetikkoja 10,9 miljoonaa. Näille 15 miljoonalle työikäiselle on tarjolla nyt kolme erilaista hepatiitti B-rokotetta, joista kaksi on yksittäisiä rekombinanttirokotteita (Merckin Recombivax HB ja GlaxoSmithKlinen Engerix-B) ja kaksoisrokote hepatiitti A:lle ja B.lle (Twinrix Glaxo SmithKlinelta). Rokotteita hepatiitti B:tä vastaan on käytetty Yhdysvalloissa jo vuodesta 1982.

Jokaisen terveydestään huolehtivan kannattaa pysähtyä miettimään, mille altistuu rekombinanttirokotteiden myötä, jotka valmistetaan sisällyttämällä yhteen molekyyliin (esim. DNA) kahdesta tai useammasta lähteestä peräisin olevaa perinnöllistä ainesta. Rekombinanttiproteiinit ovat proteiineja, jotka valmistetaan geneettisestä materiaalista DNA-tekniikalla. Adjuvanttien sijaan käytetään välittäjäainetta, eli vektoria, joka kuljettaa taudin aiheuttajan soluun laukaisten vasta-aine- ja T-solujen immuunipuolustusreaktion, joka muodostaa suojan rokotettavalle tartunnalle. Toistaiseksi Yhdysvalloissa ei ole yhdellekään rekombinenttirokotteelle annettu lupaa yleiseen käyttöön, mutta eläinkokeissa on saatu lupaavia tuloksia virustautien torjunnassa, kuten HIV, Ebola ja malarialoinen Plasmodium falciuanum.

Nykyään kun rokotteita suolletaan liukuhihnalta lääkevirasto FDA:n hyväksyessä ne pikakäsittelyllä, minkä lisäksi on saatu hälyttäviä tuloksia rekombinantti-DNA HPV-rokotteiden nuorille naisille aiheuttamista ongelmista (Gardasil sisälsi papillooma-viruksen DNA:ta), täytyy jokaisen kuluttajan olla hyvin skarppina lääkeviraston rokotuskäytännön suhteen. Virasto käsi kädessä lääketeollisuuden kanssa iskee kiinni lapsiin syntymästä lähtien ja rokottaa kaikkiaan 68 rokotteella 20-vuotiaaseen mennessä. Toimintaa ohjaa ja valvoo liittovaltion ja osavaltioiden terveysviranomaiset, jotka paimentavat ihmisiä rokotusfiaskoon, näemmä ilman mitään seurauksia tai moitteita.

Ensin tuli 80-luvulla vanhusten influenssarokotukset, sitten keuhkokuumerokotteet ja nyt yli neljä miljoonaa amerikkalaista kärsii Alzheimerista ja dementiasta, joita ei aiemmin edes tunnettu. Nyt yritetään saada haaviin diabeetikot, joka on ryhmänä suurin, mitä he voivat alistaa rokotuksiin herättämättä liian monen valveutuneen mielenkiintoa siihen, mitä on tapahtumassa. Taustalla odottelee 300 rokotetta tuotantoon pääsyä.

Mitä enemmän lapsia rokotetaan, sitä enemmän lapsia sairastuu ja juuri diabetes on yksi lasten rokotusten sivuoireista ja hyvin dokumentoitu niin lyhyen kuin pitkänkin aikavälin oireena. Jostain syystä niitä tutkimuksia ei vain haluta valtamediassa julkaista. Jos jollakulla on vielä epäilyksiä siitä, etteikö diabetes voisi olla seurausta rokotuksista, kehotan tutustumaan seuraaviin linkkeihin:

Hepatiitti A- ja B-rokotteiden valmistukseen käytetään muutamia melko pelottavia ’raaka-aineita’, kuten alumiinihydroksidi, alumiinihydroksifosfaattisulfaatti, alumiinifosfaatti, aminohappoja, DNA, formaldehydi ja sen vesiliuos formaliini, glutaraldehydi, MRC-5 soluproteiini (sikiön diploideja soluja), neomysiini, fenoksietanoli, useita fosfaattipuskureita, polysorbaatti 20 (E432) ja 80 (E433), booraksi ja hiivaproteiini. Sen sijaan, että tässä kerrottaisiin, mitä nämä aineet voivat tehdä ihmiskehossa, annetaan kotitehtäväksi googlata ainesosat ja selvittää, mitä kaikkea ette vielä tiedä rokotuksista. Rokotteiden valmistusaineista löytyy useiden terveysvirastojen sivuilta listoja, mutta niissä ei välttämättä ole aivan kaikkia, sillä rokotteiden valmistajat tietävät varmasti joidenkin aiheuttavan ongelmia ja niistä pitäisi kertoa lääkevirastolle jakelulupaa hakiessa. Jos raaka-ainetta ei listata, ei siitä kai sitten tarvitse kertoa? Ja lääkevirasto katsoo sormien läpi. Juuri siksi ENNEN JOKAISTA markkinoille päästettävää rokotetta pitäisi suorittaa kattavat kokeet riippumattoman, kolmannen osapuolen toimesta, eikä itse lääketeollisuuden suuryrityksen toimesta, joka sitten julkaisee omat tuloksensa vertaisarviointia varten omassa hämärässä julkaisussaan.

Lopputulemana saattaa hyvin olla tulevaisuudenkuva, jossa Yhdysvaltojen näyttäessä tietä Maailman Terveysjärjestö WHO julkistaa sen olevan välttämätön protokolla koko maailmassa, joten eiköhän pistetä jokainen diabeetikko maapallolla hepatiitti B-rokotusta jonottamaan. Näinhän kävi esimerkiksi H1N1 pandemian kanssa, joka ei sitten ollut pandemia lainkaan. Kohta ovat keinot vähissä. Sivistäkää itseänne ja pitäkää meteliä.

Alkuperäinen artikkeli: http://vactruth.com/2011/12/27/method-to-vaccine-madness/ [4]