- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Miksi turvallisia rokotteita ei ole saatavilla

Ensimmäinen rokote kehitettiin isorokkoa vastaan. Se osoittautui katastrofiksi ja kasvatti kuolleisuutta ja isorokon esiintyvyyttä sekä aiheutti lukuisia vakavia sivuoireita.

Samaan tapaan poliorokotteen sanotaan hävittäneen polion koko maasta, kun todellisuudessa poliorokote sai poliotapausten määrän nousemaan. Tosiasia salattiin ihmisiltä määrittelemällä sairaus uudelleen.

Rokotteiden ja niiden aiheuttamien terveysvahinkojen ja kuolemantapausten määrä jatkaa kasvuaan.

Monet rokotteiden vastustajat eivät vastusta rokotteiden toimintaperiaatetta, vaan haluavat vain turvallisia ja toimivia rokotteita. Lääkeyhtiöt eivät ole kyenneet tarjoamaan yhtäkään turvallista ja toimivaa rokotetta.

Vain harvat tietävät, että turvallisia rokotteita on kuin onkin olemassa. Homeopaattisten rokotteiden on osoitettu olevan turvallisia, toimivia ja edullisia.

Äkkiseltään voisi luulla, että turvalliset ja hyvän hinta-laatusuhteen rokotteet olisivat hyväksi kaikille. Kun asian perehtyy paremmin, ymmärtää että vähän maksava, tehokas homeopaattinen immunisaatio uhkaa rokotevalmistajien huimia voittoja. Ja kuten kaikki suuryritykset, myös niiden tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman paljon voittoa myymällä tuotteita, myös rokotteita, korkeimpaan mahdolliseen hintaan.

Lääketeollisuus pyrkii tuhoamaan edulliset, turvalliset ja tehokkaat vaihtoehtoiset hoitomuodot. Tämä on ollut havaittavissa syöpäteollisuuden kanssa, ja käynyt ilmi kun homeopaattiset klinikat katosivat maastamme lähes kokonaan 1900-luvun alun jälkeen.

Homeopaattinen immunisaatio on turvallinen

Homeopaattiyhteisössä tiedetään hyvin että suurimpaan osaan tavallisilla rokotteilla hoidettavista sairauksista on olemassa turvallinen, homeopaattinen vaihtoehto.

Seuraavia sairauksia vastaan voidaan immunisoida turvallisilla homeopaattisilla rohdoilla, jonka antama immuniteetti kestää 2-4 vuotta, mutta joskus jopa 10 vuotta. Satavuotinen lääketieteellinen tutkimus vahvistaa seuraavien homeopaattisten, immunisaatiossa käytettyjen rohtojen tehokkuuden:

Miksi homeopaattisista rokotteista ei puhuta

Nykyinen terveydenhuoltoteollisuus perustuu voitontavoitteluun. Vaikka monilla hoitomuodoilla on etunsa, ja vaikka osa pelastaa ihmiselämiä, koska lääkeyhtiöillä on niin suunnattoman suuri rooli terveydenhuoltojärjestelmässämme, vain voittoa tuottavilla hoidoilla on merkitystä.

Lääkeyhtiöiden valmistamat rokotteet tuottavat erittäin hyvin. Turvallinen, edullinen ja tehokas homeopaattinen immunisaatio uhkaa kalliimpia, tehottomampia ja vähemmän turvallisia rokotteita valmistavien lääkeyhtiöiden valtavia voittoja.

Miksi homeopaatteja on niin harvassa ja rohtojen saatavuus heikko

1800-luvun loppupuolella naturopaattinen ja homeopaattinen lääketiede kukoisti maassamme, homeopaattisia opetuslaitoksia ja harjoittajia oli runsaasti. Homeopatia tunnustettiin varteenotettavaksi kilpailijaksi tavanomaisille hoidoille, joihin laskettiin lääkeaineiden käyttö. Homeopaattiset valmisteet olivat tehokkaita, turvallisia ja edullisia.

Flexnerin tutkimuksen jälkeen lääkärit eivät enää saaneet harjoittaa homeopatiaa, ja suurin osa homeopaattisista lääkeoppilaitoksista suljettiin.

Turvalliset, toimivat ja edulliset syöpähoitomenetelmät katoavat

Kaikki muutkin terveydenhuoltoteollisuuden voittoja uhkaavat menetelmät on eliminoitu. Turvallisia vaihtoehtoisia syöpähoitoja on ollut saatavilla viimeisen 100 vuoden ajan, monet on jouduttu siirtämään pois maasta syöpäteollisuuden vuoksi.

Monet hoitoja, jotka ovat lähtöisin Yhdysvalloista, tarjotaan nykyään vain Meksikossa ja muissa maissa. Ainoat lailliset hoitomenetelmät maassamme on sädehoito, kemoterapia ja leikkaus.

Johtopäätös

Lähes kaikkiin sairauksiin, joihin on rokote, on olemassa homeopaattinen vaihtoehto, joka on turvallinen, toimiva ja hinnaltaan edullinen. Nykyään niiden hoitoon käytetään epäturvallisia, hintavia ja huonosti toimivia rokotteita. Jos tarkoituksena on tarjota suojaa taudeilta turvallisesti, miksei näitä turvallisia ja edullisia homeopaattisia vaihtoehtoja oteta käyttöön suuremmassa mittakaavassa?

Terveydenhoitokustannuksista voitaisiin säästää miljoonia dollareita käyttämällä vähemmän hintavaa immunisaatiota. Kaikkein merkittävin muutos olisi rokotteiden aiheuttamien sairauksien, kuten autismin, astman, allergioiden, autoimmuunisairauksien, diabeteksen ja syövän, väheneminen. Amerikkalaisten terveys parantuisi merkittävästi.

Ratkaisu piilee kysymyksessä, sillä terveydenhuoltojärjestelmämme perustuu lääkeyhtiöiden voittoihin. Tehokkaat ja halvat homeopaattiset vaihtoehdot uhkaisivat lääkeyhtiöiden voittoja ja sairauksia, joita tarvitaan järjestelmän pyörittämiseksi.

 

Lähde: Vactruth [1]

Lue myös:
Eroon rokotevaurioista homeopatian avulla [2]