- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Miksi perussuomalaiset tukevat ääri-islamisteja?

Uutisoimme eilen, että perussuomalainen europarlamentaarikko ja ”maahanmuuttokriitikko” Jussi Halla-aho tukee aseiden viemistä ääri-islamismin tärkeimmälle tukijavaltiolle, Saudi-Arabialle.

Uutinen hämmästytti monia sosiaalisessa mediassa ja Halla-ahon seuraajien perustamalla Hommaforumilla. Traumaattinen kriisi alkaa shokkivaiheesta, jota seuraavat reaktion, käsittelyn ja lopulta uudelleen suuntautumisen vaiheet.

Ensikuulemalla uutinen järkytti, sitten se torjuttiin ja lopulta Halla-ahon näennäisen epäloogista politiikkaa yritettiin selitellä parhain päin. Osa kommentoijista myös ymmärsi viimein, että ”Mestari” on aivan yhtä korruptoitunut kuin puolueensa: perussuomalaiset todellakin tukevat mieluummin ääri-islamistista terrorismia kuin kääntävät selkänsä Saudi-Arabian, Israelin ja Yhdysvaltojen maailmanpoliittiselle akselille.

Shokkivaiheessa kirjoittaneet kommentoijat yrittivät kiistää uutisemme todenperäisyyden väittämällä, ettei Halla-aho edes ole osallistunut Saudi-Arabian asevientiä käsittelevään äänestykseen. Tämä oli harvinaisen epätoivoinen taktiikka. Äänestyksestä voi lukea EU-parlamentin omilta sivuilta [1] ja lukuisista suurista tiedotusvälineistä [2].

VoteWatch-palvelun kautta jokainen voi itse varmistaa, että Halla-aho todellakin äänesti aseidenvientikieltoa vastaan [3]. Halla-aho ja hänen puoluetoverinsa Pirkko Ruohonen-Lerner olivat ainoat suomalaiset, jotka vaativat, että ääri-islamistivaltion aseistamisen täytyy jatkua.

halla aho saudi arabia [4]

VoteWatch-sivu vaatii tunnukset, mutta ne saa tehtyä vaivattomasti ja ilmaiseksi alle minuutissa. Yllä kuvakaappaus suomalaisten äänestyspäätöksistä.

Aihe on tärkeä etenkin islamisaatiota vastustavien Halla-ahon äänestäjien kannalta. Kukaan muu suomalaispoliitikko ei ole kalastellut vaaleissa keskittymällä yhtä intensiivisesti juuri islam-kysymykseen. Nyt Halla-aho vaatii kuitenkin sotilaallista tukea valtiolle, jonka tärkeimpiä vientituotteita [5] ovat ääri-islamismin vaarallisimmat suuntaukset, wahhabismi ja salafismi.

Juuri Saudi-Arabia rahoittaa eri puolilla maailmaa – myös Suomessa (1 [6], 2 [7], 3 [8]) – moskeijahankkeita, jotta islamin äärimmäisimmät tulkinnat saisivat lännessä mahdollisimman paljon jalansijaa.

Halla-aho ei siis voi puolustella kantaansa sillä, että Saudi-Arabia olisi mitätön valtio tuolla jossain. Saudit ovat tehneet harvinaisen selväksi, että he pyrkivät levittämään ääri-islamia maailman jokaiseen kolkkaan. Tukemalla saudeja Halla-aho varmistaa siis, että myös Suomeen nousee vastaisuudessa terrorismin ilosanomaa saarnaavien lahkojen moskeijoita.


Video: Länsimaat tukevat ääri-islamisteja Saudi-Arabian kautta.

Petetyt kannattajat

Myös monet Hommaforumin kommentoijat myönsivät, ettei Halla-ahon toimintaa voi perustella kestävästi. Monet luulivat voivansa torjua Eurooppaan kohdistuvia siirtolaistulvia äänestämällä perussuomalaisia. Nyt perussuomalaiset ovat kuitenkin osoittaneet tukevansa terrorismi- ja pakolaiskriisien perimmäisiä syyllisiä [9]:

”Tuollaista touhua Jussi siis tukee, eli pakolaiskriisin alkusyitä. Itse katsoisin kuitenkin, että jos on ECR-ryhmässä on sitoutunut atlantistiseen geopolitiikkaan johon kuuluu keskeisimmän rahallisen tukipilarin etujen ajaminen.”

”Jussi Halla-Aho toisin sanoen siis kannattaa erittäin suoraan Euroopan matukriisin kaikkein keskeisintä alkusyytä kun scriptassaan marisee lähinnä jostain punavihreistä.”

”Saudi-Arabian levittämä wahhabismi on terrorismiin verrattava liike joka pitäisi Suomessakin kieltää. Koko islaminuskoa ei tule kieltää, ei ole yhtä islamintulkintaa niin kuin esim. Kiemunki tietämättömyydessään väittää. Saudi-Arabialla ja USA:lla taas on symbioosi kuten huoralla ja asiakkaalla, lukijan harkittavaksi jää kumpi on kumpi.”

”Venäjän vastaisia pakotteita kannatetaan Suomessa yhtenä rintamana, vaikka Suomi on EU:n suurin kärsijä. Kauppasuhteissa ISIS:n päätukijaan ja sen ideologiseen kasvualustaan Saudi-Arabiaan ei sen sijaan nähdä ongelmaa.”

”Saudirahoitteiset terrori-iskut tulevat joka tapauksessa lisääntymään Euroopassa. Koska näin ollen yhä useampi eurooppalainen tulee joka tapauksessa jihadpommitetuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saudijihadistien kynsiin jäisivät oikeat eurooppalaiset, saudien kanssa flirttailevat maailmanparantajamepit ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että saudijihadismi osuu omaan nilkkaan. [Satiirinen viittaus Halla-ahon artikkeliin ’Monikulttuurisuus ja nainen’ [10]]”

”Saudi-Arabia on vuosikausia rahoittanut Euroopassa toimivia madrassoja ja siten radikalisoinut Euroopan muslimiväestöä entisestään. Tuo äänestyspäätös on Halla-aholta perseensä myyntiä omalle veriviholliselleen.”

”Halla-Aho saa näköjään tehdä mitä vaan. No ei siinä mitään. Tuetaan epäsuorasti isistä ja ääri-islamisteja. Jos ei Suomi, niin joku muu tekee sen kuitenkin. Eikö?”

Vakaumukselliset sionistit

Puolueuskolliset kommentoijat Hommaforumilla ja sosiaalisen median muilla alustoilla ovat sen sijaan verhonneet Israel-alisteisen ulkopoliittisen vakaumuksensa kyyniseksi arabivihaksi: ”Hyvä vaan, että v*tun rättipäillä on aseita, joilla tappaa toisiaan!”

”Saudi-Arabian kaltaisella maalla on tällä hetkellä niin hyvä johto kun vain voi olla. Parempaa ei maa pysty tuottamaan.”

”Mitä autoritäärisempi dikataattori ählymaissa toimii kapelimestarina, sitä vakaammat ovat siellä olot länsimaiden kannalta.”

”Kiesus mitä sontaa taas: jos rättipäällä on valtio ja rahaa niin miksei sinne voisi myydä aseita? Vai uskooko joku että noita heittimiä käytetään suomalaisia vastaan? Tai ettei vastaavaa järjestelmää voisi ostaa ihan mistä hyvänsä. Hyvä vaan kun saatiin hilloa noistakin.”

”Mangneettimedia on vanhastaan tuttu juutalaisvastaisuudestaan, ei juuri muuta.”

”Kun koko EU on Turkin kelkassa, ja Turkin kanssa käytävä öljykauppa pitää Isisiä pystyssä, niin eipä paljoa hetkauta.”

”Muslimit pysyvät ojennuksessa vain voimakkaan hallinnon alla, Virhe oli kaataa Kaddafi ja Saddam. Parempi pyssy saudilla kuin matulla täällä. Saudeista ei ole matu-virtaa tänne.”

”Jos Halla-Aho toimii noin, olen täysin varma että hänellä on siihen hyvä syy.”

”Halla-aho ilmeisesti ymmärtää että paskastanioissa kannattaa tukea, tai ainakin olla vastustamatta paikallista diktaattorihallintoa, koska jos se kaatuu niin tilalle tulee aina lännen kannalta pahempi kaaos a la talipaan, irak, alsapaap, isis, imissu etc.”

”Suomi myy Saudi-Arabialle aseita. Luulisinpa, että aseharrastaja Halla-aho tietää tämän ja tukee suomalaisten aseteollisuutta.”

Halla-ahoa puolustavat argumentit eivät kuitenkaan pidä vettä. Saudi-Arabia ei ole Muammar Gaddafin Libyaan ja Saddam Husseinin Irakiin verrattava vahva nationalistihallinto, joka ylläpitää vakautta suitsimalla ääri-islamia.

Siinä missä Irak ja Libya vastustivat ääri-islamia, Saudi-Arabia nimenomaan tukee sitä. Saudit ovat tarjonneet ISIS:n ja al-Qaidan kaltaisille liikkeille sekä uskonnollisen viitekehyksen että resurssit terrorikampanjan ylläpitämiseksi.

Useissa puolustelukommenteissa toistuu myös ajatus, että koska muutkin EU-maat tukevat ääri-islamisteja Turkin ja Saudi-Arabian kautta, niin miksei Perskeko-Suomikin. Tällöin herää kysymys, miksi Halla-ahon kaltaisten valehtelijoiden annetaan loisia veronmaksajien ja äänestäjien rahoilla, kun reaalipolitiikka on täysin päinvastaista kuin vaaliteemat.

Halla-ahon valheiden valkopesijät ovat myös todenneet, että Saudi-Arabiaa on syytä tukea, mikäli vihreät ja vasemmistoliitto vastustavat sitä. Tappavaa logiikkaa. Saman logiikan perusteella me elämme nyt paratiisissa, sillä Perskeko-hallituksessa löhöilee vain keskustaoikeistolaisia poliitikoita.

Halla-aho käytti itse samaa vihervasemmistokorttia sen jälkeen, kun hänen kannattajansa raivostuivat hänen tuestaan TTIP-vapaakauppasopimukselle [11]. Halla-ahon mukaan monikansallisten pankkien ylivallan vastustajat ovat punaisia piipertäjiä, koska nämä haluavat suojella kotimaista yrittäjyyttä [12]. Saudi-Arabian asekauppaa yritetään perustella vetoamalla kotimaisen asetuotannon tukemiseen, vaikka TTIP-politiikka on osoittanut, ettei suomalainen teollisuus kiinnosta Halla-ahoa tippaakaan.


Perussuomalaisten virallinen ulkopoliittinen linja

Kun huijattu kansa äänesti perussuomalaiset viime vuonna hallitukseen, alkoi puolue välittömästi lujittaa Suomen yhteistyötä Saudi-Arabian ja muiden Israelin terroristiliittolaisten kanssa. Timo Soinista tuli ulkoministeri ja Jussi Niinistöstä puolustusministeri.

Heti vaalien jälkeisenä kesänä Turun Sanomat kertoi [13] Suomen ja Saudi-Arabian sopineen puolustusyhteistyöstä maiden välisellä ”yhteisymmärryspöytäkirjalla”. Moni ihmetteli, miten Suomi voisi olla ”yhteisymmärryksessä” ääri-islamistista terrorismia tukevan teokratian kanssa. Turun Sanomien mukaan yhteistyöstä vastaavat perussuomalaisten ministerien johtamat ulko- ja puolustusministeriöt [14].

Perussuomalaiset ovat osoittaneet kannattavansa ääri-islamistien lisäksi myös kaikkia muita aseellisia terroristiryhmiä, jotka ovat liittoutuneet Israelin kanssa. Joulukuussa Jussi Niinistö ehdotti [15], että Suomi voisi lisätä sotilaallista koulutusta Bashar al-Assadin Syyriaa [16] vastaan taisteleville kurdikommunisteille. Israel nimittäin vihaa Assadia. Ääri-islamistien ja kommunistien tukeminen ei sovi hyvin yhteen perussuomalaisten imagon kanssa, mutta usein todellisuus onkin tarua ihmeellisempää.

Perussuomalaisten tuki Saudi-Arabialle nousi otsikoihin ensimmäisen kerran jo 2011 presidenttikisassa. Soini [17], Sauli Niinistö, Paavo Lipponen ja Paavo Väyrynen kannattivat tuolloin [18]aseiden viemistä saudeille.

Väyrystä lukuunottamatta asekauppaa kannattaneet ehdokkaat ovat brändänneet itseään määrätietoisesti kovan luokan Israel-ystäviksi, mikä selittää myönteistä suhtautumista saudidiktatuuriin. Lipponen esimerkiksi totesi 2001 [19], että ”niin tulee ollakin, että juutalaisuus on Suomessa valtakunnan erityisessä suojeluksessa”.

Sionistien uskolliset lakeijat: Sauli Niinistö ja Paavo Lipponen. [20]

Soinin kannalta Saudi-Arabia on suuri imagotappio siksi, että hän on markkinoinut itseään kristityille äänestäjille vakaana uskon miehenä. Miten tunnustuksellinen kristitty voi kuitenkin viedä aseita maahan, jossa kristityksi kääntymisestä [21] rangaistaan raa’alla väkivallalla ja vankeudella?

Soini, Halla-aho ja muut perussuomalaiset eivät voi vedota tietämättömyyteen. Jopa suomalainen valtamedia kirjoittaa toisinaan Saudi-Arabian sadistisesta lainsäädännöstä ja tuesta terroristeille. Taloussanomat julkaisi viime vuonna artikkelin otsikolla ”Saudi-Arabia on ISIS, joka onnistui [22]”:

”ISIS on hänen mukaansa pikemminkin kulttuuri kuin sotajoukko. Vaikka ISIS kukistettaisiin, ongelman perimmäiset syyt eivät ratkeaisi.

Daeshilla on äiti: Irakin valtaus. Mutta sillä on myös isä: Saudi-Arabia uskonollis-teollisen kompleksinsa kanssa. Vasta kun tämä ymmärretään, voidaan voittaa sota, eikä vain taistelua.”

Saudien tuki terroristeille on usein täysin avointa. Jopa BBC on myöntänyt, että esimerkiksi Jemenissä [23] Saudi-Arabian johtaman koalition sotilaat teurastavat shiioja rinta rinnan al-Qaidan kurkunleikkaajien kanssa.

The Guardian uutisoi 2009 [24], että Yhdysvaltojen suurlähetystön mukaan Saudi-Arabia on terroristeille ”elintärkeä” rahanlähde. 2014 lehti muistutti [25], että Saudi-Arabia on vastussa esimerkiksi Afganistanin Talibanin synnystä.

Soinin ja Halla-ahon politiikan kannalta tärkeintä on, että Saudi-Arabia on tiivistänyt liittolaisuuttaan Israelin kanssa viime vuosina entisestään. 2014 saudien entinen tiedustelupäällikkö, prinssi Turki Al Faisel kirjoitti artikkelin israelilaiseen Haaretz-lehteen [26], jossa hän maalasi ruusuista kuvaa islamisti- ja juutalaisvaltion rinnakkaiselosta.

Tammikuussa 2016 Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu vahvisti [27], että Saudi-Arabia pitää juutalaisvaltiota liittolaisenaan. Sekä Israel että Saudi-Arabia tukevat [28]ISIS:n ja al-Qaidan sotaa esimerkiksi nationalistista Syyriaa vastaan.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Finnish Defence League on syöpä [29]
Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta [30]