- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Miksi Israel jälleen pommitti Syyriaa?

Israel jatkaa aggressioitaan Lähi-idässä. Viimeisin näistä magapeereistä valtioterrorismin muodoista tapahtui tämän viikon alkupuolella, kun Israel pommitti rajusti tykistöllään Syyrialaista sairaalaa. Israel ilmeisesti haluaa väkivaltaisuuksillaan virittää Syyrian hiipuvan ”sisällissodan” ilmiliekkeihin.

Israel iski Syyriaan

Israel jatkaa estoitta valtioterrorismiään iskien tällä viikolla (v.7) tykistöllään muiden muassa syyrialaiseen sairaalaan. ”Juutalaisvaltion” pääministeri Benjamin Netanyahu vahvistaa Israelin hyökänneen Syyrian [1] eteläisessä Quneitran maakunnassa.

Syyrian valtion uutistoimiston SANA:n [2]  mukaan maanantai-iltana tapahtuneet Israelin tykistön hyökkäykset pommittivat useita kohteita Quneitran maakunnassa. ”Juutalaisvaltio” tuhosi neljällä ohjuksella Quneitrassa sijainneen sairaalan aiheuttaen aineellista vahinkoa.

Netanyahu väittää pommitusten kohteen olleen Hizbollahin asemat Syyriassa. Hizbollah on myös Iranin liittolainen. Netanyahun mukaan Israel operoi päivittäin Irania sekä Iranin vaikutusta vastaan.

Huomiot ja päätelmät

Kansainvälinen yhteisö läntisinä maina ei reagoi Israelin brutaaliin väkivaltaan, vaikka Israelin aggressiot ja juonittelut synnyttävät sekasortoa poliittisen Lähi-idän alueella. Myös Yhdistyneet kansakunnat foorumi on täysin hampaaton Israelin hirviömäisen käyttäytymisen suhteen. Tämä viestittää ”juutalaisvaltion”, ja siihen kytkeytyvän kansainvälisen sionismin tehokkaasta vaikutusvallasta kansainvälisessä politiikassa.

Kuva lokakuulta 2018: Israelin terroristiarmeija ampui palestiinalaisia mielenosoittajia lähellä Gazan kaistaleen rajaa.

Luonnollisesti ”juutalais-” tai paremminkin kasaarivaltio vaikuttaa esimerkiksi Israel-lobbyn kautta Yhdysvaltojen päätöksiin suhtautumisessa YK:n yleiskokouksenpäätöslauselmiin. Yhdysvallat suojelee roistovaltio Israelia, jotta sen rikoksista ei koidu sille seuraamuksia.

Esimerkiksi viime vuonna YK:n yleiskokous [3] äänesti päätöslauselmaluonnoksessaan, joka tuomitsi Israelin armeijan suoranaiset palestiinalaisten murhat Gazassa. Näissä mielenosoituksissa Israelin ja Gazan rajalla ”juutalaisarmeija” esimerkiksi murhasi ampumalla naissairaanhoitajan [4], vaikka hänellä oli työstään kertova liivi yllään.

Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Nikki Haley yritti vaikuttaa päätöslauselmaluonnokseen siten, että YK:n yleiskokous olisi tuominnut Hamasin väkivallan. Tällä kerralla Yhdysvaltojen rikollisten suojelu ei kuitenkaan täysin onnistunut.

Kohtuullisesti lausuttuna Hamas on hyväntekeväisyysjärjestö, joka yrittää turvata Palestiinan alkuperäisväestön elämisen mahdollisuuden. Hamas on jopa tarjonnut 10 vuoden tulitaukoa, mikäli Israel suostuu kymmeneen vaatimukseen [5], joita esimerkiksi ovat, Gazan saarto on lopetettava ja raja on avattava kaupalle ja ihmisille, Gazaan on rakennettava kansainväliset meri- ja ilmayhteydet, jotka ovat YK:n valvonnassa, Rafahin raja-asema on vapautettava ja se on asetettava YK:n ja eräiden arabivaltioiden valvontaan, Kansainväliset joukot vartioimaan rajoille, Gazaan on rakennettava uutta teollisuutta sekä alueen taloutta on kehitettävä ja niin edelleen.

Valtamedia ei reagoi Israelin aggressiivisuuteen. Tätäkään Israelin iskua Syyrian sairaalaan ei niin kutsuttu valtamedia näyttänyt uutisoivan Suomessa. Tuskin siitä on suurta meteliä pidetty muissakaan länsimedioissa. Tämä vahvistaa sitä päätelmää, että sionistien muodostama kansainvälinen eliitti vaikuttaa [6] ja kontrolloi [7] läntistä tiedonvälitystä.1

Netanyahun mukaan iskujen kohteena olisi ollut Hizbollahin asemat Syyriassa. On paljon mahdollista, että terroristivaltio Israel haluaa tuhota Hizbollahin, joka on sekä Syyrian että Iranin liittolainen, jotka maat ovat myös Israelin tappolistalla. Onhan Netanyahu sanonut Israel toimivan päivittäin Iranin tuhoamiseksi.

Israel haluaa provosoida Irania aggressioon voidakseen nujertaa, Iranin Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tuella. Vain Israel ja sen tietyt läntiset liittolaiset kuten Yhdysvallat ovat Lähi-idän kaoottisen tilanteen taustalla. Tätä infernoa pitää yllä ”juutalaisvaltion” rajaton vallanhimo myös poliittisen Lähi-idän alueella. Tulee muistaa, että Iran ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun vuosisatoihin2, mutta roistovaltiot Israel ja USA harjoittavat jatkuvaa valtioterrorismia.

Israelin kuolettavat aggressiot Syyriaan tilanteessa, jossa Syyrian ”sisällissota” on päättymäisillään, tarkoittaa myös Israelin pyrkimystä sytyttää hiipuvan sisällissodan jälleen liekkeihin. Vain avoimen konfliktin jatkuessa ”kasaarivaltion” olisi helpompaa eliminoida Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten avulla Syyrian sekä Iranin hallinnot. Israel haluaa raivata tieltään kaikki vähänkin varteenotettavat vastustajat Lähi-idästä ja koko maailmasta. Lisäksi läntiset negatiivisen globalisaation kannattajat eivät hyväksy valtioita, jotka muodostavat vastavoiman kansainvälisille rahoitusmarkkinoille sekä suuryhtiöiden imperialismille. Tällaisia vastavoimia poliittisessa Lähi-idässä ovat vain Syyria ja Iran.

Yllä olevasta voidaan päätellä, että ”juutalaiseliitillä”, joka toimii ylläpitävänä voimana ylikansallisessa sionistisessa poliittisessa liikehdinnässä, on miltei käsittämättömän suuri kansainvälinen hegemonia läntisessä mediassa, kansainvälisessä politiikassa ja globaaleissa rahoitus- ja talousjärjestelmissä.

Mikäli ydinasevaltioiden, Israelin ja Yhdysvaltojen valta-asemaa kansainvälisessä ilmapiirissä ei saada nujerrettua, ajautuu maailma ennen pitkää kolmanteen maailmansotaan hyvin kohtalokkain seurauksin.

Markku Juutinen

Lähteet

https://www.haaretz.com/israel-news/netanyahu-confirms-syria-strike-israel-operating-constantly-against-iran-in-syria-1.6934014 [1]

https://www.sana.sy/en/?p=158176 [2]

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201806132201010211 [3]

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201806142201013597 [4]

http://electronicresistance.net/palestine-news/report-hamas-offers-israel-10-conditions-for-a-10-year-truce/ [5]

https://www.marmai.fi/uutiset/bonnier-hakee-vetoapua-financial-timesista-6289390 [6]

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-kokonaan-bonnierille/1806694#gs.BrrFRudD [7]

———

  1. Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan [8]; http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm [8]

2.  Axworthu, Michael. Iranin historia – Mielen valtakunta. into