”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Mihin otsonia voi käyttää?

6 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (6 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Otsonin tiedetään olevan luonnon tehokkain desinfiointiaine ja hapetin, joka voi jopa tappaa mikrobiepäpuhtauksia, kuten E. coli, Candida, Listeria, Stafylokokki, Salmonella, Giardia ja Cryptosporidium. Otsoni on tehokkaampi kuin vaaralliset perinteiset desinfiointiaineet, se tappaa E-colin yli 3000 kertaa nopeammin kuin kloori.

Otsoni tunkeutuu rakoihin, mattoihin, verhoihin, huonekaluihin, komeroihin, sänkyjen alle ja hyllyjen päälle, paikkoihin jonne normaali ilmavirta ei yleensä pääse.

Ylimääräisen happiatomin irrotessa otsonimolekyylistä tapahtuu kaksi asiaa: desinfiointi ja hapetus. Hapetusreaktiossa ylimääräiset happiatomit kiinnittyvät nopeasti ja tuhoavat bakteerin, homeen, härmän ja hajut heti kosketuksessa. Lopputulokseksi jää puhdasta ja raikasta happea.

otsoni-m2913

Ilman ja veden puhdistus, hajun poisto ja ruokien sanitaatio

Olkoon kyseessä haitalliset höyryt, kemikaalien kaasut, hajut tai muu haiseva ilmansaaste, otsoni tuhoaa käytännössä kaikki ilman ja veden saasteet!

Missä otsonipuhdistimia käytetään?

Otsoni-ilmanpuhdistimia on käytetty turvallisesti jo vuosia niin kodeissa kuin ammattimaisissa restaurointiyrityksissä poistamaan tulipalon ja tulvien jättämät hajut. Niitä löytyy myös joistakin suurimmista hotelliketjuista, joissa niitä käytetään poistamaan tupakansavun hajut huoneista. Otsoni-ilmanpuhdistimet ovat tulleet nopeasti suosituksi vaihtoehdoksi sisäilman puhdistamiseen. Nämä otsonipuhdistimet ovat loistava vaihtoehto kotiin, toimistoon, kellariin ja kaikkiin sisätiloihin, joista haluaa poistaa hajuja tai puhdistaa ja raikastaa ilmaa sekä pintoja.

» Takaisin pääjuttuun

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*