- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Mies parani leukemiasta ilman lääkkeitä tai sädehoitoa

Monien mielestä syöpää voidaan hoitaa vain voimakkailla kemikaaleilla ja muilla, haitallisilla menetelmillä, kuten kemoterapialla ja sädehoidolla. David Linglella diagnosoitiin leukemia, ja hän tiesi heti etteivät perinteiset hoidot ole häntä varten. Hän selätti kroonisen lymfaattisen leukemian luonnollisin menetelmin. Hän vältti haitalliset ja epämiellyttävät sivuvaikutukset, joita suurimmalla osalla syöpähoidoista on.

Ruokavalio

Ensimmäisenä David päätti uudistaa jääkaappinsa sisällön. Kaikki prosessoidut ruoat lensivät roskiin. Näihin lukeutuivat perunalastut, roskaruoka, pakasteateriat ja muut einekset. Tuleva ruokavalio koostui pellavaöljystä, raejuustosta, pellavasiemenrouheesta sekä luomumustikoista.

Davidilla oli myös tapana nauttia smoothie, joka koostui seuraavista ainesosista:

Hänen aamupalansa ja lounaansa koostui ohjeen mukaan valmistetusta smoothiesta, minkä lisäksi hän nautti raejuustoa, pellavasiemenrouhetta, luomumustikoita ja pellavasiemenöljyä. David joi myös päivän mittaan vihreää luomuteetä.

Myös raakamehuista tuli osa hänen elämäänsä. Parhaimpia raaka-aineita olivat:

Välipalaksi tai lounaan lisäksi David lisäsi smoothiehen kaurahiutaleita, avokadoa, omenaa, chia-siemeniä ja lehtisalaattia.

Päivällinen koostui lähinnä suuresta kulhollisesta vihreitä luomuvihanneksia, ja lisäksi pienestä määrästä kuivattuja luomupapuja tai luomupastaa aina silloin tällöin. Jos hän halusi syödä välipalan, David valitsi terveellisen proteiinin lähteen, kuten parapähkinät tai mantelit.

Elämänmuutos

David päätti viettää enemmän aikaa ulkona. Pihatyöt, puutarhurointi ja kävely koiran kanssa olivat yleisimmät liikuntamuodot. Ne ovat hyviä esimerkkejä liikunnasta, joka on kevyttä ja vaikuttaa sydän- ja verenkiertoelimistöön. Ulkoilun on osoitettu parantavan mielialaa ja auttavan elimistöä saamaan riittävän D-vitamiinin. Hän myös kävi saunassa ja sisällytti vesihoidon päivärytmiinsä, ottaen välillä kuumia ja välillä kylmiä suihkuja.

Davidin kenties tärkein ase oli hänen optimisminsa. Voidakseen toipua, on elintärkeää uskoa että voit ja haluat toipua, ja että saat elämäsi takaisin.

”Tärkeimmät asiat parantumiseni aikana olivat usko Jumalaan, raakamehu ja raakojen, vihreiden luomukasvisten syöminen. Täytyy myös uskoa itseensä ja siihen, että parantuu. Muuten, riippumatta mitä teet, et tule saavuttamaan haluamiasi tuloksia.

Ruokavaliossa minua vaivasi vain se, mitä voisin syödä kun verensokerini on matala. En ole tyypillinen diabeetikko, sillä verensokerini nousee korkealle vain harvoin: verensokerini on matala ja voi pudota erittäin nopeasti. Näin ollen juon luomuriisimaitoa aina kun verensokerini on matala. Toinen huolenaihe on painoni. Painoin 76 kiloa kun sain diagnoosin, ja painoni on pudonnut 6 kiloa ensimmäisen puolentoista vuoden aikana. Olen lisännyt proteiinijauheita viherjuomaani joka päivä, ja painoni on noussut takaisin 76 kiloon. Juon yhä raakamehua, ja noudatan ruokavaliota enkä aio koskaan palata vanhaan elämäntapaani. Yllättävää kyllä, matala verensokerini on noussut huomattavasti dieetin aikana.”

Mitä David suosittelee

Jos sinulla on diagnosoitu syöpä, ei ole syytä huoleen. David Lingle on elävä esimerkki siitä, kuinka syövän voi päihittää luonnollin menetelmin ilman haitallisia kemikaaleja tai hoitoja, jotka laskevat elämänlaatua. Jokainen on yksilö, ja näin ollen jokaisen tulisi räätälöidä syöpähoito yksilöllisesti juuri häntä varten. Tämä tarkoittaa sitä, että huolimatta siitä minkä reitin valitset, on syytä konsultoida lääkäriä tai vaihtoehtolääkinnän harjoittajaa hoidon kaikissa vaiheissa.

 

Lähde: Vox Nature [5]