- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Miehistä viriliteettiä ja muita terveydellisiä hyötyjä mineraaleista ja yrteistä: globaali eliitti hyötyy testosteronitason laskusta

Yhdysvaltalainen tutkiva kirjoittaja Jason Hommel (JH) kuvailee artikkelissaan [1] kokemuksiaan siitä, kuinka hän oli saanut henkisen tasapainonsa ja fyysisen viriliteettinsä takaisin.  Esitämme JH:n kirjoituksen vapaasti käännettynä ja tiiviistettynä referaattina, jossa kirjoituksen oleellinen asia paljastuu pähkinänkuoressa. Täyttäessään 45 vuotta JH tunsi sukupuolisen kyvykkyytensä huomattavasti heikkenevän, mitä hän luuli aluksi normaaliksi ikääntymisprosessin ilmiöksi. Kuitenkaan sillä ei ollut mitään tekemistä ikääntymisen kanssa. JH menetti työhalunsa lopettaen kirjoittamisen. Hän kärsi myös stressistä, ja noin kuuden kuukauden säännöllisen treenauksen jälkeen mies tunsi olonsa uupuneeksi.

Aikaisemmin hän kuvitteli näiden ongelmien juontavan juurensa liiallisesta työskentelystä ja itsensä vauhtiin ”piiskaamisesta”, mutta hän oli väärässä.

Magneettimedian toimituksen mukaan jäljempänä esitetyssä kirjoituksessa esitetyissä mineraaleilla ja yrteillä on oikein käytettynä terveyttä edistäviä vaikutuksia, kuitenkin pyrimme esittämään neutraalisti Jason Hommelin ajatuksia, joista kukin saa vetää omat johtopäätöksensä.

Mistä ongelmat johtuivat?

JH tilasi terveydellistä tilaansa arvioivat testit, jotka testasivat sinkin ja kuparin pitoisuuksia sekä madaltuneet testosteronitasot elimistössä.

Magneettimedian toimituksen kommenttina sanottakoon, että alentunutta testosteronitasoa voidaan kohottaa luonnonmukaisesti ja täysin turvallisesti sinkin avulla, jolloin suosituksena on noin 30 mg/vrk. 1 Kuparia, josta JH myös mainitsee, tarvitaan valmistamaan DHEA [2]:ta, joka on heikko androgeeni eli miessukuhormoni, jota erittyy lisämunuaisten kuorikerroksesta. Mutta myös stressi kuluttaa mineraaleja, ajatteli JH.

JH ihmetteli sitä kuinka oli mahdollista, että hänen elimistössään oli vähän sinkkiä ja kuparia, vaikka hän nautti niitä, tosin pieninä annoksina, viikoittain? Kuluttivatko vihersmoothiet (kelaattorit) mineraaleja, kuten ne kuluttavat myrkyllisiä metalleja? Aprikoi JH.

Toimituksen kommenttina mainittakoon, että esimerkiksi Askel terveyteen [3]  –lehden mukaan hyviä vihersmoothie-reseptejä ovat muiden muassa yhdistelmä-smoothiet eli pirtelöt, jotka voivat koostua esimerkiksi 1 kypsästä mangosta, 2 banaanista, 5 salaatinlehdestä ja kahdesta lasista vettä.

JH jatkaa todeten, että on myös muitakin kelaattoreita, kuten esimerkiksi C-vitamiini, tislattu vesi ja kahvi, joita hän myös nautti ilmeisen säännöllisesti. Ehkä hän myös menetti mineraalejaan runsaan hikoilun tähden treenien yhteydessä sekä stressistä aiheutuvan rasituksen takia?

Kuinka ongelmat korjattiin?

JH aloitti sinkin säännöllisen käyttämisen, mistä johtuen hänen aviovuodekuntonsa kohentui huomattavasti erityisesti aamuisin. JH:n mukaan Sinkin nauttimisen seurauksena saadaan hyvät yöunet eli unenlaatu paranee sekä testosteronitaso nousee. Niin ikään sinkki nopeuttaa haavojen parantumista sekä palautumista lihasrasituksesta, estää ihottumaa, vähentää allergioita ja pidättää histamiinia sekä estää sen liiallista vapautumista.

Myös tohtori Tolosen [2] mukaan sinkillä on keskeinen merkitys testosteronin aineenvaihdunnassa. Sinkin piilevä vajaus on varsin tavallista länsimaissa. Piilevä sinkin puute laskee monen miehen testosteronitasoa sekä kääntäen, sinkkilisän syöminen kohottaa sitä.

Maailman johtava sinkkitutkija professori Ananda S. Prasad [2] (Wayne State University, Detroit, Michigan) selvitti Yhdysvaltain lääkintöhallituksen (FDA) ja Terveysviraston kustantamassa tutkimuksessa ravintosinkin vaikutusta miehen testosteroniin. Tutkimus julkaistiin arvostetussa Nutrition-lehdessä (1996;12(5):344-8).

Tämän Detroitissa tehdyn tutkimuksen mukaan noin 30 prosenttia miehistä potee piilevää vajausta, jonka syynä oli liian puutteellinen sinkin saanti ravinnossa. Suositus on 230 µmol/d, mutta keskimääräinen saanti vain 138 µmol/d (60 prosenttia), vaikka muiden ravintoaineiden saanti oli suosituksen mukainen.

Mutta JH aloitti myös boorimineraalin käyttämisen. Tehdyn tutkimuksen jälkeen hän aloitti boorin käytön 9 mg – 30 mg päivittäissuosituksilla. Boorilla on myös testosteronia lisäävä vaikutus ja se auttaa elimistöä säilyttämään ja käyttämään tehokkaammin kalsiumia ja magnesiumia. Nämä vaikutukset prosessoituvat lisärauhasen erittämän hormonin kautta. Boorin käyttäminen poistaa myös elimistöstä fluoria, joka puolestaan vähentää testosteronia. JH huomauttaa kuinka muutaman päivän boorin käytön aloittamisen jälkeen, hän sai työintonsa takaisin ja aloitti kirjoittamisen uudelleen. Ärsyyntyneisyys ja levottomuus olivat kuitenkin negatiivisina lieveilmiöinä, mitä hän arveli johtuvan fluorin vieroitusoireista. Luultavasti nämä tunnekuohut johtuivat fluorinvieroitusoireista, sillä myöhemmin boorin nauttimisen jatkuessa mieliala tasaantui.

Myöhemmin JH aloitti myös jodin käyttämisen. Jodin hän arvioi vaikuttavan positiivisesti älyllisiin ominaisuuksiin, kuten kognitiiviseen nopeuteen, muistiin ja keskittymiskykyyn. Tätä tarmokkuuttaan hän käytti tutkimustyöhönsä ja väittelyyn jodin vaikutuksista. JH:n mukaan jodi on myös tehokas antibiootti, joka ei hajota elimistön hyviä bakteereja. Hän odotti vuoden jodin vaikutusta sen käyttämisen aloituksen jälkeen, ennen kuin hän kirjoitti artikkelin jodista.

Internet tiedostoja JH:n tutkimuksiin, jotka käsittelevät tai sivuavat yllä olevan artikkelin aihetta:

Boor: https://revealingfraud.com/2017/10/health/boron/ [4]

Iodine: https://revealingfraud.com/2019/06/health/why-im-taking-iodine/ [5]

Copper: https://revealingfraud.com/2019/07/silver-gold/high-copper-the-missing-nutrient-on-the-high-iodine-program/ [6]

Minerals: https://revealingfraud.com/2019/04/health/why-i-take-all-the-minerals/ [7]

https://cortes.site/increase-testosterone/ [8]

https://optimizedlifelabs.com/blogs/tips/50-ways-to-boost-testosterone-naturally-2018 [9]

Toimituksen kommentit

JH:n mukaan USA:ssa on yhteiskunnallisia voimia, jotka eivät halua sitä, että miesten testosteronitasoa voitaisiin nostaa. Tästä johtuen siellä lisätään fluoria juomaveteen sekä reseptilääkkeisiin. Nämä lääkkeet voivat sisältää JH:n mukaan fluoria 25–33 prosenttia ja noin puolet masennuslääkkeistä sisältää fluoria. Fluoripitoisuuksia on myös gore-tex-kankaassa, gore-tex-hammaslangassa sekä teflonpäällysteisissä paistinpannuissa. JH suosittelee tislausjärjestelmän käyttöä juomavedelle.

Uusliberalistinen globaalieliitti ja näiden ”juoksupoikina” hännystelevät länsimaiset hallitukset ilmeisellä varmuudella pitävät testosteronintason madaltumisesta, sillä se tarkoittaisi miehisyyden hiipumista, ajatustoiminnan uneliaisuutta sekä henkisen ja fyysisen viriliteetin sammumista. Tällöin monista miehistä tulisi monikulttuurisen arvoliberalismin lauhkeita ”tossuja”, jotka auliisti taipuisivat globalistien hallitseman ja mädäntyvän multikulttuurisen yhteiskunnan palvelukseen. Luonnollisesti tämä madaltaisi myös kantaväestöjen hedelmällisyyttä, kun samalla globaalin eliitin rekrytoimat pakolaisinvaasiot ovat korvaamassa alkuperäisen väestön syntymättömyyttä läntisissä yhteiskunnissa.

Epäterveellisten pika-aterioiden ja globaalien pikaravintolaketjujen tarjoamien aterioiden suosiminen on hyvin haitallista terveydelle, ja ne saattavat myös haitata ajatuksellista vireyttä. Ilmeisesti kansaa halutaan länsimaissa rappeuttaa osaltaan suorastaan terveydelle vaarallisen ruokakulttuurin kautta. Elämänenergiansa menettänyt populaatio ei halua, eikä jaksa ajatella globaalin eliitin juonittelevia siirtoja kansallisvaltioiden ja niiden kansalaisten tuhoamiseksi. Kuitenkin nykyisen kulttuuriin ja viihdemaailman henkinen rappeutuminen hedonistisena vyörynä tuhoaa ensisijaisesti kaikki orastavat terveet arvot yhteiskunnasta. Kantaväestöä ohjataan valtavirtaisen tiedonvälityksen kautta jopa itsetuhoiselle tielle, ennen muuta eurooppalainen mies nähdään arvoliberalistien keskuudessa kaiken pahan alkuna, ja onnettomuuden juurena.

Magneettimedian toimitus


Lähteet

Alkuperäinen artikkeli: Jason Hommel (17.8.2019). Increase Sex Drive, Stamina, and Sexual Enjoyment: with Minerals, Herbs, and Sprinting Exercise. Saatavina: https://revealingfraud.com/2019/08/silver-gold/increase-sex-drive-stamina-and-sexual-enjoyment-with-minerals-herbs-and-sprinting-exercise/ [1]

  1. Ananda S. Prasad et al. Zinc status and serum testosterone levels in healthy adults. Nutrition 1996;12 (5):334-8. (Abstract [10])

Muut lähteet

http://www.tritolonen.fi/artikkelit/140-testosteroni [2]