- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Merkelin tulevasta vaalitappiosta syytetään jo ”Putin-trolleja”

Kuten tänään uutisoimme [1], pitää valtamedia kansallismielisyyttä jo ”Venäjääkin suurempana uhkana”. Saksan tulevissa vaaleissa lehdistön linja [2] kuitenkin on, että maahanmuuttokriittisyys on epäisänmaallista ”putinismia”.

Juutalaisen Erkko-säätiön [3] omistama Suomen johtava valemedia Helsingin Sanomat (HS) varautuu Saksan kohuvaaleihin artikkelillaan ”Sähköpostien anastamista, äärimielipiteiden lietsomista – Saksa huolestui Venäjän vaalivaleista [4]”.

Saksan valtaeliitti on kaivanut oman poliittisen hautansa jo hyvissä ajoin ennen vaaleja vainoamalla [5] maahanmuuttajataustaisten rikollisten sijaan toisinajattelijoita, jotka ovat levittäneet rehellistä tietoa avoimien rajojen politiikan vaaroista.

Angela Merkel on itse myöntänyt [6] olevansa vastuussa Saksan monikulttuurisesta perikadosta. Tästä huolimatta hän tähtää seuraaviin vaaleihin tutulla teemalla [7]: Saksan väestö on vaihdettava Afrikan ja arabimaiden elintasopakolaisiin.

Helsingin Sanomat ei kuitenkaan tahdo myöntää, että tavalliset saksalaiset olisivat todellakin kyllästyneet maahantunkeutujien jatkuvaan tulvaan. Jos Merkelin linja häviää, on se varmasti pahantahtoisen suurvallan agenttien salaliitto, HS vihjaa.

HS kirjoittaa artikkelissaan yleisesti ”Venäjän hybridivaikuttamisesta”, mutta ”sattumoisin” kaikki lehden listaamat esimerkkitapaukset liittyvät valkoisia raiskaaviin maahanmuuttajiin. HS kirjoittaa lisäksi:

”Saksassa kasvaa huoli siitä, miten Venäjä yrittää vaikuttaa Saksan ensi syksyn liittopäivävaalien asetelmiin. Saksan tiedusteluviranomaiset ja poliittinen johto ottavat Venäjän vaikutusyritykset vakavasti. […]

Venäjän tarkoituksena on horjuttaa poliittista ilmapiiriä ja luottamusta poliittiseen johtoon ennen syyskuun vaaleja, [liittovaltion perustuslakisuojaviraston BfV:n johtaja Hans-Georg] Maaßen sanoi viime viikolla. […]

Saksan viranomaisilla on Venäjän vaikutusyritysten lisäksi tekemistä myös kotimaisten valeuutisten kanssa.

Valeuutisilla propagoiminen kuuluu oikeistopopulistisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen kannattajien ja äärioikeistolaisen Pegida-liikkeen toimintatapoihin.

Informaatiovaikuttamisen yksi tavoite on kärjistää saksalaisten mielipiteitä pakolaispolitiikasta, asiantuntijat arvioivat.

Myös venäläinen propaganda- ja valemediakoneisto keskittää koko voimansa heikentääkseen Merkelin suosiota väitteillä siitä, että tämä olisi henkilökohtaisesti syypää pakolaiskriisiin.”

HS osoittaa artikkelissaan olevansa paitsi Suomen johtava myös maamme röyhkein valemedia.

Lehti nimittäin antaa ymmärtää, ettei Merkel todellisuudessa olisikaan henkilökohtaisesti vastuussa pakolaiskriisistä, vaikka hän on itse vahvistanut tämän useaan otteeseen ja vieläpä kehunut asialla.

Valtamedian mukaan Merkel saa siis itse kehuskella maahanmuuttopolitiikallaan, mutta mikäli maahanmuuttokriitikko käyttää Saksan alennustilaa poliittisena lyömäaseena Merkeliä vastaan, on maahanmuuttokriitikko pelkkä ”Venäjän agentti”.

merkel-matut [8]

”EU-liittovaltioprojektin on jatkuttava, koska Putin”

Saksan vaaleja käsiteltiin eilen myös Yleisradion Politiikkaradio-ohjelmassa [9], joka perinteiseen tapaan myötäili Sanoma-talossa päätettyjä poliittisen propagandan linjoja.

Politiikkaradion vieraina olivat europarlamentaarikot Anneli Jäätteenmäki keskustasta sekä Henna Virkkunen kokoomuksesta.

Virkkunen esimerkiksi valehteli, etteivät länsimaiset hallitukset tuota lainkaan propagandaa, vaikka todellisuudessa eliitin maahanmuuttopoliittinen viestintä on sidottu kokonaan George Sorosin kaltaisten kulttuurimarxistien talutushihnaan [10].

Ylen lähetyksessä käsiteltiin muun muassa Ruotsin kulttuurimarxistisen puolustustutkimuslaitos FOI:n toimintaa sekä europarlamentin sanan- ja kokoontumisvapautta uhkaavaa mietintöä, joista kirjoitimme artikkelissa ”Eliitti värvännyt armeijoita ’rasisminvastaiseen taisteluun’ – miksei Halla-aho vastusta tätä? [11]”.

Yksi EU-parlamentin tökerön mietinnön allekirjoittaneista oli Jussi Halla-aho, vaikka mietintö hyökkäsi nimenomaan EU- ja maahanmuuttokriittisten kansalaisten perusoikeuksia vastaan.

Halla-ahon toiminta oli erityisen tökeröä siksi, että – kuten Jäätteenmäki kertoi Ylellä – suurin osa europarlamentaarikoista äänesti mietintöä vastaan, koska mietintö oli liian amatöörimäistä propagandaa jopa heille.

Mietinnössä EU:n vastaiset voimat rinnastetaan esimerkiksi terroristijärjestö Isisiin, minkä vuoksi jopa Anneli Jäätteenmäki piti tekstiä onnettomana.

Halla-aho kuului siis EU-parlamentissakin vähemmistöön jääneeseen äärisiipeen, joka puolusti mietintöä kaikesta huolimatta. Uskottavuudellakaan ei ole väliä – tärkeintä on, että todelliset nationalistit rinnastetaan keinolla millä hyvänsä Venäjään ja Isisiin!

Yle-lähetyksen alkuosan kriittisestä äänensävystään huolimatta Jäätteenmäki loivensi pian linjaansa ja vakuutteli toistuvasti, että julkisen vallan on viimein puututtava sosiaalisessa mediassa rehottavaan sananvapauteen, joka uhkaa jo eliitin ylivaltaa.

Virkkunen puolestaan uhkasi, että mikäli EU ei säily yhtenäisenä (eli mikäli nationalistit voittavat), Venäjä tulee valloittamaan sotilaallisesti aina uusia ja taas uusia maita.

Virkkusen uhkaus oli lapsellista valehtelua, sillä kukaan ei todellisuudessa usko, että Venäjällä riittäisi sotilaallista tai taloudellista kapasiteettia uusiin valloitusretkiin.

Esimerkiksi politiikantutkimuksen professori John Mearsheimer [12] on todennut, että paras tapa tuhota Venäjä [13]olisi itse asiassa sen kannustaminen valloitussotiin. Afganistanin, Irakin, Vietnamin ja monien vastaavien maiden opetukset nimittäin osoittavat, ettei perinteinen miehityspolitiikka onnistuisi vaan johtaisi talous-, sisä- ja ulkopoliittiseen kriisiin Venäjällä.

 

Lue myös:

Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla [14]
Venäjä: puolesta vai vastaan? [15]