"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Angela Merkel tulee häviämään seuraavat vaalit vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan vuoksi.

Merkelin sisäpiiriläinen: hallitus katsoo sormien läpi maahantunkeutujien väärennettyjä passeja

9 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 59 ääntä, keskiarvo: 4,56 / 5 tähteä 5 (9 ääntä, keskiarvo: 4,56)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Angela Merkelin CDU-puolueen veteraani Erika Steinbach on päättänyt erota puolueesta, sillä hänen mukaansa hallitus syyllistyy järjestelmälliseen rikollisuuteen ”monikulttuurisuuden” nimissä.

Steinbachin ero herätti Saksassa laajaa julkista keskustelua, sillä hän on työskennellyt CDU:n johtotehtävissä aina vuodesta 1974 lähtien. 2009 Merkel tarjosi hänelle jopa opetusministerin virkaa, mutta hän kieltäytyi.

Steinbach julkaisi eropäätöksen jälkeen artikkelin otsikolla ”Miksi jätin CDU:n”, jossa hän kertoo, että tärkein syy puolueen hylkäämiselle oli Merkelin rikollinen maahanmuuttopolitiikka, joka on pakottanut siirtolaisuuden parissa työskenteleviä toimimaan jatkuvasti lainvastaisesti.

2015 Merkel päätti diktaattorin elkein, että Saksaan päästetään miljoona uutta maahantunkeutujaa. Veronmaksajat pakotettiin kustantamaan bussit, junat ja muut julkiset kulkuvälineet, joilla siirtolaiset rahdattiin Saksaan. Monet uusista tulijoista olivat alueilta, joissa ei tällä hetkellä ole edes sotaa.

Steinbachin mielestä Merkelin operaatio on ollut täydellinen katastrofi:

”Käytännössä kaikki [maahantunkeutujista] olivat saapuneet alunperin johonkin toiseen EU-maahan, minkä vuoksi heillä ei EU-lainsäädännön mukaan ollut oikeutta jäädä Saksaan.”

”Hallitus rikkoo maahanmuuttopolitiikallaan siis jatkuvasti laillista järjestystä. Epäloogiset käytännöt ovat eristäneet Saksan Euroopassa.”

Toisin sanoen eliitti on valmis rikkomaan lakeja aina, kun lait eivät ole tarpeeksi kulttuurimarxistisia. Samalla eliitti säätää jatkuvasti uusia sananvapauslakeja, joita sovelletaan erittäin matalalla kynnyksellä kaikkiin maahanmuuttokriitikoihin.

Steinbach on kritisoinut hallituksen politiikkaa myös sosiaalisessa mediassa.

Steinbach on kritisoinut hallituksen politiikkaa myös sosiaalisessa mediassa.

Hallitus pakottaa viranomaiset rikkomaan lakia

Steinbachin mukaan Merkel on tuhonnut Saksan kansallisen turvallisuuden: ”Emme vieläkään tiedä, keitä uudet tulokkaat ovat. Kaikilla siirtolaisilla on tietysti älypuhelimet, mutta kas kummaa, heillä ei kuitenkaan ole passeja tai muita henkilöllisyyspapereita!”

Steinbach paljasti, että maahanmuuttovirasto on kieltäytynyt tekemästä rikosilmoituksia tuhansista väärennetyistä passeista, mikä tarkoittaa sitä, että virasto on sotkeutunut järjestelmälliseen rikollisuuteen.

Rikosilmoitusten tekemisen sijaan maahanmuuttovirasto on antanut laittomien tunkeutujien jäädä Saksaan.

”Mikään virasto ei uskaltaisi rikkoa lakia näin röyhkeästi oma-aloitteisesti ja omalla vastuulla,” Steinbach kirjoittaa ja vihjaa, että Merkel on taustavoimineen antanut viranomaisille suoran käskyn katsoa siirtolaisrikollisuutta sormien läpi.

Steinbach muistuttaa, että aiemmin väärennettyjen passien käyttäjiä voitiin ”rangaista jopa viiden vuoden vankeustuomiolla”, mutta toistaiseksi yhtään laitonta tunkeutujaa vastaan ei ole nostettu edes syytettä!

Steinbach summaa, että hän erosi puolueesta, sillä hallituksen rikollinen toiminta rapauttaa tehokkaasti kansalaisten kunnioituksen yhteiskuntaa ja lakeja kohtaan.

 

Lue myös:

Valtamedia: Euroopasta on tehtävä ”homompi”, jotta nationalismi ei voita
Maahantunkeutujat Saksassa: rikos vähintään joka toinen minuutti!
Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!
Saksan painajainen: Merkel tahtoo jatkokaudelle, lisää siirtolaisia rahdataan lentokoneilla maahan
Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava!

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

4 Kommentit

 1. Merkel on täysi PASKA!!! Äärinmäisen vaarallinen ämmä, joka sai kommunistisen tartunnan DDR:ssä Saksalaisvastaisuuteen ja sosialistiseen internationalismiin sekä tämän ideologian mukaisen ”rauhanaatteen” eli monikulturarismin, joka muka luo maailmaan uuden maanpäällisen paratiisin ja rauhan tyyssijan.
  Demokratia ei takaa länsimaista demokratiaa, jos hallitusta johtaa sika-Soinin kaltainen persoona, joka on täynnä itseään.

  (26)(1)
  • 123124214214

   Ei se mitään rauhaa luo, eikä se mitään paratiisia luo mukavuudesta puhumattakaan. Näiden hullujen ”paratiisi” on meidän helvettimme.

   (5)(0)
 2. Vastavoima

  USA:n presidentti Donald Trump ilmoitti että Merkelin politiikka on mielipuolen, mielisairaan politiikkaa. Tähän on lisättävä että se on ennen kaikkea maanpetoksellista. Ja petturin palkka on…


  Germanys traitor Angela Merkel

  (10)(0)
 3. Herätyyyyysss!!!

  Jokohan tämä avautuminen saisi saksalaiset sankoin joukoin äänestämään muita puolueita kuin Afd:tä, CDU:ta tai SPD:tä? Siinä ovat Saksalaiset mädättäjäpuolueet.

  Jos joku on sitä mieltä että AfD ei ole mädättäjäpuolue niin miettikääpäs mitenkä tämä Petry nousi täydestä tuntemattomuudesta valtavan puolueen johtoon puolessa vuodessa? Mistä tulivat rahat? Mistä tulivat henkilötyövuodet? Kuka organisoi kaiken? Ei suomessa IPU tai mikään muukaan pienpuolue ole koskaan saanout moista kannusta ilman oligarkkien tukea. Katsokaa nyt vaikka Persuja. Heti kun toteutettiin oligarkkien agendaa, heti tuli hallituspaikkoja ja ministerinsalkkuja.

  AfD on Saksan Persut. Pettää niin että per**tä kirvelee.

  (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*