- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Merckin rokotehuijaus paljastettu

Kaksi Merckin lääkeyhtiön entistä virologia paljasti yhtiön petolliset toimet vuonna 2010 kanteessaan, joka perustui False Claims Act –lakiin (kuka tahansa voi haastaa valtion puolesta, jos valtiolta huijataan korvauksia tai sille myydään epäkuranttia). Kanteen yksityiskohdat tulivat vasta julkisiksi ja niiden mukaan Merck on tietoisesti väärentänyt sikotautirokotteensa koetuloksia ja myynyt vaarallista rokotetta huijaten valtiota ja kansaa.

Kanteen takana olevien Stephen Krahlingin ja Joan Wlochowskin mukaan heidän entinen työnantajansa Merck syyllistyi tietoisesti seuraaviin tekoihin:

Yhdysvaltojen hallitus yritti jättää kanteen huomiotta

Vuonna 2010 kannetta ei lähdetty ajamaan. Hallitus syyllistyi siten Merckin rokotehuijauksen suojelemiseen sen sijaan, että olisi asianmukaisesti vaatinut oikeutta. Tämä todistaa, miten syvälle ulottuu petos ja salaliitto hallituksen, lääkeviraston ja lääkeyhtiöiden välillä.

Nyt kanteeseen on liittynyt muitakin haastajia, kuten Chatomin terveydenhuolto Alabamassa. Kesäkuun lopulla he nostivat oman syytteensä Merckiä vastaan, joka heidän mukaansa on edellisen kanteen lisäksi syyllinen vuoden 2006 sikotautiepidemiaan keskilännessä ja toiseen epidemiaan vuonna 2009. Tartuntatautien keskuksen mukaan sikotaudin olisi pitänyt jo hävitä, mutta Merckin tehottomasta rokotteesta johtuen sikotaudin joukkoesiintymiset ovat yhä edelleen varsin todennäköisiä.

Kyseessä on miljardien arvoinen bisnes ja totuuden kaivaminen voi olla vaikeaa, kun osallisena on korkeita hallituksen virkamiehiä ja suuryrityksen voimavarat. Todistajia on vähän, sillä joitakin on uhkailtu jopa vankilatuomioilla, jos he lähtevät todistamaan yritystä vastaan. Onko kukaan yllättynyt, että Merck kiistää kaikki syytökset?

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html [1]