"Elämme pelossa, emme demokratiassa. Eliitti pelkää kansaa, minkä vuoksi se on säätänyt mielipidelakeja pelotellakseen kansaa. Siksi yhä harvempi uskaltaa kertoa todellisista mielipiteistään."

Ursula Haverbeck Dortmundin tuomioistuimessa 2007.

Siiri Enoranta.

Median suosimat huomiontavoittelijat kuvastavat itsekeskeisyyttä

2 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 52 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (2 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Alituisesti saamme ”nauttia” valtamedian kunnianhimoisesta pyrkimyksestä tuhota niitä yhteiskunnan peruspilareita, jotka koostuvat järjestä sekä yhteisenhyvän rakentamisesta. Esimerkiksi Yle nostaa julkisuuteen huomionkipeitä ja kunnianhimoisia henkilöitä, joiden erikoisuutta janoavat typeryydet kelpaavat ”sosiaalipornoksi”, kun vain niiden kautta voidaan mauttomasti pilkata terveitä ja hyviä arvoja, erikoisesti perinteistä avioliitto instituutiota. Nykyinen aikakausi on henkisen saastan kyllästämää, mikä tulee raunioitumaan lopullisesti omaan mahdottomuuteensa.

Yllä esitetystä johdannosta Magneettimedia esittää jäljempänä Yle Watchin julkistaman Siiri Enorannan säälintunteita herättävän tapauksen.

(Magneettimedian toimitus on muokannut alkuperäistä otsikkoa).

Yle Watchin julkaisu

V2, 27.3.2019 klo 21.50 Docstop: Siirin eriskummallinen elämä 

Polyamorisessa suhteessa elävän Siiri Enorannan elämä poikkeaa valtavirrasta. Steriloitu panseksuaali ja Finlandia-palkittu kirjailija haluaa haastaa ajattelemaan toisin avatessaan ovet yksityisyyteensä. O: Lauri Danska HD ohjelmatekstitys (suomi) 26 min.

Linkki ohjelmaan ja ohjelmasta tehtyyn artikkeliin ”Polyamorinen, steriloitu panseksuaali Siiri Enoranta: “Minua ei leimojen lyöminen häiritse tippaakaan, mutta silti haluaisin nyt ryömiä maan alle”.

Yle esittää jälleen kerran sankaritarinan ylivertaisen erikoisena ja ”ainutlaatuisena” pitämästään yksilöpyksilöstä, jonka alta ei paljastu muuta kuin sivilisaation rappioajalle tyypillinen narsistinen erikoisuudentavoittelu. Normaaleille järki-ihmiselle ei ole enää juurikaan tilaa tämän päivän mediamaailmassa, joka alkaa muistuttaa naistenlehdistä tuttua New Age -hörhöilyä.

Tämän aikaamme peilaavan nyrjähtäneen ilmiön tunnistaa muun muassa siitä, että mitä mitättömämpi persoona on kyseessä, sitä vähemmän huomioprostituoidulla on todellista kykyä ja substanssia. Kun aitoa luonnetta ja poikkeuksellisia kykyjä ei löydy, ne kompensoidaan muista poikkeavalla kummallisuudella, jonka kuvitellaan olevan merkki jostain syvemmästä persoonasta. 

Tänä päivänä positiivista julkisuutta saa vaikkapa kuohimalla itsensä kuten on tehnyt kirjailijaksi tituleerattu Siiri Enoranta. Kun erilaisuudesta on tullut länsimaissa pakkomielteinen itsetarkoitus, ei ole ihme, että erilaisilla sirkustempuilla itsensä brändännyt erikoisuudentavoittelija voi tehdä habituksestaan jopa ammatin. Eräät irvileuat sosiaalisessa mediassa ovat täysin aiheellisesti kyselleet, miksei tämä miesnaisoletettu ole jo eduskuntavaaliehdokkaana vaikkapa kykypuolue Kokoomuksessa? Lisäksi Vasemmistoliitolle, Vihreille ja Feministipuolueelle olisi nyt kerrankin tarjolla laatutuote!

Ylen omassa fanipostissa Enoranta esittelee estottoman itsekeskeisesti, kuinka suuri luova ja taiteellinen persoona hän onkaan unohtamatta mainita friikkivasemmiston muodikkaina pitämiä outoja seksuaalipreferenssejä. Omahyväisyydellä ja röyhkeydellä ei ole rajaa, kun Enonkoski julistaa, kuinka hänen ideologisesta epänormaalisuudestaan pitäisi tehdä yleinen normi, jota kaikkien pitäisi noudattaa. Ellet noudata, olet uusi Hitler tai jotain:

— Kyllä mä olen kokenut sellaista sanatonta painetta, että “naisen täytyy lisääntyä ollakseen hyvä nainen” ja “naisen täytyy haluta parisuhde sen yhden ihmisen kanssa”. Mun mielestä se on niin paskaa, että mä en noudata sitä. Nyt tän sterilisaation myötä tuntuu, että mä lakkautin ne kaikki paineet itsestäni, että nyt on ihan sama, mitä kukaan tulee länkyttämään, niin ne johdot on ummessa ja ne pysyy niin, Siiri toteaa dokumentissa.  

”Sanatonta painetta”? Soittakaa Paranoid! Enoranta haluaa jo etukäteen tyrmätä kaiken mahdollisen kritiikin pitämällä sitä ”vihapuheena”. Kansalaisen ainoaksi sallituksi tehtäväksi näyttää Enorannan mielestä jäävän ainoastaan rajaton palvonta upean vaikuttavasti esiintyvää postmarxilaista yli-ihmistä kohtaan. 

— Sitä miettii, että mitä kenellekään elämäni ja perheeni kuuluu, ja onko tämä nyt se tikku joka murtaa kamelin selän ja alan saada vihapostia, josta niin paljon nykyään puhutaan? Mutta tehty mikä tehty, ja äkkiä se varmaan unohtuu, Siiri pohtii Instagram-tilillään

Eihän Siirin elämä tietenkään kenellekään kuulu, paitsi siinä vaiheessa kun hän alkaa julkisesti kuuluttaa 60-lukulaisilta punamädättäjiltä tuttua maksiimia ”Henkilökohtainen on poliittista”. 2000-luvun itsekeskeiset lumihiutaleet eroavat 1960-luvun punaradikaaleista kuitenkin siinä, että heillä ei ole rohkeutta avoimeen debattiin. Omaan identiteettipolitiikkaansa hirttäytyneille Sosiaalisen Oikeudenmukaisuuden Sotureille onkin tyypillistä, että he pitävät perusoikeutenaan haastaa riitaa ja kaivaa verta nenästään ilman seurauksia. Näille lellityille aikuisille vauvoille maailman pitäisi olla sellainen, ettei heidän provokatoriseen ininäänsä saisi reagoida muulla kuin samanmielisyydellä ja varauksettomalla ylistämisellä. 

Sama mentaliteetti näkyy myös Setan erityisessä suojeluksessa olevissa transsukupuolisissa, jotka ovat kaikkein mimosan herkimpiä sensoreja ja bännivasikoita verkkomaailmassa. Heidän tapansa kohdata epämiellyttävä totuus ei ole omien käsitysten tarkistaminen tai edes vasta-argumentit, vaan ainoastaan lattean stalinistinen sensuuri.

Siiri suostui mukaan dokumenttiin, koska hän haluaa murtaa käsityksiä normaaliudesta. Valottamalla omien valintojensa taustoja hän haluaa tarjota toisenlaista näkökulmaa. Esimerkiksi polyamorinen parisuhdekäsitys on edelleen monelle vieras.

Tuskin ekshibitionismiin taipuvaa Siiriä on tarvinnut kahta kertaa kehottaa ohjelmaan, jossa hän saa esittää koko kansalle egoistisesta solipsismista kumpuavaa minä-minäänsä.

Yle Watch

Alkuperäinen lähde:

YLE TV2 DOCKSTOP — MEDIAN SUOSIMAT MITÄTTÖMYYDET TUOVAT MIELEEN NARSISTISET ERIKOISUUDENTAVOITTELIJAT

Saatavina: https://ylewatch.blogspot.com/2019/03/yle-tv2-dockstop-median-suosimat.html

Viittaukset

https://areena.yle.fi/1-4476081#autoplay=true

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/03/25/polyamorinen-steriloitu-panseksuaali-siiri-enoranta-minua-ei-leimojen-lyominen?fbclid=IwAR0nMB84qvjQlhqvGJ0SWbMzMUnYTQgxEZrrqXDt4GWzeK6iGMWKvf16zOg

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/02/01/siiri-enorannan-kirjassa-14-vuotias-tytto-laukeaa-voiko-nain-kirjoittaa

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Markku Juutinen

11 Kommentit

 1. Asko Liukkonen

  No, onneksi se ei lisäänny. Lähivuosikymmenet karsivat tehokkaasti nämä kansakunnan saastuttajat joukostaan. Normaalit ihmiset lisääntyvät ja kansa tervehtyy. Lapsenlapsillemme voi olla tulossa vielä hyvä tulevaisuus.

  (10)(1)
  • Mihin perustat toivosi? Kerro lisää. Toivossa on hyvä elää sanoi lapamatokin.

   (7)(0)
   • Asko Liukkonen

    No juuri sille, että nämä kommarit ja punikit eivät lisäänny. Kun tämä ääliösakki karsii itse omat geeninsä, heitä on tulevaisuudessa vähemmän. Sama juttu homoilla. He tulevat aikaisemmin kaapista ulos eivätkä tee lapsia lumeavioliitoissa. Ymmärsitkö?

    (6)(3)
    • Lapamato-2

     Toivotaan että niin käy. Nyt kuitenkin vaarana on että ehtivät ’kalergisoida’ maan ja luoda sekasorron jossa perheet hajoavat ja perinteiset arvot tuhoutuvat laajemminkin. Se merkitsee yhteiskunnan hajoamista ja anarkiaa. Tuhoutumista EU:n mukana.

     (4)(0)
     • TAVJA x DEMLA x STASI x DDR

      Eivät nämä mielisairaat terapiassa ravaavat vasemmistolaiset oikeasti päätä mistään. Heillä on kaikki työ itsensä kanssa, he ovat väsyneitä ja pudonneet erittäin syvälle sudenkuoppaan. He ovat marginaalinen joukko ja kulissi sille brändätylle ”hyvälle” ihmiselle.

      Kulissi jolla oikeutetaan mädätystä. Kulissi sana sopii näihin hyvin koska heidän elämänsä on kulissia. On tärkeää huutaa tuolla miten hyvä fiilis nyt on kun on alettu vegaaniksi tai käyty sterilisoimassa itsensä, mahtaa olla laadukasta elämää kun se tuollaisilla muka muuttuu paremmaksi.

      (7)(1)
  • Valkoinen hetero

   Parast A1 luokkaa viidennessä kolonnassa

   (4)(0)
 2. Ensimmäiset maahanmuuttajat ovat astuneet puolustusvoimien palvelukseen

  (8)(0)
 3. Isästä Perkeleestä

  https://www.eurocanadian.ca/2019/04/what-makes-one-percent-think-they-will-escape-chaos-they-have-made.html

  he richest man in Denmark, Anders Holch Povlsen, and his wife, have just suffered an unimaginable tragedy; three of their four children were killed in the Muslim-organized bombings in Sri Lanka.

  Kiltämättä en sääli pätkääkään oman rotunsa pettänyttä! Sai mitä tilas! Yleensä nämä terroristi teot osuvat viattomiin ja tällä kertaa osote oikea! Mutta nämähän tiedetysti uhraa NWO takia vaikka omat lapsensa!!

  Kun valittu kansa eli saatana käskee! Sairasta porukkaa globalistit, mutta ymmärtäähän tuon tavallaan massojen tyhmyyden ja aivopesun kuilu näyttää olevan pohjaton!! Omassa kuplassakun on niin mukava elää! Holokaustit ”terrorismi” cia, mossad m16 kgb ym. rahajärjestelmä ym muut kun joko pelottaa totuus tai sit liian laiska uhraamaan POSSEN JA SALKKAREIDEN katsomiselta edes vähää aikaa näiden asioiden tutkimiseen!!

  (6)(0)
 4. Näistä voi päätellä kuinka syvälle läntisen kulttuurin mädätys on edennyt.
  Ten Signs Western Society is a Satanic Cult
  https://www.henrymakow.com/2019/05/ten-signs-western-society.html

  (1)(0)
 5. Helvetenskap

  Eihän tuollaisen mielisairaan monivammaisen tulekaan lisääntyä. Kuoppaan joutaisivat moiset yhteiskunnan elätit.

  (1)(0)
  • Helvetenskap

   Isoista (((Erkko)))-lehdistä pienenpieniin paikallisläsyihin – jotka Vuoden paikallislehti -palkinto silmissä kiiluen kirjoittelevat afgaanien ylivertaisuudesta ynnä pers’reiän rassareiden ”saavutuksista” – mädättävät kilpaa: on multikultia, AIDS:in ylistystä ym. sairautta.

   Hyvin menee, Suomi. Täällä maaseudulla on mukavan hiljaista ja rauhallista kylläkin.

   (4)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*