”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Curry-yrtti tasapainottaa verensokeria, ja sitä käytetäänkin Intiassa diabeteksen ennaltaehkäisemiseen.

Maustekylän reseptejä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Goan luomumaustetilan, Pascoal Organic Spice Villagen asiantuntijat kertovat muutaman rohdosreseptin terveyden edistämiseksi. Kokeile itse, miten luontoäiti sinua hoitaa.

Limetti on tehokas helpottaja mihin tahansa allergioihin. Purista puolikkaan limetin mehu kädenlämpöiseen veteen, lisää hieman hunajaa ja nauti juomaa ensimmäisenä aamulla kolmen kuukauden ajan. Tämä lievittää selkeästi allergisia oireita. Mielen alakuloon ja masennukseen löytyy hyvä apu kardemummasta. Keitä kourallinen kardemumman siemeniä kiehuvassa vedessä. Parhaimman avun saat, jos nautit kardemummateen kanssa omenaa ja hunajaa.

Intialaisen luontaislääketieteen tiedetään suosittelevan curryn lehtiä diabeteksen ennaltaehkäisemiseen. Syömällä viisi curryn lehteä joka aamu kolmen kuukauden ajan voit vaikuttaa perintötekijöihin, jotka aiheuttavat diabeteksen puhkeamisen. Valkosipulilla on antiseptinen bakteereilta suojaava ja bakteereita tappava vaikutus. Valkosipuli auttaa tehokkaasti vilustumiseen, iho-ongelmiin ja ruoansulatusvaivoihin.
Inkivääri on puhdistaja, joka helpottaa yskää, flunssaa, ruoansulatusvaivoja ja ummetusta. Lisäksi se lievittää matkapahoinvointia, aamupahoinvointia sekä reuma- ja verenkierto-ongelmia.

Sarviapila pehmittää kovaa vatsaa ja ummetusta sekä alentaa verensokeria. Sarviapila helpottaa myös flunssaa, kuumetta, kurkkukipua ja kuukautiskipuja. Korianteri torjuu kehon sieni- ja bakteerikannan kehittymistä. Se helpottaa ruoansulatusta, allergiaoireita ja heinänuhaa. Korianteri tukee myös maksan toimintaa ja hoitaa rakkotulehduksia.

Takaisin pääjuttuun:
Kurkistus Intian luontoäidin lääkekaappiin

 

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*