”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Kuva: iStockphoto

Mausteiset ruoat pelastavat sydäntaudeilta

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,53
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Mausteiset ruoat, joihin on lisätty tuoreita yrttejä tai pippureita, auttavat ehkäisemään sydänsairauksia, jotka ovat länsimaissa eniten ihmisiä tappava sairauden muoto.

Ruoan tulisuutta lisäävien yhdisteiden on todettu parantavan verisuonien ja sydämen terveyttä mm. kolesterolia säätelemällä ja verisuonia hoitamalla.

Kiinan Hong Kongin yliopistossa suoritettiin tutkimus, jossa hamstereille syötettiin kolesterolia nostavaa ruokaa ja testattiin chilipippureista löytyvien kapsaisinoidien terveysvaikutuksia. Puolet hamstereista oli verrokkiryhmänä ja toiselle puolelle syötettiin eri pitoisuuksia kapsaisiinia. Tutkimuksessa todettiin kapsaisiinin tehostavan kolesterolin pilkkoutumista ja sen poistumista elimistöstä. Kapsaisinoidit myös estävät verisuonia supistavan geenin toimintaa ja parantavat siten verenkiertoa ja lihakset pysyvät rennompina.

Tutkimusta johtanut tohtori Zhen-Yu Chen kertoo tutkimuksen tavoitteista: ”Olemme ensimmäisten joukossa tutkimassa chilin kapsaisinoidien terveysvaikutuksia sydän- ja verisuonitauteihin sekä geenien toimintaan. Tutkimuksemme on vahvistanut ja laajentanut paljon tietoamme chilien sydäntauteja parantavista ominaisuuksista. Meillä on nyt paljon syvempi ja tarkempi ymmärrys kapsaisinoidien vaikutuksista geeneihin ja muihin kolesteroliin ja verisuoniin vaikuttaviin mekanismeihin.”

Kapsaisinoidit voivat olla tehokas tapa hoitaa sydänsairauksia luonnon menetelmillä, mutta kannattaa olla varovainen tulisten lajikkeiden kanssa. Vähemmän tulisia mausteita ja yrttejä voi syödä mielin määrin ja esimerkiksi inkivääri, kaneli ja maustekurkuma ovat hyödyllisiä mausteita, joita voi käyttää päivittäisessä ruoanlaitossa. Sydämen terveyden ja tasapainoisen yleisterveyden kannalta on parasta poistaa ruokavaliosta haitalliset lisäaineet ja vaaralliset kemikaalit ja lisätä luonnollisia terveyttä edistäviä raaka-aineita.

Alkuperäinen artikkeli: http://naturalsociety.com/spicy-foods-prevent-number-one-cause-of-death-heart-disease/

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. Sekö kolesteroli on MM:n mukaan sittenkin paha, jota on säännösteltävä ?

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*