- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Martti Ahtisaari vihainen, koska Syyriassa ei tehty vallankaappausta

Presidentti Martti Ahtisaari on ruoskinut ankarin sanoin länsimaista yhteisöä, koska se ei suostunut Venäjän ehdotukseen syöstä Syyrian presidentti Bashar al-Assad vallasta 2012.

The Guardian [1] uutisoi eilen, että Venäjä teki 2012 lännelle houkuttelevan tarjouksen: Syyrian sekulaari presidentti Bashar al-Assad voitaisiin syrjäyttää yhteistuumin sillä ehdolla, että hallituksen vastaista oppositiota ei aseistettaisi.

Länsi kuitenkin torjui Venäjän vallankaappaussuunnitelman, sillä al-Assad halutiin tuhota nopeasti ja verisesti voimakeinoin. Valinta osoittautui sionistien kannalta vääräksi, sillä vallankaappausyritys johti sisällissotaan ja Israelin tukemat terroristijärjestöt al-Qaida ja Islamic State käytännössä tuhosivat maltillisen opposition [2]. Assad on edelleen voimissaan eikä taisteluille näy loppua.

Esimerkiksi Britannian ulkoministeriön Lähi-idän osaston entinen johtaja Sir John Jenkins oli ihmeissään Ahtisaaren paljastuksesta – onhan Venäjä koko konfliktin ajan tukenut Syyriaa virallisesti. Vaikka Venäjä on ylläpitänyt Amerikan- ja Israelin-vastaista kulissiaan, ei uutinen ole yllättävä. Aiemmin Venäjä on vetänyt maton [3] esimerkiksi ”liittolaistensa” Iranin ja Libyan jalkojen alta.

Israelin vihaama Hizbollah on ottanut tehtäväkseen Syyrian vähemmistökansojen, kuten kristittyjen suojelun. [4]

Israelin vihaama Hizbollah on ottanut tehtäväkseen Syyrian vähemmistökansojen, kuten kristittyjen suojelun.

Syyriasta tekee lännen näkökulmasta erityisen vastenmielisen maan kaksi asiaa. Syyria on pitänyt liiaksi kiinni taloudellisesta itsenäisyydestään [5], mikä on vaikeuttanut kansainvälisten pankkien toimintaa alueella. Lisäksi Syyria on Israelia [6] vastaan taistelevan Hizbollahin [7] liittolainen. Mikäli Assad kaatuisi, vaikeuttaisi se huomattavasti Hizbollahin aselogistiikkaa. Assadin kaatuminen olisikin merkittävä harppaus sionistien Suur-Israel-projektissa [8].

The Guardianin haastattelun lopuksi Ahtisaari totesi, että me eurooppalaiset olemme kaikki osasyyllisiä siihen, ettei Assadia saatu syöstyä vallasta. Siksi on meidän vastuullamme ottaa vastaan ja elättää kaikki Syyrian sisällissotaa Eurooppaan ja Suomeen pakenevat siirtolaiset [9].

Ahtisaari on niin sanotun sotilaallisen humanismin vankkumaton kannattaja. Sotilaallisten humanistien mukaan paras tapa levittää sionismia, monikulttuurisuutta ja liberaalia kapitalismia on tukea Naton ja paikallisten terroristijärjestöjen väkivaltaisia iskuja ”ei-toivottuja” hallituksia vastaan.

Aiemmin Ahtisaari on sotkenut kätensä muun muassa serbien, irakilaisten ja valkoisten eteläafrikkalaisten verellä. Ahtisaari on osoittanut ”varauksetonta” tukeaan muun muassa Nelson Mandelalle, jonka johdolla mustien kommunistinen terroristijärjestö ANC teurasti vuosikymmenten ajan valkoisia siviileitä Etelä-Afrikassa (1 [10], 2 [11], 3 [12]).

Eteläisen Afrikan valkoisten kansanmurha on aihe, josta valtamedia ei tahdo kirjoittaa. [13]

Eteläisen Afrikan valkoisten kansanmurha on aihe, josta valtamedia ei tahdo kirjoittaa.

Kun Ahtisaaren rakastama ANC viimein kaappasi vallan ja ajoi valkoiset pois yhteiskunnan johtoasemista, johti se eteläafrikkalaisen yhteiskunnan täydelliseen luhistumiseen (1 [14], 2 [15]).

Balkanilla Ahtisaari puolestaan antoi tukea Naton pommitusoperaatiolle [16]sekä albaaniterroristeille, jotka ovat pyrkineet puhdistamaan Kosovon etnisistä serbeistä.

Muutamaa vuotta myöhemmin Ahtisaari tuki [17] myös George Bushin uuskonservatiivihallituksen päätöstä hyökätä Irakiin [18]. Tämä johti inhimilliseen katastrofiin, jossa islamistiset ääriliikkeet ottivat vallan, yhteiskuntajärjestys tuhoutui ja naiset menettivät Saddam Husseinin aikana saamansa oikeudet.

 

Lue myös: Valtamedia sensuroi uutiset kristittyjen vainosta Syyriassa [19]