- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Magneettimedian päätoimittaja on Markku Juutinen

Magneettimedian nykyinen päätoimittaja on lehden pitkäaikainen kirjoittaja Markku Juutinen.

Syksyn 2013 jälkeen Magneettimedia on kokenut suuria muutoksia. Paperilehdestä tuli verkkojulkaisu, ja päivitystahti on tiivistynyt. Olemme aiempaa tiiviimmin mukana myös sosiaalisessa mediassa. Tavoitteenamme on luoda monipuolinen itsenäinen tiedotusalusta, joka ajaa suomalaisten etua, olipa kyseessä sitten terveys, talous, kulttuuri tai politiikka. Itsenäinen ja tinkimätön linjamme on synnyttänyt vuosien varrella liudan kohu-uutisia valtamediassa, mutta haasteet ovat vain voimistaneet toimituksen tahtoa tuottaa sensuroimatonta yhteiskunnallista tietoa suomeksi.

markkujuutinen [1]

Markku Juutinen.

Magneettimediaa on rakennettu pitkälti vapaaehtoisvoimin, joten otamme tärkeän askeleen kohti ammattimaisuutta nimeämällä viimein päätoimittajan. Insinööri ja tradenomi (ylempi) Markku Juutinen on kaikille lehden lukijoille tuttu toimittaja, jonka erikoisalaa ovat talous- ja ulkopolitiikka. Juutinen ei kuitenkaan ole Magneettimedian vastaava päätoimittaja. Juutisen mukaan Suomen itsenäisyys on pelkkä haave maailmassa, jossa Yhdysvallat sekä Nato päättävät maanpuolustuksesta ja jossa EU sekä vapaakauppasopimukset määräävät kansantaloudestamme.

Kansallisen itsemääräämisoikeuden lisäksi Juutisen arvoihin kuuluvat sananvapaus ja ennakkoluuloton poliittinen keskustelu jopa tabuaiheista. Tabuista suurin on meidän aikanamme Israelin etua ajavan kansainvälisen taloudellisen ja poliittisen eliitin rajoittamaton valta. Kun Magneettimedia tuomittiin käräjäoikeudessa 2013 muun muassa argentiinalaisen Adrian Salbuchin artikkelista, jossa käsiteltiin sionistien valtaa Yhdysvalloissa, Juutinen kirjoitti:

”Syyttäjän vaatimukset […] antavat viestin siitä, että Suomessa sananvapauden tulisi noudattaa yksioikoisesti vaarallisen ydinasevaltio Israelin intressejä sekä Israel-lobbyn kontrollissa olevan USA:n imperialistisia pyrkimyksiä. Globalistisen eliitin pankkimaailman, rahoituslaitosten ja muiden siihen liittyvien ylikansallisten organisaatioiden saavuttamaa konsensusta, jonka valtamedia uutisoinnillaan siunaa, ei saisi tiettyjen tahojen mukaan häiritä.”

Juuri tästä syystä Magneettimedialle on tilausta: sekä puoluepolitiikka että valtamedia ovat omistussuhteiden kautta kansainvälisten rahoittajien kontrollissa. Kansallisten (esimerkiksi suomalaisten) etujen ajaminen koetaan loukkaukseksi rahanvaltaa vastaan. Väärinajattelijoita rangaistaan näytösoikeudenkäynneissä ja heidän julkaisunsa tahdotaan lakkauttaa. Mutta me emme suostu lopettamaan. Jatkamme kriittistä tiedottamista ja vaadimme itsenäisyyttä. Tämä on velvollisuutemme vastuullisina suomalaisina.

yhteistyo [2]

Uusi toimitus toivottaa erittäin mukavaa alkavaa kevättä kaikille Magneettimedian lukijoille! Tahdomme myös muistuttaa, että kuka tahansa voi taustaansa katsomatta auttaa Magneettimediaa toimitustyössä ja tekstien kirjoittamisessa. Olemme saaneet viime aikoina apua jopa ulkomailla asuvilta lukijoiltamme, joten suunta on kannustava. Tule sinäkin mukaan talkoisiin vapaan ja koko Suomen kattavan median rakentamiseksi!

 

Magneettimedian toimitus