- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Madonna juhli juutalaista Purimia pukeutumalla ihmishirviöksi

Kansainvälinen media uutisoi [1] tänään aikuisviihdetähti Madonnan demonimaisesta asusta, johon hän pukeutui New Yorkissa järjestetyssä juutalaisessa Purim-juhlassa.

Musiikin ohella irstailuvideoistaan tunnettu Madonna on vannonut uskollisuutta Amerikan viihdeteollisuudelle [2] kääntymällä juutalaisuuteen [3] jo 1990-luvulla. Hän onkin tuttu näky amerikanjuutalaisissa juhlatilaisuuksissa.

Madonna kertoi lehdistölle, että hänen tämän vuoden Purim-asu oli sekoitus Disney-elokuvan ”kaunotarta” ja ”hirviötä”. Seuranaan Madonnalla oli juutalainen valokuvaaja Steven Klein.

Iltalehden mukaan vauvanuken pukeminen sadomasokistiasuun on vain "juutalaista hulluttelua". [4]

Iltalehden mukaan vauvanuken pukeminen sadomasokistiasuun on vain ”juutalaista hulluttelua”.

Valokuvista päätellen Klein on liittynyt Amerikan julkkispiireissä yleistyneeseen uuteen pedofiililobbyyn, josta kirjoitimme hiljattain [5]. Kleinin kourassa oli vauvanukke, joka oli puettu aikuismaisiin sukkahousuihin ja kaulan ympärille kiedottuun metalliketjuun.

”Purim on juutalaisten juhla, johon kuuluu naamiaishulluttelu,” Iltalehti tiesi kertoa suomalaisille gojimille [6]. Asu oli kuitenkin osuvampi kuin Iltalehti antoi ymmärtää, sillä Purimin aikana muistellaan ei-juutalaisten joukkotuhontaa. Olemme aiemmin uutisoineet [7]:

”Juutalaiset kutsuvat palestiinalaissiviilejä ’Amalekiksi [8]’. Amalek on heprealaisen Raamatun hahmo, joka samaistetaan Israelin viholliskansoihin. Juutalaiset ovat perimätiedon mukaan saaneet jumalaltaan käskyn ’tuhota Amalekin siemenen’, eli suorittaa viholliskansojen kansanmurhan.

Juutalaisessa Purim-juhlassa iloitaan Amalekin jälkeläisen johtamien kymmenien tuhansien ’pakanoiden’ joukkomurhasta, josta kerrotaan Esterin kirjassa. Nyt israelilaiset kutsuvat palestiinalaisia ’Amalekin kansaksi’, joka on pyyhittävä pois elävien kirjoista.”

Brysselin terrori-iskun jälkeen 2016 [9] Israelin sosiaalisessa mediassa eurooppalaisiin kohdistunutta joukkomurhaa kutsuttiin joissain viesteissä juutalaisille osoitetuksi ”Purim-lahjaksi”.

 

Lue myös:

Israel kutsuu USA:n mukaan Iranin vastaiseen sotaan [10]
Painajainen Gazassa jatkuu – juutalaiset mässäilevät teurastusuutisilla ja vaativat lisää [11]