- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

”Maailman keskuspankin” johtaja: Seuraava finanssikriisi jo näkyvissä

Kansainvälisen järjestelypankin (BIS) johtaja Jamie Caruanan mukaan maailmantalous on nyt jopa haavoittuvampi kuin se oli suuren Lehman Brothers -pankin kaatuessa.

Caruanan mukaan rahoitusmarkkinoilla vallitseva optimistinen ilmapiiri ei vastaa maailmantalouden todellisuutta. Kupla on puhkeamaisillaan. BIS-johtaja kertoi, että velkaantumislukemat ovat nyt pahemmat kuin ennen kriisiä 2007. Valtioilla on nyt noin 40 % enemmän velkaa kuin tuolloin.

The Telegraphin mukaan Caruana on erityisen huolissaan sijoittajien toiminnasta, sillä nämä eivät tunnut välittävän siitä, että korot saattavat kasvaa pian huimiksi. Uusi kriisi tulisi koskettamaan tuntuvasti myös kasvavia talouksia.

Ilman kritiikkiä BIS:n lausumia ei siltikään saa niellä. Kyseessä on toimintaansa salaileva ja kansainvälisesti erittäin vaikutusvaltainen rahoitusjärjestö, ”keskuspankkien pankki”. Se perustettiin yksityisten finanssijohtajien työkaluksi, jolla vaikutetaan tuntuvasti valtioiden taloudellisiin päätöksiin. Pankin tehtävänä on toisin sanoen manipuloida asiakasmaiden politiikaa pienen ja erittäin rikkaan eliitin eduksi.

Seuraava talouskriisi on vain ajan kysymys. Tärkeimpiä syyllisiä ovat kuitenkin BIS:n kaltaiset ylikansalliset, salailevat ja täysin epädemokraattiset yhtiöt, joiden ainut tehtävä on pankkeja verorahoillaan tukevien kansalaisten riistäminen.

Daily Sheeple [1]