- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Maailman juutalaiset vaativat Amazon.comia lopettamaan heidät paljastavien kirjojen myynnin

  [1]

Daily Stormer, 25.10.2013

Maailman Juutalaiskongressi WJC on käynnistänyt kampanjan vaatiakseen Amazon.comia lopettamaan kirjojen levittämisen, jotka edistävät juutalaisvastaisuutta tai esittävät tosiasioita heidän väittämästään holokaustista.

Tässä on WJC:n johtajan Robert Singerin lähettämä kirje Amazonin toimitusjohtajalle Jeffrey Bezosille (joka ilmeisesti ei ole juutalainen):

Sähköposti, vastaanottaja Amazonin tj. Jeffrey Bezos

Hyvä hra Bezos,

Olemme saaneet tietoomme, että Amazon.com myy kirjoja, joissa kielletään holokaustin tapahtuneen ja jotka edistävät juutalaisvastaisuutta ja valkoisten ylivaltaa. Saamiemme raporttien ja omien tutkimustemme mukaan tämä materiaali on saatavilla jopa asiakkaille Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa, joissa holokaustin kieltäminen on rikos ja tällainen kirjallisuus on kielletty.

Amazonin itse määrittelemä käytäntö loukkaavasta materiaalista toteaa: ”Se mitä me pidämme loukkaavana, on todennäköisesti se, mitä sopii olettaa. Näihin kuuluvat ainakin rikospaikkavalokuvat, ihmisen elimet ja ruumiinosat. Amazon.com pidättää itsellään oikeuden määritellä sivustolla myytyjen tuotteiden soveliaisuuden. Ottakaa myös huomioon kulttuurierot ja ihmisten erilainen herkkyys. Jotkut tuotteet saattavat olla hyväksyttyjä yhdessä maassa, mutta eivät toisessa. Muistakaa, että Amazon palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti.”

Kukaan ei saisi hyötyä niin moraalittoman ja loukkaavan vihakirjallisuuden myynnistä. Useat holokaustista selvinneet ovat syvästi loukkaantuneita siitä tosiasiasta, että maailman suurin myyntisivusto ansaitsee rahaa tällaisen materiaalin myynnillä. Olemme järkyttyneitä ja hyvin loukkaantuneita siitä, ettei Amazon ole vielä poistanut näitä tuotteita, jotka tulivat julkisuuteen uutisraporteissa lokakuun 14. päivä.

Olkaa hyvä ja poistakaa nämä tuotteet välittömästi.

Vilpittömästi,

Roger Singer

World Jewish Congressin varapresidentti ja toimitusjohtaja

Valituksensa liitteeksi WJC liitti tämän kuvakaappauksen:

amazon [1]

 

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.dailystormer.com/world-jewry-demands-amazon-stop-selling-books-that-expose-them/ [2]