- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

”Maahanmuuttokriittinen” blogisti hyökkäsi Magneettimediaa vastaan – joutui perääntymään

”Maahanmuuttokriittisessä” Internet-liikkeessä aktiivisesti vaikuttava blogisti Tiina Wiik otti kovin sanoin kantaa Magneettimedian juutalaisartikkeleita vastaan. Lopulta selvisi, ettei hän ollut koskaan kuitenkaan lukenut juutalaisartikkeleitamme!

Magneettimedia julkaisi kesäkuussa vetoomuksen maahanmuuttokriittisille kirjoittajille [1], jossa peräänkuulutimme kokonaisvaltaista analyysiä pakolaiskriisin syistä.

Muistutimme, että pelkkä muslimiviha ei johda kestäviin poliittisiin ratkaisuihin, koska Lähi-idän väkivaltaisuuksien ja muslimien radikalisoitumisen [2] taustalla on sionistivaltio Israelin [3] perustaminen. Samalla osoitimme laajan lähdemateriaalin tuella, että käytännössä kaikki suuret juutalaisjärjestöt kannattavat avoimien rajojen politiikkaa Euroopassa.

Vetoomuksemme herätti paljon keskustelua, mutta kukaan ei edes yrittänyt kumota pääväitteitämme tai käyttämiämme lähteitä. Suuri osa lähteistä oli nimittäin valtavirtaisia juutalaisten omia julkaisuja.

Magneettimediaa vastaan valtamedian rinnalla kampanjoineet sionistiset ”maahanmuuttokriitikot” eivät lukeneet artikkelia ilmeisesti otsikkoa pidemmälle. Esimerkiksi MV-lehden blogiosiossa [4]kommentoinut Wiik kutsui vetoomustamme ”tekopyhäksi”, mutta hän ei ottanut kantaa mihinkään yksittäiseen argumenttiimme.

annemamut [5]israel21c [6]

Kritiikkiä ilman perusteluita

Viikonloppuna Twitterissä syttyi kiivas keskustelu, kun Wiik yritti luoda vastakkainasettelua [7] MV-lehden ja Magneettimedian välille.

Kun Magneettimedian lukijat kommentoivat Wiikin kirjoitusta, tämä raivostui ja ryhtyi valittamaan julkaisumme ”natsihömpästä”.

Tämän jälkeen keskustelu jatkui usean päivän ajan, kun Magneettimedian lukijat yrittivät saada Wiikin mainitsemaan edes yhden juutalaisaiheisen artikkelimme, joka olisi sisältänyt valheita. Edes korkein oikeus [8] ei kuitenkaan kyennyt osoittamaan, että olisimme koskaan valehdellut juutalaisista tai sionisteista.

Lopulta kuitenkin selvisi [9], miksei Wiik tahtonut yksilöidä häntä hiertäviä Magneettimedian artikkeleita: hän ei ollut koskaan lukenut yhtään juutalaisia koskevaa tekstiämme! ”Kriittinen keskustelija” hyökkäsi siis toista maahanmuuttovastaista toimijaa vastaan vailla vähäisintäkään käsitystä argumenteistamme, ajatuksistamme ja lähteistämme.

Wiikin tietämättömyyden paljastuttua hän lupasi [10] lukea artikkelimme ”Miksi kirjoitamme juutalaisista [11]”, ”Juutalaiset ja rasismi: monikulttuurinen aivopesu Suomessa [12]” sekä ”Suomen juutalaislehti myötäilee Magneettimedian Brexit-analyysiä [13]” ja kommentoida niitä.

Kommentteja ei koskaan kuitenkaan kuulunut, joten toivomme, että kun ”maahanmuuttokriitikot” tahtovat vastaisuudessa ottaa kantaa toimintaamme, ottavat he etukäteen selvää, mistä he oikein puhuvat. Päämäärätön huutelu syö kaikkien uskottavuutta.

”Maahanmuuttokriitikoiden” ja Suomen oikeusjärjestelmän lisäksi olemme haastaneet myös Suomen juutalaisjohtaja Dan Kantorin [14] kumoamaan juutalaisartikkeleidemme sisällön. Toistaiseksi kukaan ei ole tarttunut haasteeseen.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme! [15]