- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Maahanmuuttokeskustelu kuumeni Pudasjärvellä – kuuntele radiolähetys!

Kansallismielinen Riimuradio kävi haastattelemassa [1] pudasjärveläisiä poliitikoita ja asukkaita Pudasjärvi-markkinoilla kuun alussa. Selvisi, ettei kukaan päättäjistä tiedä, mihin kunnan raju pakolaispolitiikka tulee johtamaan.

Pudasjärvi on pieni pohjoissuomalainen kunta, joka on ilmoittanut, että vuoteen 2018 vähintään 10 % kansalaisista tulee olla maahanmuuttajataustaisia. Maahanmuuttajat eivät ole tuoneet mukanaan yrittäjyyttä ja uusia työpaikkoja vaan rikollisuutta ja turvattomuutta. Aihetta on käsitelty laina-artikkeleissamme Pudasjärvi 2014: mielivalta jatkuu [2] sekä Pudasjärvi: varoitus Suomelle [3].

Riimuradion haastatteluista selviää, etteivät edes maahanmuuttoa kannattavat poliitikot tiedä, miksi he haalivat maahan jatkuvasti lisää afrikkalaisia ja arabeja.

Sosiaalidemokraatit esimerkiksi toteavat, että Pudasjärvi tarvitsee ”lisää ihmisiä”. Kun haastattelija kysyy, eikö ole hölmöä, että väestökatoa paikataan julkisilla tulonsiiroilla elävillä pakolaisilla, menee sosiaalidemokraatti hiljaiseksi. Edes hän ei kehtaa väittää, että arabi- ja afrikkalaissiirtolaiset ovat tulevaisuuden veronmaksajia.

Sosiaalidemokraatti myöntää, että monet pudasjärveläiset ovat joutuneet maahanmuuttajarikollisten uhreiksi. Hänen mukaansa tämä ei kuitenkaan ole ongelma, sillä hän itse on toistaiseksi säilynyt ehjin nahoin.

Haastateltu perussuomalaispoliitikko puolestaan kertoo, että puolueen maahanmuuttopoliittisissa linjauksissa ei ole kyse etnisen suomalaisuuden vaalimisesta vaan ainoastaan taloudesta.

Perussuomalainen myös kertoi, että puolueen sanelemana ehtona kunnallisvaaliehdokkuudelle oli, etteivät ehdokkaat puhu kriittisesti maahanmuutosta. Perussuomalaisten johto ajaa siis aktiivisesti vapaiden rajojen politiikkaa sensuroimalla avoimen keskustelun maahanmuuton haitoista. Ehdokkaan mukaan vaatii jo huomattavasti ”siviilirohkeutta”, että pakolaisongelman uskaltaa ylipäätään mainita.

Lähetyksen lopussa ääneen päässyt keskusta nolaa itsensä pahiten. Riimuradion julkaiseman valokuvan perusteella kyseessä on Sointu Veivo. Keskustapoliitikko hämmästyy, kun haastattelija kysyy, mikseivät pudasjärveläispuolueet vastusta maahanmuuttoa. Hän valistaa haastattelijoita, että afrikkalaisilla ja arabisiirtolaisilla on lukuisia ”tietoja ja taitoja, joita suomalaisilla ei ole”. ”He voivat rikastuttaa meitä,” poliitikko jatkaa.
Videot: Monikulttuurisuus on tehnyt Malmöstä hengenvaarallisen alueen valkoisille ihmisille.

Keskusta vakuuttaa, että Suomi tulee päihittämään monikulttuurisuuden mukanaan tuomat ongelmat, jotka ovat tehneet Detroitin [4] ja Malmön kaltaisista paikoista elinkelvottomia.

Kun keskustapoliitikko kuulee maahanmuuttajarikollisten uhreiksi joutuneiden pudasjärveläisten kertomuksista, toteaa hän, että nämä ovat ”vääriä ihmisiä” puhumaan maahanmuutosta. Hänen mukaansa suomalaiset leiriytyvät toistensa takapihoille ja varastelevat pyöriä myös aivan siinä missä maahanmuuttajatkin.

Keskustelu kärjistyy nopeasti ja huipentuu poliitikon lähes hysteeriseen monikulttuurisuuden puolustuspuheeseen. Kuuntele omalla vastuulla.

 

Lue myös:

Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa [5]
Tilastot: maahanmuutto rikastuttaa pankkiireita mutta köyhdyttää kansaa [6]
Norjassa positiivisia kokemuksia maahanmuuttajien karkottamisesta [7]