- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

Vastakkainasettelun aika ei ole ohi – se on vasta tuloillaan. Rutikuivan uutiskesän Immos [1]– ja natsikohut [2] ovat saaneet viime päivinä kaivattua perspektiiviä, kun koko Suomi on herännyt uusien vastaanottokeskusten ja hallitsemattoman maahantulon painajaiseen.

Eri puolilla Suomea kansalaiset ovat alkaneet kampanjoida pakotettua monikulttuurisuutta vastaan paitsi sosiaalisessa mediassa myös kaduilla, vastaanottokeskusten tiedotustilaisuuksissa ja työpaikoilla. Siirtolaisryöppy on ajanut tänä kesänä suomalaiset poliittiselle epämukavuusalueelle, jossa rasismin tabu voi jopa menettää julkista keskustelua sensuroivan voimansa. Siirtolaisuhka on niin kouriintuntuva, ettei suomalaisia enää kiinnosta, kutsutaanko heitä ”rasisteiksi” vai ei.

Entistä ankarammasta kansalaiskritiikistä huolestuneet toimittajat Helsingin Sanomista Yleisradioon ovat joutuneet hiomaan julkisuudenhallintastrategiaansa kuin henkensä edestä. Heidän perässään laahaavat Suomen Punainen Risti ja muu maahanmuuttoteollisuus, jonka sinisilmäisiä argumentteja on ammuttu alas viime päivinä muun muassa lehtien yleisönosastoilla.

Valtamedia ei aio siltikään heittää kirvestä kaivoon, ja tällä viikolla monikulttuurisuuspropaganda on saavuttanut aivan uuden lakipisteen. On siis aika mediakriittiselle katsaukselle: Kuinka suomalaisille valehdellaan maahanmuutosta?

[3]

 

Maahanmuuttokeskustelun olkiukot

Etenkin Yleisradiolle ominainen harhautuskeino on rakentaa olkiukkoja eli laittaa sanoja maahanmuuttokriittisten suuhun. Yksinkertaisimmillaan voidaan esimerkiksi väittää, että suomalaiset vastustavat uusien vastaanottokeskusten rakentamista siksi, että he pelkäävät ”neekereiden vievän meidän naiset”. Kukaan ei käytä tätä argumenttia todellisuudessa, mutta valtamedian julkaisuihin se on pinttynyt kuin veritahra.

Eilisessä Yle-artikkelissa ”Totta vai tarua? Yle selvitti turvapaikanhakijoihin liittyvien väittämien todenperäisyyden [4]” kansalle esitettiin ”argumentteja”, joita maahanmuuttokriitikot väitetysti (Yle ei tarjonnut lähteitä vaan keksi argumentit omasta päästään) suosivat. Ylen esittelemät argumentit ja niiden vastaukset ovat paikoittain häkellyttäviä, käykäämme läpi niistä tärkeimmät:

1. Vastaanottokeskuksen perustaminen lisää rikollisuutta.

Väärin. Esimerkiksi Helsingin Kalliossa ja Punavuoressa sijaitsevat 200 turvapaikanhakijan vastaanottokeskukset eivät ole poliisin mukaan lisänneet hälytystehtävien määrää, eikä yleinen turvattomuus ole asukasyhdistysten arvion mukaan kasvanut…”

Yle esittelee kaksi mielivaltaisesti valitsemaansa vastaanottokeskusta sekä yhden asukasyhdistyksen ”arvion”.

Lukijoille jätetään kertomatta, millä aikajänteellä tutkimusta on tehty ja ovatko vastaanottokeskusten asukkaat syyllistyneet rikoksiin muissa kaupunginosissa kuin Kalliossa tai Punavuoressa. Tilastollisesti äärimmäisen vaillinainen esimerkki hautaa allensa totuuden, että esimerkiksi Vantaan tutkintavankilan johtaja Tuomo Junkkari myönsi keväällä [5], että jo puolet vangeista on ulkomaalaistaustaisia.

Jokelan tutkintavankilan johtaja Ilpo Nummela puolestaan listasi rikollisten yleisimmät synnyinmaat: ”Irak, Somalia ja Marokko”. Esimerkiksi somaliankielisiä asuu Suomessa yhteensä noin 16 000; kaikki ymmärtävät, että somaliväestön kokoon suhteutettuna somalirikollisten määrä on häkellyttävä. Miksei Yle voi myöntää tätä? Miksi haudata totuus halvoilla retorisilla silmänkääntötempuilla?

3. Vastaanottokeskukset tulevat kunnille kalliiksi.

Väärin. Valtio maksaa kaikki vastaanottokeskuksen kulut. Lisäksi kunnille maksetaan korvausta koulupalvelujen järjestämisestä turvapaikkaa hakeville lapsille. Vastaanottokeskus voi myös tuoda kuntaan työpaikkoja ja lisätä palveluiden kysyntää.”

Suomalaisilla ei siis ole taloudellista syytä vastustaa maahanmuuttoa, koska heidän verorahansa ohjataan siirtolaisille valtion – ei kunnan – kautta! Ongelma ratkaistu!

4. Suomeen tulvii laittomia turvapaikanhakijoita.

Väärin. Laitonta turvapaikanhakijaa ei ole olemassa, koska turvapaikkaa hakeva henkilö oleskelee maassa laillisesti, vaikka hänellä ei olisi matkustusasiakirjoja tai vaikka hän myöhemmin saisi kielteisen turvapaikkapäätöksen. Turvapaikanhakijoiden määrä on sen sijaan kasvanut voimakkaasti, ja joukossa on myös hakemuksia, jotka todetaan ilmeisen perusteettomiksi.”

Ripaus sanamagiaa, ja yhtäkkiä maailmassa ei olekaan laitonta siirtolaisuutta! Kysymys kuuluu, mihin maahantunkeutujat tarvitsevat edes väärennettyjä passejaan ja ihmissalakuljetusverkostoja, jos kakki liikkuvuus tapahtuu jo lain kirjainta noudattaen.

 

Onko siirtolaisuuden laillisuudella väliä?

On toki tärkeää, että maahanmuuttoilmiön lakiulottuvuudesta käydään keskustelua. Toisaalta on aivan yhtä tärkeää huomata, ettei ei-valkoinen tulva muutu ollenkaan sen auvoisemmaksi, vaikka jonain päivänä EU-kumileimasin iskeytyisikin kaikki kansalliset rajat mitätöivään sopimuspaperiin. Kuten olemme uutisoineet, sisäministeriö vaati keväällä, että Suomen ELY-keskusten täytyy varautua yhteensä jopa 80 000 siirtolaisen majoittamiseen [6]. Vaikka hanke olisi laillinen, se on silti ankarassa ristiriidassa Suomen kansallisen edun kanssa.

Maahanmuuton puolustajat eivät koskaan tahdo keskustella kokonaiskuvasta, minkä vuoksi heidän julkilausumissaan puhutaan aina kymmenistä tai enintään sadoista Suomeen tulevista siirtolaisista. Kun aikajänne on muutama kuukausi, keskustelun aiheena yksi kunta ja kun maahantulijat pilkotaan saivarrellen pieniin ryhmiin – turvapaikanhakijoihin, pakolaisiin, maahanmuuttajiin ja niin edelleen –, saadaan luvut näyttämään lohduttavan mitättömiltä. Eikä lukuihin tietenkään sisällytetä esimerkiksi Suomessa syntyviä somaleita ja perheenyhdistämisiä.

Mutta miltä tilanne näyttää suuressa mittakaavassa? Euroopan komissio julkaisi 2010 raportin, joka käsitteli siirtolaistaakan jakamista EU:n alueella: ”Study on the Feasibility of Establishing a Mechanism for the Relocation of Beneficiaries of International Protection [7]”. Raportin esipuheessa valitellaan, etteivät EU-maat ole tarpeeksi ”solidaarisia” toisiaan kohtaan maahanmuuttopolitiikassa. Joissain maissa suurkaupunkien kadut ovat jo mustanaan muukalaisia – toiset maat ovat vielä säilyttäneet identiteettinsä.

Euroopan komission tavoitteena on levittää monikulttuuria tasaisesti koko unionin alueelle. Raportin sivulla 109 esitellään pitkän aikavälin lukuja, joista valtamedia ei syystä tai toisesta ole lainkaan kirjoittanut. Komission mukaan Suomella on pinta-alansa puolesta kapasiteettia kasvattaa maahanmuuton avulla väkilukunsa teoriassa jopa kymmenillä miljoonilla! Tulevaisuuden Suomen väkiluvuksi maahanmuuttoraportti esittää hurjan arvion: 62 323 045!

suomentulevaisuus [8]

 

Jopa nykyisiä sopimuksia rikotaan

Kun Euroopan komissio väläyttelee virallisissa raporteissaan kymmenienmiljoonien maahanmuuttajien tuomista Suomeen, voi tuntua yhdentekevältä, että jopa nykyisiä siirtolaisuussopimuksia rikotaan jatkuvasti. Maahanmuuttoviraston [9] mukaan esimerkiksi vastuuta määrittelevä Dublin-menettely velvoittaa, että turvapaikkahakemukset käsitellään vain yhdessä maassa. Jos laiton siirtolainen tunkeutuu Suomeen toisen EU-maan kautta, ei Suomen tule käsitellä hänen turvapaikkahakemustaan.

Esimerkiksi Saksa on jo juhlallisesti kuitenkin ilmoittanut [10] luopuvansa Dublin-menettelystä. Maa lupautuu ottamaan vastuun myös niistä siirtolaisista, jotka ovat päässeet EU-alueelle rikollisesti jonkin toisen maan kautta. Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama palkitsi saksalaiset onnittelupuhelulla [11] päätöksen myötä. Suomessa kansainvälisiä sopimuksia ei rikota vielä yhtä näyttävästi, vaikka kulissien takana Saksan malli on jo omaksuttu. Magneettimedia uutisoi tiistaina [12], että Haaparanta–Tornion raja vuotaa kuin seula, kun tilavampia asuntoja ja suurempia tukia [13]hamuavat siirtolaiset ryntäävät Ruotsista nyt Suomeen:

”Pakolaisia tulee päivittäin Ruotsin kautta Suomeen, ja tulokkaat ohjataan muun muassa opiskelijoille tarkoitettuihin asuntoloihin. Uusia sosiaalityöntekijöitä joudutaan rekrytoimaan julkisella rahalla päivänkin varoitusajalla, koska muukalaisten määrä kasvaa ennätysvauhtia.

Torniossa sijaitsee Suomen ainut EU:n sisäraja, eikä sitä valvota käytännössä lainkaan. Kukaan ei ole pitämässä laittomia siirtolaisia silmällä. Ylen mukaan hakijoita tulee ’parissa päivässä parisataa’.”

Kun perussuomalainen Jussi Halla-aho väläytti [14] julkisuudessa, että Suomeen Ruotsista kohdistuva siirtolaistulva saattaa olla järjestelmällistä, esiitti eliitti tietysti pöyristynyttä. Halla-aho kirjoitti: ”Suuri osa turvapaikanhakijoista tulee Suomeen Ruotsin kautta, epäilemättä Ruotsin viranomaisten kehottamana ja ehkä jopa kustannuksella.”

Ruotsin maahanmuuttoviraston lehdistöpäällikkö kiisti väitteen, kuinkas muutenkaan. Ruotsi ei ole tahtonut kiristää maahanmuuttopolitiikkaansa, mutta se on vaatinut julkisuudessa ”taakanjakoa” muilta Euroopan mailta. Itänaapurista on tehty patologista monikulttuurisuusfanatismia sairastavan Ruotsin sijaiskärsijä.

[15]

 

Sisäministeri laiminlyö vastuutaan

Toki suomalaiset saavat syyttää omasta kärsimyksestään myös itseään ja ylläpitämäänsä poliittista järjestelmää. Esimerkiksi kokoomuslainen sisäministeri Petteri Orpo on törkeästi laiminlyönyt velvollisuuttaan varmistaa, että Dublin-menettelyä noudatetaan.

Esimerkiksi Ruotsista, Italiasta ja Kreikasta Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat täytyisi lähettää takaisin tulomaahansa odottamaan turvapaikkapäätöstä. Laiton siirtolaisuus on järjestäytynyttä rikollisuutta ja sisäinen turvallisuusuhka, mutta sisäministeri Orpo antaa sille käytännössä siunauksensa Helsingin Sanomien haastattelussa [16]jyrähtämällä: ”Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”

Mikäli noudattaisimme sisäministerin oppeja emmekä arvostelisi ”pakolaisten motiiveja”, joutuisimme sulkemaan silmämme koko maailmaa riivaavalta ihmissalakuljetusteollisuudelta. Valtaosa turvapaikanhakijoista on nuoria, työ- ja maanpuolustuskuntoisia miehiä, jotka rahoittavat salakuljettajia makeamman elämän toivossa. Mikäli tämän julkituominen on rasismia, olkoon niin.

Suomen Uutiset [17]julkaisi viikko sitten kattavan artikkelin ihmissalakuljetuksen ammattimaistumisesta. Rikollisliigat ylläpitävät sosiaalisessa mediassa avoimesti omia ”matkatoimistojaan”, joista rikolliset siirtolaiset voivat ostaa palveluita: ”Erikoishinnat ryhmille ja perheille”. ”Palvelussamme on ruuhkaa, pyydämme kärsivällisyyttä”. ”Tammikuussa matkansa varaaville ilmaiset lennot ja hotelli viikoksi Saksassa”. Asiakasvertailussa parhaat pisteet annetaan Ruotsille muun muassa julkisten tulonsiirtojen vuoksi.

mamumatkatoimisto [18]

Rikollisten maahantunkeutujien matkatoimisto luokittelee kohdemaita avoimilla sivuilla.

 

Valtamedia rikoskumppanina

Petteri Orpo on saanut tuekseen suomalaiset tiedotusvälineet, jotka ovat lähettäneet koko viikon ajan maahanmuuttoteollisuuden parissa työskentelevien itkunsekaisia haastatteluja. Radio Helsingissä [19]esiintynyt Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen johtaja Leena Markkanen syytti järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavia suomalaisia sivistymättömiksi ja epäempaattisiksi.

Markkanen valitteli tukirahojen rajallisuutta, sillä hänen asiakkaansa ovat ”vihaisia” ja haluavat ”paremmille paikoille”. Hän naulasi haastattelun lopussa teesinsä harvinaisen selvin sanoin; mikäli haluamme olla sivistysvaltio, emme ”voi mitenkään rajata” tänne tunkeutuvien siirtolaisten määrää. Kaikenlainen rajaaminen on rasismia.

Yhtä ylimielisesti käyttäytyi Yleisradion haastattelema [20] Joutsenon vastaanottokeskuksen johtaja Jari Kähkönen, jonka mukaan täältä käännytetyt väkivaltaiset albaanit olivat todennäköisesti ”ihan tyytyväisiä, että pääsevät pois Suomesta”. Ainakaan liian laadukkaista pr-taidoista ei Suomen vastaanottokeskuspomoja voi syyttää.

Nuorisolle suunnattu Yle X puolestaan teki ihailevan ohjelman [21] ihmiskauppaan sotkeutuneesta irakilaisesta poliittisesta aktivistista, joka tuli rikollisesti Suomeen. Mielenkiintoista ohjelmassa oli lähinnä se, että irakilainen ”Zaal” kertoi, että eurooppalaiset kohtelevat siirtolaisia paljon inhimillisemmin kuin esimerkiksi turkkilaiset. Minne katosivat kolonialismin perintö ja valkoisen yhteiskunnan sortavat rasistiset rakenteet [22]?

”Zaal” summasi suomalaisnuorisolle suunnatun haastattelun kertomalla, kuinka suhtautua poliittisesti korrektisti laittomaan siirtolaisuuteen: Pakolaisia ei saa syyttää mistään. Ihmissalakuljettajia saa syyttää hiukan pakolaisten kokemasta ahdingosta. Eniten tulee syyttää kuitenkin valtioita – sekä lähtömaita että vastaanottajamaita! Suomalaiset veronmaksajat joutuvat rahoittamaan sekä Yleisradiota että turvapaikan saanutta ”Zaalia” ja tämä on kiitos.

Kalevan mukaan monikulttuurisuus on rikastuttanut Suomen raiskaushälytinkauppiaita. [23]

Kalevan mukaan monikulttuurisuus on rikastuttanut Suomen raiskaushälytinkauppiaita.

 

Vastustus kasvaa

Kaikkia propagandatulva ei vakuuta. Tänään siirtolaisinstituutin johtaja Tuomas Martikainen on valitellut [24], että pakolaiskeskukset kohtaavat entistä järjestäytyneempää vastarintaa Suomessa. Eivätkö kansalaiset saa enää järjestäytyä demokraattisessa valtiossa? Saavatko vain suomalaisen väestönvaihdon kannattajat järjestäytyä? Ylen mukaan muun muassa Salossa ja Forssassa vastustus on ollut kovaa.

Uudet vastaanottokeskukset ovat puhuttaneet myös Oulussa ja Helsingissä. Oulun vastaanottokeskuksen johtaja Sirpa Kansanahon mukaan kaupunkiin tulvivien siirtolaisten määrä on jo ”katastrofaalinen [25]”. Kalevan mukaan turvapaikanhakijat ovat ylikuormittaneet myös Oulun poliisin.

Eilen Oulun Sanginsuussa järjestettiinkin keskustelutilaisuus uudesta vastaanottokeskuksesta. Keskustelua pystyi kuuntelemaan suorana lähetyksenä verkossa. ”Uussuomalaisia” virtaa Ouluun 200 henkilön viikkovauhtia. Kun paikalla olleet oululaiset ihmettelivät, miksi juuri he joutuvat maksamaan turvallisuudellaan kaupungin vastuuttomasta maahanmuuttopolitiikasta, oli vastaus tyly: Jos nykyinen maahanmuuttopolitiikka ei miellytä, kirjoittakaa eduskuntaan!

Paikalla olleet Kansallisen Vastarinnan [26] toimittajat kertoivat, että vastaanottokeskushanketta oli vastustamassa muun muassa perheenisä, jonka alle 10-vuotiasta tytärtä maahanmuuttajat ovat ahdistelleet. Maahanmuuttajien tekemien raiskausten vuoksi Oulussa raiskaushälyttimien myynti on Kalevan [27] mukaan kasvanut jopa 40 %.

Suomalaisille puhutaan jatkuvasti EU-solidaarisuudesta ja ”taakanjaosta”, mutta harva meistä tahtoo jakaa Ruotsin ja Etelä-Afrikan kaltaisten läpensä monikulttuuristen maiden raiskaustaakkaa [28]. Ikävä kyllä juuri näin olemme tekemässä; maaliskuussa uutisoitiin [29] Suomen synkistyvistä raiskaustilastoista: ”Afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli oli peräti 13-kertainen.”

Helsingin Sanomilla on natsiteemaviikko. [30]

Helsingin Sanomilla on natsiteemaviikko.

Taistelu vastaanottokeskusten tulevaisuudesta tulee varmasti jatkumaan. Toistaiseksi huvittavimman töppäyksen propagandasodassa on tehnyt Helsingin Sanomat, joka uutisoi [31] eilen ”uusnatsien” kampanjasta Koskelan vastaanottokeskusta vastaan. Helsingin Sanomat piti röyhkeänä, että Suomen Vastarintaliike varoitti koskelalaisia maahanmuuttajarikollisuuden vaaroista.

Helsingin Sanomien kannalta noloa uutisoinnissa oli se, että vain päivää aikaisemmin lehti haastatteli [32] tavallisia kirkkonummelaisia, jotka ajattelivat vastaanottokeskuksista täysin samalla tavalla kuin Vastarintaliike: ”Vanhemmat ovat alkaneet hakea tyttölapsia bussipysäkiltä. Heidän ei enää uskalleta antaa kävellä yksi kotiin.”

Natsikortti on menettämässä poliittista voimaansa. Unkarissa rakennetaan jo aitaa patoamaan siirtolaistulvaa [33]. Valtamedian myrkynkylvöstä huolimatta vain harva suomalainen unelmoi kotimaasta, jossa 5 000 000 kantasuomalaista elää 60 000 000 maahantunkeutujan puristuksessa.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Vaatimus: suomalaistyöntekijät korvattava ulkomaisella halpatyövoimalla [34]
Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa [35]
Norjassa positiivisia kokemuksia maahanmuuttajien karkottamisesta [36]
Juutalaismiljonääri: kaikki pakolaiset Suomeen [37]
Suomen tuhoamisohjelma [38]