”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Luota pieniin pankkeihin

Luota pieniin pankkeihin

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen (Ei ääniä)
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksityisellä ihmisellä ei ole paljon vaihtoehtoja pankkiirien luomassa velkajärjestelmässä. Onneksi on kuitenkin jotain, mitä voi tehdä:

1. Siirrä rahasi suurista pankeista paikalliseen yhteisöpankkiin tai voittoa tavoittelemattomiin osuuspankkeihin.

2. Tue kokonaisvaltaista keskuspankin tilintarkastusta, auditointia. Allekirjoita adressi, kirjoita tai soita alueesi kansanedustajalle. Äänestäjien toiminta on Yhdysvalloissa jo johtanut osittaiseen auditointiin. Keskuspankkien säännöllinen ja kokonaisvaltainen auditointi lisää läpinäkyvyyttä ja on yksi askel keskuspankkien kansallistamiseen.

3. Maksa velat pois ja elä varojesi mukaan. Me olemme eläneet hyvää aikaa jo pitkään, josta syystä olemme voineet elää yli varojemme. Luottoa on saatu helposti. Nämä päivät päättyvät, joten sinun pitäisi tehdä kaikki mahdollinen päästäksesi veloista nyt kun korot ovat alhaisia. Jonain päivänä korot nousevat rajusti ja silloin kukaan ei halua omistaa muuttuvakorkoista asuntolainaa. Vapauta itsesi pankeista ja riistä heiltä tulot eli sinun velkasi korko.

4. Sijoita arvometalliin. Yhdysvaltain hallituksen todennäköisin vastaus velka-asiaan ja hidastuvaan talouteen on painaa lisää rahaa siinä mittakaavassa, jota maailma ei ole aiemmin nähnyt. Tämä epäilemättä johtaa hyperinflaatioon, USA:n dollarin tuhoamiseen sekä kullan ja hopean (oikeaa rahaa) nouseviin hintoihin. Lisäksi kulta arvometallina ei ole pankkien hallittavissa. Sinun pitäisi harkita fyysisen (aidon) kullan ja hopean omistamista ja jos nautit vipuvoimaisia voittoja kaivosalan osakkeilla, varmista paperilla olevat voitot aina välillä muuntamalla ne fyysiseksi metalliksi pankkijärjestelmän ulkopuolelle.

5. Ota selvää näistä asioista ja jaa tätä tietoa niin monelle ihmiselle kuin mahdollista. Mikään ei muutu ellemme poista keskuspankkia ja rahaa poliittisesta järjestelmästä.

Lue lisää:

Pankkien velkaorjuudessa

Tausta: Pankit loivat velkajärjestelmän

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*