- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Lopeta tupakointi: 10 askelta vapauteen

Mikäli suuret kansanterveyttä, elintarvikkeita ja lääkkeitä tutkivat virastomme todella välittäisivät kansalaisten terveydestä, ne opettaisivat meitä lopettamaan tupakoinnin. Kymmenet miljoonat ihmiset kaipaavat apua.

Tupakoinnin lopettaminen on sekä fysiologinen että henkinen hanke, joten pelottavat mainokset ja pään sekoittava lääkitys tekevät vain hallaa. Laastarit, jotka levittävät kehoon entistä koukuttavampia huumaavia lääkkeitä, auttavat vain noin neljää prosenttia ihmisistä. Pelottavat mainokset, joissa on kuvia ihmisistä, joilla on reikiä kaulassaan, ovat yhtä ”tehokkaita”. Jopa puolet julkisuudessa juhlituista tupakoinnin lopettaneista ”sankareista” aloittaa tupakoinnin uudelleen puolen vuoden sisällä. Monet kokeilevat jopa hypnoosia, mutta se on kuitenkin pelkkää ”psyykkaamista”. Suurin osa ihmisistä tarvitsee muutakin kuin henkistä kannustamista. Nikotiini on yksi maailman koukuttavimmista aineista, mutta itse asiassa siitä voi päästä eroon muutamassa päivässä. Lopputulos sinetöidään elämäntapa- ja ravintotottumusremontilla.

Maailmassa on lopulta kahdenlaisia ihmisiä: niitä, jotka voimistavat sinua sekä niitä, jotka ohjailevat sinua. Ohjaileeko joku muu sinun elämääsi? Itsenäisty ja ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi! Seuraa esittämiämme kymmentä askelta ja lopeta tupakointi kokonaan. Olkoon tämä se päivä, jolloin kaikki muuttui! Lue kymmenen ohjettamme avoimin mielin, ne vahvistavat sinua!

 
10 askelta tupakoinnin lopettamiseksi luonnollisin keinoin

1. Osta luomutupakkaa ja valmista itse savukkeesi. Näin vieroitat kehosi lisäaineilla pumpatusta nikotiinista, jota kaupalliset tupakkafirmat käyttävät. Suurin osa tupakkakaupoista myy luomutupakkaa, asiakkaan täytyy vain osata pyytää sitä. Sitä voi tilata myös Internetistä. Luomutupakka on yrtti.

2. Lue, mitä ihmiskeho vaatii nikotiininhimon peittoamiseksi. On ruokia, juomia ja yrttejä, jotka täydentävät kehon ravintoainekirjoa, jota tuhannet tupakkakemikaalit ovat päivittäin tuhonneet. Suoliston mikrobikannan eli normaaliflooran on oltava kunnossa. Lisäksi ihminen tarvitsee luonnonmukaista ravintoa, jotta stressin tunne ei valtaa kehoa.

3. Tutustu ihmisen hermojärjestelmän toimintaan ja sen mahdollisiin häiriöihin. On opittava tuntemaan olonsa normaaliksi, rennoksi ja iloiseksi ilman nikotiinia.

4. Tutustu nikotiinin valtaan ihmiskehossa. Se on jopa 35 kertaa voimakkaampi aine kuin yleensä väitetään.

5. Lue ihmisten kokemuksista ”tupakkakrapulasta”. Tiesitkö, että tupakan sisältämät kemikaalit hallitsevat ihmiskehoa vähintään yhtä vahvasti kuin nikotiini?

6. Lue hyvistä ravintoaineista, antioksidanteista, yrteistä sekä ravintolisistä, joita ammattilaiset suosittelevat tupakoinnin lopettajille.

7. Lue ihmisten hengitystavoista sekä siitä, kuinka tupakka muuttaa hengitystekniikkaamme. Tutustu sydämen ja keuhkojen terveyttä käsitteleviin teksteihin.

8. Syöpä kukoistaa happopitoisessa kehossa, jossa solut eivät saa tarpeeksi happea ja ravintoaineita. Lue, kuinka kehoon saadaan palautettua turvallinen emäksisyys. Näin solut alkavat jälleen ”hengittää” ja elämä ilman tupakkaa on valoisaa.

9. Tutustu luonnonmukaisiin menetelmiin tupakan ja esimerkiksi lisäainepitoisten juomien riippuvuuden torjumisessa. Ala suosia niin sanottuja superruokia, joiden ravintoarvo on huikea.

10. Vältä geenimuunneltuja tuotteita kuin ruttoa. Lue kuinka geenimuunneltu tupakka, ruoka, juomat ja lääkkeet tuhoavat ruoansulatusta, hengitystä, keskushermostoa ja jopa ajattelua. Miljoonat ihmiset, jotka ovat jo kertaalleen lopettaneet tupakoinnin, lankeavat ja aloittavat uudelleen, koska he ovat pilanneet kehonsa muilla myrkyillä. Geenimuunnellut tuotteet voivat muuttaa kehomme DNA:n koostumusta! Vältä niitä hinnalla millä hyvänsä ja ruoki kehosi tasapainoa luomuruoalla.

 
Alkuperäinen artikkeli englanniksi lähteineen Natural News -verkkosivuilla. [1]