- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Lisäaineettomatkin rokotteet aiheuttavat autoimmuunisairauksia

Lääketeollisuuden ote osavaltioista kiristyy. Rokotteista kieltäytymisestä tulee vaikeampaa, ja lapsista ja vauvoista tulee maailman suurimman rokoteohjelman koekaniineja. Rokotteiden aiheuttamista vaurioista ei puhuta. Valitettavasti monet vanhemmat kuulevat riskeistä liian myöhään vasta kun heidän lapsensa on kuollut tai saanut pysyviä vammoja rokotteista.

Huolestuneet vanhemmat ovat päättäneet valita ”turvallisempia” rokotteita, eli sellaisia, jotka eivät sisällä myrkyllisiä lisäaineita kuten tiomersaalia (elohopea), alumiinia tai mitään monista muista lisäaineista, joita ei tulisi piikittää ihmisiin tai eläimiin.

Ilmeisesti läpitunkevien rokote- ja flunssapiikkikampanjoiden tarkoituksena oli levittää virheellistä tietoa niin sanotusta ”laumaimmuniteetista”.

He ovat väärässä. Parhaimmassakin tapauksessa kuviteltu suoja tartuntataudeilta vaihdetaan autoimmuunisairauksiin, ainakin jos Japanissa julkaistua tutkimusta on uskominen. Tutkimuksessa tarkasteltiin antigeeneja, joiden kanssa ei annettu lisä- tai säilöntäaineita.

Hälyyttävä tutkimus jäänyt pimentoon

Itsenäiset ruohonjuuritason epidemiologiset tutkimukset ovat vahvistaneet asian mitä monet ovat epäilleet. Rokotetut eivät ole pitkän aikavälin tarkastelussa yhtä terveitä kuin rokottamattomat. Nämä epidemiologiset (tilastolliset) tutkimukset ovat osoittaneet, että heikko terveydentila on yleisempi rokotetuilla jotka eivät saa vakavia vammoja kuin rokottamattomilla lapsilla.

Mutta kuinka ja miksi asiaa ei tutkittu eläinkokeissa ennen Japanin Koben yliopiston eläintutkimusta vuodelta 2009. Alla ote Japanin Koben yliopiston tutkimuksen johtopäätöskappaleesta:

”Systeeminen autoimmuniteetti vaikuttaa olevan isäntäeliön immuunijärjestelmän liiallisen stimulaation väistämätön seuraus, joka tapahtuu toistuvalla antigeeneilla immunisoinnilla, siinä määrin, että se ylittää elimistön mukautumiskyvyn.

Tämän itsenäisesti rahoitetun tutkimuksen tarkoitus oli ymmärtää kuinka autoimmuunisairaudet kehittyvät autoimmuniteetista. Ilmeisesti tutkimuksen tarkoituksena ei ollut todistaa rokotteita turvallisiksi tai vaarallisiksi, ainakaan tutkimuksen johdannossa mainitun mukaan:

… olemme odottamatta ja yllättäen havainneet, että immuunijärjestelmän mukautumiskyvyn ylittävä liiallinen stimulaatio johtaa väistämättä systeemiseen autoimmuniteettiin.

Tutkijat käyttivät hiiriä, jotka oli jalostettu vastustuskykyisiksi autoimmuunisairauksille, ja injektoivat niihin antigeeneja sisältävää liuosta, jotka eivät sisältäneet tavallisten rokotteiden sisältämiä myrkyllisiä yhdisteitä. Antigeenit saavat vasta-aineita muodostumaan, mikä suojaa kehoa uhkaavilta taudinaiheuttajilta. Jos vasta-aineita muodostuu liikaa, ne voivat hyökätä isäntäeliötä vastaan, mikä aiheuttaa autoimmuunisairauden.

He rasittivat hiirten immuunijärjestelmiä nähdäkseen, jos ja kun se ei enää taivu vaan murtuu, jotta he voisivat päätellä autoimmuunisairauksien taustalla vallitsevat solutason mekanismit. He käyttivät Stafylokokki enterotoksiini B:tä (SEB) antigeenina ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Yleensä rokotteet sisältävät viljeltyjä heikennettyjen tai kuolleiden virusten antigeeneja, myrkyllisten lisäaineiden ohella, sekä eläinkudosten perimän kappaleita, jotka ovat peräisin viljelmistä.

Koben tutkijat injektoivat autoimmuunisairauksille vastustuskykyisiin hiiriin toistuvasti antigeeneja, samankaltaisesti kuin rokotteita annetaan imeväisille ja lapsille, tutkiakseen kuinka immuunijärjestelmä kääntyy itseään vastaan ja laukaisee autoimmuunisairauden.

Hiirille annettiin seitsemän pistosta viiden päivän välein, joista niiden immuunijärjestelmä palautui entiselleen. Mutta kahdeksannen pistoksen jälkeen alkoi ilmetä ongelmia tärkeimmissä immuunisoluissa.

Vahingoittuneita soluja tarkasteltiin mikroskoopilla, ja niissä havaittiin merkkejä varhaisesta autoimmuniteetista. Hiirten immuunijärjestelmät olivat alkaneet tuottaa vasta-aineita useiden antigeeniannosten jälkeen. Koko tutkimus on luettavissa täällä [1].

Mieti mitä tapahtuu kun lääkäri antaa viisi tai useamman myrkyllisiä lisäaineita sisältävän rokotteen pienokaiselle ”ohjelman mukaisesti”.

Toisinajatteleva lääkäri päätyi samaan johtopäätökseen

Tri Russell Blaylock, eläköitynyt neurokirurgi sekä rokotteiden ja keinomakeutusaineiden neurologisista vaaroista kirjoittanut kirjailija, on sanonut jo aiemmin että toistuvat rokotukset, kuten ne joita CDC suosittelee lapsille, aiheuttavat kroonisia terveysongelmia jos lapset selviävät ilman autismin spektrin oireita tai selviytyvät lainkaan.

Blaylockin näkemyksen mukaan tämä johtuu toistuvista neurologisista shokeista, joille erityisesti alle kuusivuotiaat lapset altistuvat, sillä heidän immuunijärjestelmänsä ei ole täysin kehittynyt. Pistosten aiheuttama toistuva tulehdustila aivoissa aiheuttaa pysyviä vaurioita. Jos vauriot eivät ole ilmeisiä tai muuten vakavia, ne voivat ilmetä yleisenä heikkona terveytenä.

Alla ote Vaxtruth.org-sivustolla julkaistusta kanadalaisneurologi Andrew Mouldenin haastattelusta. Hän vertaa rokotteiden aiheuttamia neurologisia shokkeja ”lieviin aivohalvauksiin”. Todistaakseen väitteensä hän tutki rokotettujen lasten aivoskannauksia:

”Se ei ole enää vaihtoehto, sillä olen kerännyt kiistatonta todistusaineistoa joka osoittaa että KAIKKI rokotteet aiheuttavat täysin samoja vaurioita täysin samaan tapaan kuin villi poliovirus aiheuttaa halvauksen, hengitysjärjestelmän romahtamisen … kuoleman, vuotoa aivoissa ja muuta. Se johtuu toistuvista, oikeaoppisesti erillään annetuista rokotuksista, jotka ovat yksi osa ongelmaa. Alumiini on toinen osa ongelmaa. Kaikki rokotteiden sisältämät vierasperäiset aineet ovat kolmas osa ongelmaa, joka on kuin heittäisi bensaa liekkeihin. (Lue lisää [2])

Auktoriteettiasemansa puolesta pelkäävät ja myrkyillä tienaavat henkilöt ovat leimanneet huolestuneet tutkijat puoskareiksi. On siis syytä sivuuttaa vihanlietsonta, jota he harjoittavat kaikkia lääkemafian rokotekäytäntöjä kritisoivia kohtaan.

Suhteellisen terveellisesti elävät äidit, jotka imettävät lapsiaan kahden ensimmäisen vuoden ajan, tekevät pienokaisten immuunijärjestelmästä vahvemman kuin mikään mitä rokoteteollisuus on luonut.

Rokotteet eivät synnytä täydellistä vastustuskykyä, mutta niillä on useampia haittavaikutuksia kuin monet tietävätkään.

Vaikka uskoisit siihen mitä CDC sekä suurin osa lääkäreistä ja muista maksetuista viranomaisista sanoo niistä jotka kyseenalaistavat rokotteiden tehokkuuden ja turvallisuuden, muista, että monet rokotteiden vastustajat suhtautuivat alkujaan myönteisesti rokotteisiin. Heidän mielipiteensä muuttui lasten tai muiden omaisten saatua vaurioita rokotteista. Osalle on saanut itse vaurioita.

Todellinen immuniteetti kehittyy toimivan immuunijärjestelmän myötä, ihmisellä on sisäisen kyky ”oppia” torjumaan sama taudinaiheuttaja tulevaisuudessa. Joskus henkilö sairastuu ja toipuu, ja hänelle kehittyy elinaikainen immuniteetti. Joskus taas erittäin terve henkilö käy läpi saman prosessin eikä minkäänlaisia oireita ilmene. Kävipä kummin tahansa, syntyy pysyvä immuniteetti.

Koben tutkimus asettaa kyseenalaiseksi niin sanotut turvallisemmat rokotteet, lisäaineettomat rokotteet tai rokotteiden hajauttamisen, ikäänkuin rokoteohjelman 60 rokotetta kuuden vuoden ikään mennessä olisi näin paljon hyväksytympää.

Autoimmuunisairauksien esiintyvyys ja määrä on kasvanut samalla kun lapsille annettavien rokotusten määrä on kasvanut, ja määrä kasvaa yhä. Jopa tartuntatauteja, joilta rokotteiden tulisi suojata, on esiintynyt rokotetuilla enemmän kuin julkisesti myönnetään.

Käsitys ”laumaimmuniteetin” synnyttämisestä ”turvallisemmilla” rokotteilla on muutakin kuin vain vaarallinen harhakäsitys. Myös nämä rokotteet ovat terveydelle haitallisia ja vaarallisia.

 

Lähde: Health Impact News [3]

Lue myös:

Rokotteet aiheuttavat pitkäaikaisia häiriöitä immuunijärjestelmään [4]
Rokotteiden haittavaikutukset voivat johtaa kuolemaan tai pilata elämäsi [5]
Puolalaistutkimus: rokotteiden riskit suurempia kuin hyödyt [6]
Rokottamattomat lapset ovat terveempiä [7]
Tutkimus: Rokotteiden alumiini autoimmuunisairauksien syynä? [8]
9 tapaa, joilla rokotteet heikentävät lasten immuniteettia [9]
Rokotteet aiheuttavat sairauksia [10]
Video: Rokotteet voivat aiheuttaa autismia [11]
Hallituksen rokoteasiantuntijat myöntävät MPR-rokotuksen aiheuttaneen autismia [12]
Autismin valheellinen tiede [13]
Apinatkin saavat rokotteista autismin kaltaisia oireita [14]
Autismin syynä elohopea ja rokotukset? [15]